My ordinary life #14 Gave perspakketjes, fotografiecursus en ZON

My ordinary life #14 Gave perspakketjes, fotografiecursus en ZON

Wat een weertje was het gisteren he? Eindelijk kreeg ik dat échte lente gevoel! Het was een heerlijke afsluiter van een even fijne week want ik heb veel leuks gedaan en daar vertel ik je vandaag alles over.

Samen genieten van de zon

Hebben jullie ook zo genoten van de zon? Ik kan me bijna niet meer herinneren wat ik de afgelopen week gedaan heb hihi want het enige waar ik nu aan kan denken is HOE heerlijk het gisteren was. EINDELIJK kon ik me er eens toe zetten om de boel de boel te laten en buiten te genieten. Samen met Tess, in de draagzak!

Wauw!

Er was trouwens nog veel meer om blij van te worden deze week want ik ontving gave producten om te reviewen voor BeautyOpinie. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een MEGA gaaf Daniel Wellington horloge en de complete zomer make-up collectie van Dr. Pierre Ricaud. Ik blijf het bijzonder vinden dat er bedrijven zijn de mij hun producten toe sturen, voor elk pakketje dat ik ontvang ben ik even dankbaar. En als er zulke gave items tussen zitten prijs ik mij toch even heel gelukkig hoor hihi!

Fotografiecursus

Wat ik op mijn werkdagen tussen de bedrijven door heb gedaan is het maken van foto’s. Vorige week ben ik namelijk begonnen met een korte fotografiecursus om eens te kijken of ik ook kan leren fotograferen op de niet automatische stand 😉 Ik vind het nog knap lastig hoor! Eén van mijn opdrachten was het maken van één foto met drie verschillende belichtingscomposities Dit had ik ingestuurd:


Aankomende week wil ik meer gaan oefenen want aanstaande zaterdag heb ik al mijn laatste les. Gelukkig heb ik daar deze week ook de tijd voor want Goede vrijdag ben ik vrij. Whiehoe! Nu heb ik geen excuus meer voor het feit dat mijn huiswerk bestaat uit foto’s van bomen en bloemen in en rondom mijn huis 😉 Én daarmee heb ik gelijk het voornemen om meer foto’s te maken voor mijn wekelijkse My ordinary life blogs. Want op dat puntje heb ik in elk geval nog wat te leren haha.

Ben jij Goede vrijdag ook vrij? Of moet je gewoon werken of naar school? Alvast een fijne week!

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 10 april 2017 / 06:25

  Jaaa lekker he het weer! Heb zelf ook zo genoten.

 2. 10 april 2017 / 11:08

  Zo’n fotografiecursus lijkt mij ook wel wat 🙂 Denk dat ik daar ook nog wat van kan leren! Perspakketjes ontvangen blijft speciaal he..?!

 3. 10 april 2017 / 13:43

  Wat een pracht foto van jou en Tess! Een fotografie cursus lijkt mij ook zo leuk, alleen heeft mijn camera geen wisselbare instellingen. Wel close-up en avond etc. maar verder niets waar je zelf aan kan draaien.

 4. 11 april 2017 / 13:43

  Ahw leuke foto van jullie samen! Wat was het lekker!

 5. 11 april 2017 / 18:19

  Zondag de hele dag in de tuin gezeten zalig. Ik moet ook nog even een mooie look maken met de ricaud producten van de week 🙂

 6. 11 april 2017 / 19:23

  Wow! Wat een gave producten heb je binnen gehad zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *