My ordinary life #1: Merry Christmas and Happy NewHair!

My ordinary life #1: Merry Christmas and Happy NewHair!

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Vandaag laat ik je zien wat ik de laatste twee weken van 2016 deed. Tijd dus om nog even na te genieten van de feestdagen en Happy NewHair!

Vlak voor de Kerstdagen had ik ineens bedacht dat ik naar de kapper wilde. Ik was die dorre, droge lokken zat, net als mijn beige haarkleur. Via Instagram spotte ik een kapster hier in de buurt waar ik super veel goede verhalen over had gehoord. Gelukkig had ze nog een plekje voor me vrij en 4 uurtjes in de kappersstoel later ging ik geknipt, gekleurd en met een proteïne behandeling weer de deur uit. Lekker veel lowlights en het oog veel gezonder. Happy NewHair!
4

Voordat ik je vertel wat ik tijdens de feestdagen deed beken ik maar alvast dat ik niet zoveel foto’s heb gemaakt. Ik snap niet hoe al mijn collega bloggers dat doen. Ik vergeet altijd foto’s te maken van de hoogtepunten. Pas tijdens het dessert komt spuit elf ook nog even aan met haar camera. Sorry 🙂

Kerstavond stond in het teken van cadeautjes! Al dagen lagen hier allemaal cadeautjes onder de kerstboom die we op Kerstavond naar mijn ouders sleepten. Mijn moeder had lekker gekookt en daarna hebben we samen met mijn zusje alle cadeautjes uitgepakt. Ik kreeg dit jaar van de Kerstman een infraroodlamp (een tip voor iedereen met pijnlijke spieren, werkt perfect!) en kleine pareloorbelletjes.
3

Misschien heb je het op mijn Instagramaccount al gezien, van Jarno kreeg ik een mega fles van mijn favoriete parfum J’adore. Later kwam hij ook nog aan met de Friends dvd box. Ben ik niet ontzettend verwend? Zelf gaf ik Jarno een spelletje voor zijn nieuwe playstation en liet ik 2 foto’s van ons met Tess vergroten die we boven ons bed willen hangen. Mooi he?
9

Op eerste Kerstdag hebben we overdag lekker gechilld met Tess en probeerden we een familie foto voor de kerstboom te maken. Knap lastig met een kleintje kan ik je vertellen! Er waren geloof ik een stuk of 30 foto’s voor nodig want Tess had er niet veel zin in. Dat is ook wel een klein beetje te zien aan de foto haha. Aan het eind van de middag gingen we sushi eten met familie van Jarno.
2

Tweede Kerstdagen kwamen mijn ouders en zusje bij ons thuis eten. Mijn moeder, zusje en ik zorgden samen voor het eten zodat niemand lang in de keuken hoefde te staan. Mijn bijdrage? De carpaccio, daar kwam ik toch weer makkelijk vanaf haha. Snel klaar maar wel super lekker!
5

Tussen Kerst en Oud en Nieuw heb ik eigenlijk niet zoveel gedaan. Jarno en ik hebben vooral veel afleveringen van Friends gekeken, ik heb het huis opgeruimd en ben druk geweest voor BeautyOpinie. Ik heb deze dagen veel stil gestaan bij alles wat er het afgelopen jaar gebeurd is en heb hier dan ook een blog over geschreven die op oudjaarsdag online kwam.

Mijn voornemen voor het komend jaar is nóg dichter bij mezelf blijven, me niet gek laten maken door anderen en vooral veel lachen en gek doen met de mooiste, liefste en leukste man die ik ken!
8

Zaterdagavond hadden we het erg gezellig met wat vrienden en om 12 uur gingen we naar buiten om vuurwerk te kijken. Alleen op het moment dat ik de deur uit stapte kwam er een vuurwerk spetter tegen mijn enkel aan. Auw! Het voelde alsof iemand er keihard tegenaan schopte. Het was gelukkig niet ernstig maar ik moest wel direct naar binnen om te koelen met de overgebleven aardappelkroketjes van het kerstmenu haha. Het resultaat was een dikke brandwond máár mijn Hema panty heeft het wel overleefd. Dat is kwaliteit jongens 😉

Terwijl ik dit schrijf is het zondagavond en lig ik lekker op de bank. Ik vind het bizar en super cliché maar wat zijn de feestdagen snel voorbij gegaan zeg. Hebben jullie dat gevoel ook? Aankomende week ga ik de kerstboom weer opruimen en misschien wel opzoek naar een nieuwe stoel voor de woonkamer.

Maar voor nu wens ik jullie in elk geval nog een gelukkig nieuwjaar!
7

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. Michelle
  2 januari 2017 / 06:22

  Wat grappig, ik ben juist weggegaan bij die kapster, omdat mijn haarkleuring keer op keer mislukte!

  En heerlijke feestdagen heb je gehad zeg, hier ook twee dagen naar de (schoon)ouders en nu weer tijd voor het normale ritme. Alhoewel ik ook nog lekker een week vakantie heb.

  • 2 januari 2017 / 07:42

   Serieus? Hmmmm ik ben wel benieuwd, stuur je even een berichtje haha. Geniet nog even van je vakantie meis!

 2. 2 januari 2017 / 08:17

  Wat een mooie foto’s in die lijsten zeg wauw heel bijzonder! Ook je haar is onwijs mooi !

 3. 2 januari 2017 / 10:38

  Leuke foto’s! Die cadeautjes zien er erg leuk uit 🙂

 4. 2 januari 2017 / 16:22

  Nogmaals de beste wensen!
  Wat een lekkere kop met haar heeft Tess! Nu al zo lang! Ze is ook we een natural beauty hoor 🙂
  Auw.. dat zal zeker pijn doen! En wat zijn dat voor Super panty’s van de Hema! Creatief met aardappelkroketjes, ik zie het helemaal voor me!
  Wat zit je haar prachtig, ik hoop het ooit ook onder de knie te krijgen, die föhn techniek die zij gebruiken, het ziet er altijd direct zo mooi glanzend uit!

 5. 2 januari 2017 / 19:13

  Nou binnenkort dan maar een Hema panty scoren, hihi. Wat een mooie bos haar heb jij zeg, prachtige coupe! Ik ga deze maand ook echt naar de kapper, kan niet wachten. ( trouwens, Tess heeft ook een prachtige bos haar, hihi. Knappe meid!). Beste wensen voor 2017 voor jou en je gezinnetje! x

 6. 2 januari 2017 / 20:27

  Wat een heerlijke foto’s en wat zat je haar prachtig! Ik vind dat je echt een onwijs leuke blog hebt:-)
  Liefs, FLorentine

 7. 4 januari 2017 / 15:47

  De foto’s die je hebt laten uitvergroten in de lijsten zijn prachtig! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *