My ordinary life #18 Een terugblik op onze babymoon

My ordinary life #18 Een terugblik op onze babymoon

Vandaag heb ik een nieuwe en bomvolle My ordinary life voor je want afgelopen week bracht ik door in la bella Italia! Met een dikke buik aan het zwembad liggen, genieten van de zon, heerlijk eten en lieve vrienden. Kijk je mee naar lekker veel foto’s?

Tien dagen geleden was het dan zover: op naar bella Italia! Ik schreef er vorige week een speciale blog over want ik vond het best spannend om met 33 weken zwangerschap nog op vakantie te gaan. Gelukkig is alles goed gegaan en hebben we heerlijk genoten.

In ongeveer 14 uurtjes reden we naar het Gardameer. Geen files, we hebben veel tussenstops gemaakt (kan ook niet anders als je elk uur moet plassen hihi) en ik voelde me top! Na de lange reis kwamen we aan in het plaatsje Lazise waar onze vrienden ons al stonden op te wachten. Het was een beetje bewolkt maar dit uitzicht geeft toch een instant vakantiegevoel? Fijne aankomst hoor!
img_4588

En natuurlijk de prachtige kerkjes en bloemen die je tegenkomt in Italië. Mijn bloemen zien er nooit zo uit hoor!
img_4586
img_4549

Overdag was het standaard boven de 30 graden dus lag ik het grootste deel van de dag onder een parasolletje een boek te lezen. Er waren maar liefst vier zwembaden waar het heerlijk toeven was. Wij lagen elke dag aan hetzelfde zwembad, dat er overdag trouwens een heel stuk minder sereen uitzag dan deze foto die ik in de avond maakte.
img_4531

Zeg maar gerust een heel stuk minder sereen 😉 Het was best druk, al waren er gelukkig weinig mensen die elke ochtend hun handdoek op een bedje neerlegden. Daar heb ik zo’n hekel aan!
dsc00971

Het zwembad was wel prachtig trouwens, compleet met glijbanen. Helaas moest ik die dit jaar overslaan hihi anders was ik hier zeker heel wat keertjes vanaf gegaan! Toch liep ik een keer met de jongens mee om foto’s te maken, want het uitzicht bovenop was prachtig.
dsc00965
dsc00967

In de avond koelde het af en doken we vaak met zijn vieren een dorpje in om een hapje te eten. Nooit te veel want er moest ruimte blijven voor het toetje 😉 De kleine meid neemt inmiddels behoorlijk wat ruimte in, ik zit gewoon na een paar happen al bomvol!
img_4601

En één smaakje uit al dit heerlijks kiezen is toch niet te doen?
img_4631

Mag ik dan één bolletje mango en één bolletje bosvruchtenijs van u? Oh boy!
img_4629

Zoals je ziet hebben we vooral niet te veel gedaan. Kortom: we zijn helemaal opgeladen voor de drukke tijd die voor de boeg ligt. Vandaag ben ik 34 weken zwanger en de tijd gaat nu toch echt wel héél erg snel. Deze week krijg ik weer een echo om te kijken of de beeb nog steeds zo snel groeit. Geen idee wat er precies gaat gebeuren als dat het geval is maar dat het nu erg dichtbij komt is een ding dat zeker is. Ik hou jullie op de hoogte!

Ook deze week blijft mijn vakantiemodus aan 🙂 Het lijkt lekker weer te worden, heb een teamuitje op de planning staan en ik ga naar de musical The Bodyguard. Ga jij deze week nog wat leuks doen? Geniet in elk geval nog even van dit heerlijke weer. Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Comments

 1. 12 september 2016 / 05:56

  Oh wat een heerlijke week hebben jullie gehad! Dat was met recht opladen!

 2. 12 september 2016 / 20:08

  Oh lekker nog even kunnen genieten voordat de beeb komt! Zalig!! Nu nog lekker nagenieten en de laatste loodjes doorkomen. 😉

 3. Janice
  13 september 2016 / 06:47

  Mooie foto’s zeg !!

  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog en geef 3x een Michael Kors Hamilton tas weg!
  Xxx

 4. Babs
  13 september 2016 / 07:01

  Wat mooi is het daar, heerlijk. Ook dat ijsje! Geniet nog lekker door met dit mooie weer en ik ben benieuwd naar je echo. Wat gaat de tijd snel, zeg!

  • Natascha
   Auteur
   13 september 2016 / 18:56

   Ja he? Dank je wel, het wordt nu inderdaad spannend!

 5. Anna Gerrie
  13 september 2016 / 12:09

  Ziet er uit als een heerlijke vakantie!

 6. Robin Valentine
  13 september 2016 / 17:08

  wauw wat een mooie foto’s heb je in Italië gemaakt! en dat laatste ijsje, yum!!