My ordinary life #17 Hoogzwanger midden in de zomer

My ordinary life #17 Hoogzwanger midden in de zomer

Ben je benieuwd hoe de week van een hoogzwangere eruit ziet als het meer dan 30 graden is? Nou, zo!

Wat een weertje was het afgelopen week he? Ik zag overal berichtjes oppoppen hoe je om moet gaan met de hitte als je hoogzwanger bent. Ik zag mezelf al zitten met mijn opgezette voetjes in de lucht. Gelukkig bleek dat reuze mee te vallen! Ik kreeg veel lieve berichtjes met de vraag of ik het allemaal nog wel trok. Ja hoor! Het was warm maar daar heeft iedereen last van toch? Ik heb lekker rustig aan gedaan, gezorgd dat het in huis koel was en mezelf getrakteerd met lekker veel waterijsjes.
Yummie, I love perenijsjes!
IMG_4406

Elke middag na mijn werk ging ik lekker even bijkomen op de bank want binnen was het heel goed uit te houden. Van mijn lieve nichtje mag ik vanaf nu gebruik maken van haar Netflix account zodat ik tijdens mijn verlof lekker series kan kijken. Hoe fijn is dat! Ik kan me nu al geen leven zonder Netflix meer voorstellen, ik ben verslaafd hihi.
IMG_4445

Deze week kwam ook het artikel online waarin ik schreef hoe je lekker kunt slapen tijdens een hittegolf. Hebben jullie wat aan mijn tips gehad? Ik heb deze week in elk geval lekker geslapen hoor, helemaal geen last van de warmte. Kortom; hoe ziet de week van een hoog zwangere vrouw er tijdens een hittegolf uit? Vooral veel chillen en rustig aan doen, dan is er niks aan de hand. Wel een beetje saai 😉

Tussendoor moest ik trouwens ook nog naar de tandarts en gelukkig had ik geen gaatjes. Mijn eigen tandarts is recent gestopt en dus ging ik afgelopen week naar een andere. Ik was blij dat ik snel weer buitenstond en niet alleen omdat alles er goed uit zag. Poh wat was deze vrouwelijke tandarts onvriendelijk. Ze behandelde me alsof ik een kleuter was en daar ben ik echt allergisch voor. Voor de volgende controle ga ik in elk geval op zoek naar een nieuwe tandarts…
Onderweg appte ik deze foto naar mijn ouders. Kijk ik pas bijna niet meer achter het stuur hihi.
IMG_4353

Gelukkig lijkt mijn buik de afgelopen twee weken iets minder snel te groeien dan de twee weken daarvoor. Ik ben in het ziekenhuis geweest voor een extra controle en gelukkig was alles goed. Ik heb veel vruchtwater én de baby is behoorlijk aan de grote kant. Tsja dan groeit een buik wel 😉 En dat is natuurlijk maar goed ook. Ze houden mij en onze kleine dame wel extra in de gaten om te kijken of ze zo hard blijft groeien. Wat ze gaan doen als dat zo is weet ik nog niet, het kan natuurlijk ook best zijn dat ze alleen maar een flinke groeispurt heeft gehad. Op de extra echo’s zag onze beeb er goed uit en zo hadden wij mooi de mogelijkheid om haar een keer extra bekijken.
IMG_4438

Deze week hoop ik de drukproef te krijgen van de geboortekaartjes, super leuk! En…… nog een paar dagen werken en dan heb ik vakantie! Yihaaaaa! Gaan jullie nog wat leuks doen deze week? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

9 Reacties

 1. 29 augustus 2016 / 18:47

  Perenijsjes hmmm die lust ik als niet-zwangere ook wel 🙂 Fijne vakantie alvast!

  • Natascha
   Auteur
   31 augustus 2016 / 12:58

   Dank je wel Annette, ik lust ze ook altijd wel hoor haha. Alleen nu heb ik een extra excuus 🙂

 2. 29 augustus 2016 / 19:06

  Oh geboortekaartjes! Ik ben benieuwd hoe die van jullie kleintje gaat worden. Succes met de laatste loodjes. x

  • Natascha
   Auteur
   31 augustus 2016 / 12:57

   Dank je wel lieve Hilde! Ik ga hem je zeker laten zien hoor hihi maar voor nu blijft het nog even een geheimpje 😛

 3. 30 augustus 2016 / 07:22

  Wat heb je toch een prachtige buik! Nog maar even volhouden 😉

 4. Babs
  30 augustus 2016 / 15:59

  Wat vervelend die tandarts… nee, dat is geen match, zou ook niets voor mij zijn.
  Leuk, de geboortekaartjes, ik ben benieuwd!
  Deze week heb ik een event, ben reuze benieuwd!(de locatie is weer top in ieder geval!)

  • Natascha
   Auteur
   31 augustus 2016 / 12:56

   Ik ga ze je laten zien hoor! Maar pas als de baby geboren is natuurlijk, nu moet het nog een geheim blijven 😉 Veel plezier in elk geval!

 5. 1 september 2016 / 05:59

  Wat heerlijk dat je bijna vakantie hebt, ik doe lekker met je mee 🙂 geniet er van!