My ordinary life #18 The good life, job update en babyshowers

My ordinary life #18 The good life, job update en babyshowers

Hi allemaal! Deze week was mijn eerste week zonder officiële baan, had ik maar liefst 2 babyshowers én ben ik lekker wezen shoppen. Het was weer een fijne week waar ik je vandaag over bij praat.

Job update

Afgelopen week was het 1 mei en daarmee mijn eerste week zonder officiële baan. En jongens, ik heb mijn week zo vol gepland dat ik me niet had kunnen voorstellen dat ik er ook nog bij moest werken haha. Niets doen? Mwah, ik denk niet dat dat snel gaat gebeuren. Ik heb de boeken voor mijn Online marketing cursus in huis, flink wat netwerk gesprekken gevoerd én daardoor aankomende week ook al een sollicitatiegesprek!

En ik had nog meer te doen, want naast mijn eigen blog, blog ik ook nog voor de Smaak van Deventer. Afgelopen week heb ik samen met Jarno weer een restaurant bezocht waar ik een artikel over ga schrijven. Hard leven he hihi? Deze keer gingen we naar een restaurant dat is uitgeroepen tot het beste Franse restaurant van Nederland, Boas in Deventer. Wauw, wat was dit geweldig! Ik heb inmiddels best wat restaurants bezocht maar dit was echt fan-tas-tisch! Vandaag ga ik het artikel schrijven.

We genoten van een vier gangen diner en JAWEL: Het was tijd voor mijn eerste alcoholische drankje sinds 2 jaar; Yummmm! Let trouwens niet op mijn pluizige haar want er is geen houden aan. Mocht iemand nog de gouden tip hebben? Graag! Ik heb alles al geprobeerd maar niets helpt.

Babyshowers

De afgelopen week stond ook in het teken van babyshowers. BabyshowerS? Yes, je leest het goed; meervoud. Er lijkt een ware babyboom in mijn omgeving en de meisjes zijn in de meerderheid. Super leuk, allemaal vriendinnetjes voor Tess! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet de allergrootste fan ben van babyshowers maar fijne vriendinnen en lekker eten? Dat is de beste combi die er is 😉 Check die lekkere lolly’s bijvoorbeeld.

Shoppen

Mocht je nu het idee krijgen dat ik niets anders doe dan lekker eten en shoppen? Ja, deze week was dat wel een beetje zo haha. Zaterdag ging ik namelijk met mijn moeder winkelen in Zwolle. Niet voor mezelf hoor! Voor haar én voor Tess. We gingen naar Zwolle dus ik besloot de Primark eens binnen te wandelen. OH BOY, wat een winkel zeg. Ik verkondig wel vaker dat ik niet echt groot fan ben van Primark en ik ben nog steeds niet overtuigd. Voor Tess kan ik er prima kleertjes kopen want ze zien er leuk uit, zijn goedkoop en hoeven toch niet lang mee te gaan. Maar voor mezelf? Nehhhhhh, ik word daar niet echt vrolijk van.

Van de Kiko store in Zwolle werd ik wel vrolijk! Wat een mooie winkel zeg, jammer dat de nieuwste limited edition bijna compleet uitverkocht was. Ik kocht sowieso niets voor mezelf. Alleen kleertjes voor Tess. Vinden jullie het leuk om van de mooiste items eens een shoplog te zien? Of denk je van nehhhh, skip dat maar…

Aankomende week is het gedaan met de pret hoor 😉 Ik heb een aantal zakelijke afspraken én natuurlijk het sollicitatiegesprek. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte wat daar van komt. Het lijkt me een toffe job en ben dan ook erg benieuwd naar de organisatie. Verder komt er morgen een winactie online waar ik zelf héél erg enthousiast over ben, so to be continued!

Heb jij deze week nog iets bijzonders op de planning staan? Ik wens je in elk geval een hele fijne week, enjoy.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 8 mei 2017 / 04:27

  Heel veel succes met je sollicitatiegesprek, spannend!

 2. 8 mei 2017 / 05:07

  Shoplogs zijn altijd leuk! Enne, succes met je sollicitatiegesprek!

 3. 8 mei 2017 / 05:52

  Veel succes met je gesprek meid! Hier een drukke week met allemaal afspraken en bezoekjes.

 4. 8 mei 2017 / 12:09

  Ah veel succes met het gesprek en leuke foto’s heb je weer gedeeld!

 5. 8 mei 2017 / 14:01

  Ik ben ook een keer in de Primark geweest en ik kan daar ook niet slagen. Geen idee hoe dat komt, ik denk dat alles mij ook te strak zit lijkt wel…
  Grappig, al die baby’s komen tegelijkertijd. Niet vreemd want Tom en Jeroen zijn volgende week ook jarig… Tja.. in Mei, hé 🙂

 6. 8 mei 2017 / 17:32

  Die cakepops zien er heerlijk uit inderdaad en super leuk gemaakt. Succes met je gesprek.

 7. 8 mei 2017 / 20:06

  Succes meid met je job-search! Ik werk al een aantal jaartjes niet meer, maar heb het vaak nog drukker voor mijn gevoel dan toen ik werkte, haha.

 8. 8 mei 2017 / 20:36

  Wat een fijne dingen, babyshowers (vooral de gezelligheid met vriendinnen) en shoppen. Alvast veel succes met je sollicitatiegesprek!

 9. 11 mei 2017 / 16:22

  Ziet er uit als een leuke productieve week! Succes met de opkomende sollicitatie gesprekken. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *