My ordinary life #10 Een super gezellig weekje!

My ordinary life #10 Een super gezellig weekje!

Vandaag heb ik je weer lekker veel te laten zien want ik had een super gezellig weekje! Ik was een extra dag vrij, ging naar een optreden van Danny Vera en ging weer foodbloggen. yum! Kijk je mee naar de foto’s?

Healthy start

Vorige week begon ik heel gezond; ik heb flink wat gezonde ontbijt en smoothie recepten verzameld en ging direct fanatiek aan de slag. Maandag probeerde ik een Broccoli smoothie maar dat was geen succes hoor. Brrrr, jakkes! Knap dat er dames zijn die dit wegkrijgen. Ik ben gek op broccoli maar niet in m’n smoothie. Deze week maar weer eens wat anders proberen!

S’middags was ik vrij en ging ik samen met Jarno en Tess naar het gemeentehuis om een paspoort voor ons kleine hummeltje aan te vragen. Wat een gedoe, zie een baby maar eens op de foto te krijgen hihi. Het toppunt van de middag? De ambtenaar die vroeg hoelang Tess precies was. UH serieus? Die ene centimeter meer of minder maakt toch niet uit? Over een paar maanden herken je haar pasfoto niet eens meer šŸ˜‰ Ons gemeentehuis is trouwens geen straf om te bezoeken want ik vind het pand prachtig!

SEO en SEA

Dinsdag, woensdag en donderdag heb ik ‘gewoon’ gewerkt. Omdat ik in mijn huidige job niet zo veel te maken heb met SEA en SEO heb ik besloten dat ik mijn kennis op die gebieden weer wat wil bijspijkeren. Ik heb me daarom aangemeld voor een training bij Lectric die eind maart begint. Afgelopen week ontving ik vast mijn handboek Google adwords. Ik ben heel benieuwd naar de training, misschien kan ik er voor BeautyOpinie ook weer eens wat meer mee gaan doen!

En het was vooral een hele leuke week!

Na donderdag zat mijn werkweek er al weer op, lekker hoor zo’n kort weekje hihi. Op donderdagavond gingen Jarno en ik uit eten voor mijn Foodblog project. Ben je benieuwd naar mijn vorige blogpost voor de Smaak van Deventer? Die kun je hier lezen. Deze week was de eer aan YuMe, een all you can eat sushi concept. Zoooo lekker! Ik kan er geen genoeg van krijgen, voor (goede!) sushi kun je me echt wakker maken.

Na het etentje gingen we door naar de Deventer Schouwburg. Hier trad namelijk songwriter Danny Vera op. Kennen jullie hem? Hij is bekend geworden met zijn optredens bij Voetbal Inside en Jarno en ik zijn gek op zijn muziek die valt onder de noemer Americana. Het optreden was geweldig!

Weekend

Vrijdag waren Jarno en ik allebei een dagje vrij om bij te komen van donderdagavond. We zijn naar een verfgroothandel geweest om verf voor de buitenkant van ons huis uit te zoeken en hebben lekker in de stad rondgeslenterd. Het was ook zulk lekker weer!

Bij Hema spotte ik deze geweldige shirts. Ik hoorde dat ze al bijna overal uitverkocht zijn, dat snap ik best! Tess needs milk, I need coffee šŸ˜‰ EĆ©n klein detail? Ik drink geen koffie hihi.

De rest van het weekend deed ik eigenlijk vooral rustig aan. De afgelopen weekenden ben ik behoorlijk druk geweest en ik merk dat dat z’n tol een beetje begint te eisen. Zaterdagavond bracht ik dus heerlijk op de bank door en zondag heb ik van het zonnetje genoten. Misschien een beetje saai maar ook wel eens heel erg lekker!

Deze week heb ik een ‘week pas’ van de sportschool en wil ik meerdere soorten yoga lessen uitproberen. Misschien dat ik wel weer een abonnementje neem! Heb jij een abonnement op de sportschool? En ga je deze week nog wat leuks doen? Enjoy!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 13 maart 2017 / 05:37

    Wat een heerlijke week heb je achter de rug, wat was het gisteren heerlijk in de zon he?

  2. 14 maart 2017 / 11:02

    Ik heb geen abbo meer op de sportschool, ik ga elke dag een uur fietsen door de kids op de fiets naar school te brengen en op te halen. Ook heb ik een springtouw gekocht, die heb ik nog niet gebruikt, maar dat ben ik wel van plan! En deze week ga ik genieten van het weer!! Geweldige shirts van Hema trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *