My ordinary life #16 Op de fiets naar Gaia

My ordinary life #16 Op de fiets naar Gaia

Keert de zomer dan eindelijk terug naar ons koude kikkerlandje? De afgelopen dagen lijkt het gelukkig langzaam maar zeker de goede kant op te gaan en natuurlijk heb ik daar gelijk gebruik van gemaakt! Wat ik precies gedaan heb laat ik je vandaag zien. Kijk je mee naar mijn weekje in foto’s?

Oké heel erg geweldig weer was het vorig weekend misschien niet, toch scheen het zonnetje hier regelmatig tussen de buien door. En daar maakten Jarno en ik gebruik van door gelijk lekker het terras op te duiken. Samen tapas eten, yummie! Als je je ogen dicht deed leek het net een vakantie in Spanje. De verwarmde banken, het afdakje en de regendruppels op de terugweg naar huis vergeten we voor het gemak even hihi.
My ordinary life

De volgende dag vroeg weer op. Voordat we naar een verjaardag gingen besloten we nog even het bos in te gaan (we hadden toch ineens zeeën van tijd) waar we gelijk wat foto’s maakten van mijn nieuwe outfit. En ook al heeft Jarno niet altijd veel zin om die foto’s te maken, de lieverd doet het toch altijd. Alleen deze keer was ik zo stom geweest om mijn geheugenkaart niet in de camera te doen. Dan maar met mijn iPhone. De foto’s daarvan heb je eerder deze week misschien al voorbij zien komen. Dank je wel voor jullie lieve reacties!
My ordinary life

De rest van de week bestond voornamelijk uit werken en films en series kijken op de bank. Onder een dekentje… In augustus! Wat was het koud en regenachtig zeg. Zo heerlijk dat vrijdagavond het zonnetje weer een beetje begon te schijnen. We trokken er dan ook gelijk op uit. Jarno op zijn semi racefiets en ik op mijn nieuwe transport fiets. Hem bijhouden met zo’n zware fiets is nu ik hoogzwanger ben serieus niet te doen vandaar deze confession van de week: ik heb een elektrische fiets! Na lang wikken en wegen hoor want ik ben ten slotte nog véél te jong voor zo’n oude mensen fiets?? Toch ging ik toch overstag hihi en ik heb geen moment spijt van deze beslissing gehad. Ik heb geen auto en doe alles op de fiets en nu ben ik meer dan twee keer zo snel! Zo, dat is eruit 😉
My ordinary life

Heerlijk even naar buiten na een hele week binnen gezeten te hebben.
My ordinary life
My ordinary life

En onderweg wat drinken bij een prachtige locatie!
IMG_4208
IMG_4209
IMG_4210

Zaterdagochtend kwam mijn nichtje even onze babykamer bewonderen en de rest van de dag heb ik vooral héél veel wasjes gedraaid. Ik kon me nooit voorstellen dat zwangere vrouwen naar mate de komst van hun baby in zicht komt letterlijk alles wassen en strijken. En wat doe ik? Ja, hoor precies hetzelfde hihi. Alle lakentjes, dekentjes en kleertjes liggen al netjes gewassen en gestreken in de kast. Gekke beestjes he, die hormonen? Ook reed ik nog even naar de stad om deze ladder te kopen. Ik heb hier de cotton ball lights overheen gehangen, die geven zo’n fijn en zacht licht.
My ordinary life
My ordinary life

Verder heb ik deze week niet zo veel zwangerschapsnieuws, alles gaat z’n gangetje. Ik ben nu ruim 30 weken zwanger en voel me goed! Eindelijk lijkt de misselijkheid over te zijn en elke keer is mijn bloeddruk in orde. Mijn buik begint nu wel écht in een flink tempo te groeien, net zoals de kleine beeb die lekker tegen mijn ribben begint te trappelen. Ik blijf het zó bijzonder vinden, dat beweeg in mijn buik.

Op de laatste echo leek ze alleen wel een héél behoorlijke dame te zijn. Vandaag wordt er daarom in het ziekenhuis een extra echo gemaakt om te kijken wat dat precies betekent. Van mij mag ze in elk geval nog wel eventjes blijven zitten hoor. De tijd gaat zo snel, ik kan me serieus niet voorstellen dat ik al weer in mijn derde tremester zit. En, stiekem willen we ook heel graag nog een paar daagjes er tussenuit, want over 2.5 week heb ik al verlof!
IMG_4246

Zou het mooie weer de komende dagen doorzetten? Ik hoop het wel want er staan weer heel wat leuke dingen op mijn planning. Zo hoop ik deze week buiten de film over het leven van Amy Winehouse te kijken, terrasjes te pakken en nog meer leuks! Ga jij nog wat leuks doen komende week? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

15 Comments

 1. Babs
  15 augustus 2016 / 06:23

  Wat gaat dat snel allemaal… mijn nichtje moet nog 5 dagen werken en dan ook verlof. Wat een mooie locatie inderdaad… hoop dat het weer wat beter wordt, ik mis de zomer nu al..

 2. Monique | WritingMonique
  15 augustus 2016 / 07:42

  Wat fijn dat alles goed gaat, en wat is dat laddertje in de kinderkamer onwijs schattig zeg! Heel leuk!

 3. 15 augustus 2016 / 09:09

  Wat een mooie buik heb je! En nu inderdaad nog lekker even genieten van de vrije momentjes nu het nog kan. Sterkte met de laatste loodjes. knuf!

 4. 15 augustus 2016 / 10:55

  Wauw wat een mooie inrichting van de babykamer!

 5. Lisa
  15 augustus 2016 / 13:47

  Hele Leuke foto’s! Je bent ook zo mooi zwanger!

 6. Kirsty
  15 augustus 2016 / 16:36

  Wat groeit je buik mooi! Ik hoop stiekem dat het mooie weer nog wel doorzet, maar ik heb weinig hoop haha.

 7. Anna Gerrie
  15 augustus 2016 / 18:52

  Wat een fijne week! Die film van Amy Winehouse wil ik ook graag zien.

 8. Lonneke
  15 augustus 2016 / 19:22

  Wat goed om te lezen dat alles zo goed gaat, heerlijk! Het aftellen kan nu echt beginnen en de babykamer begint er erg mooi uit te zien!

 9. 15 augustus 2016 / 20:57

  Wat een blije foto’s, super leuk weer om te zien. De film van Amy Winehouse staat ook op mijn to-do list. Het boek heb ik al gelezen…

 10. 16 augustus 2016 / 09:50

  Oeeh, dikke buik! Fijn dat het zo goed gaat.

 11. Astrid
  16 augustus 2016 / 21:32

  Prachtige buik! Nog maar even… En dat van die kleertjes is herkenbaar hoor haha. Ik keek ook vaak voordat ik naar bed ging in zijn kamertje en dan deed ik de klerenkast open en droomde ik al een beetje weg bij de gedachte dat in die kamer straks mijn baby zou liggen. Zo onwerkelijk nog!

 12. 17 augustus 2016 / 07:09

  Wat een heerlijke foto’s! Wat een prachtige buik heb je zeg <3

  Love,
  Dascha