My ordinary life #19 | Mijn eerste Moederdag!

My ordinary life #19 | Mijn eerste Moederdag!

Ik vertel je vandaag over mijn sollicitatiegesprek van vorige week, ben langzaam mijn sportritme weer aan het terugvinden en vierde bovenal mijn allereerste moederdag. Er is dus weer veel om bij te kletsen, lees je mee?

Job update

Laat ik beginnen met het spannendste van afgelopen week: ik had een sollicitatiegesprek! Ik had me erg verheugd op het gesprek maar helaas, het is niets geworden. Het was een leuk gesprek maar niet echt de job waar ik naar op zoek ben. Gelukkig kreeg ik aan het eind van de week wel een heel leuk ander telefoontje. Daar kan ik nog niets over zeggen maar dit is iets wat me HEEL erg leuk lijkt. Aankomende week ga ik dat eens verder onderzoeken dus I keep you guys updated.

Mijn doel is weer fit worden

Naast mijn job search heb ik ook het sporten weer opgepakt. Ik sportte tot een jaar geleden altijd vrij veel maar vanwege de misselijkheid tijdens mijn zwangerschap is de klad er een beetje ingekomen. En eerlijk is eerlijk, daarna had ik 101 smoesjes haha. Ik merk alleen dat er echt niets meer van mijn conditie is overgebleven dus het is klaar met de smoesjes! Ik ben begonnen met verschillende soorten yoga waaronder hot yoga. En dat is heerlijk! Heerlijk, mijn spieren vinden die warmte echt fijn. Gister ben ik begonnen met wat krachttraining en dat wil ik aankomende week gaan uitbouwen. Ben je niet trots op me 😉

Mijn eerste Moederdag

Maar het allermooiste deze week was toch wel gisteren; mijn eerste Moederdag. En wat was dat een verwennerij! Tess en Jarno verrasten mij met een ontbijtje op bed en natuurlijk had Tess zelf (jaja!) wat geknutseld. Het ziet er op de foto misschien een beetje gek uit haha maar het is een lavendelzakje met een versje. Lief toch 😉 En ruikt ook nog lekker.

En hoewel Tess zelf natuurlijk het aller, aller, aller mooiste cadeautje is kreeg ik van haar ook mijn favoriete foundation van Estée Lauder en een toilettas. Jeeej! Heeft Jarno haar goed ingefluisterd toch? De rest van de dag brachten we door bij Jarno zijn moeder en bij mijn eigen moeder natuurlijk. Lekker eten en genieten van het mooie weer. Heerlijk! Hebben jullie ook een fijne Moederdag gehad en ook zo genoten van het mooie weer?

Deze week heb ik dus een sollicitatiegesprek, staat er een heus bowluitje op het programma en volgend weekend is de Smaak van Deventer. Hét event waarvoor ik foodblogs schrijf dus natuurlijk ga ik daar ook een kijkje nemen. Ga jij nog wat bijzonders doen deze week?

Pssst: Voor wie nog niet heeft meegedaan aan mijn grote Marc Inbane winactie; je kunt deze hele week nog meedoen. Enjoy!

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 15 mei 2017 / 04:27

  Wat lief, dat kadootje van Tess Heel veel succes met het gesprek deze week!

 2. 15 mei 2017 / 06:26

  Wat een schattig cadeautje! En dat lijkt mij een heel fijne foundation.
  Morgen is Tom jarig, verder deze week niets op de planning 🙂

 3. 15 mei 2017 / 07:37

  Wat een lief cadeautje en bijzonder je eerste Moederdag. Wat goed dat je bezig bent om weer lekker fit te worden. Spannend met het zoeken van werk ik heb ook al twee sollicitatie gehad maar helaas niets geworden.

 4. 15 mei 2017 / 08:53

  Heel lief je eerste Moederdag cadeautje! Ik ben ook begonnen met sporten, moet echt gebeuren haha.

 5. 15 mei 2017 / 14:19

  Wat leuk, je eerste moederdag! Deze week wordt voornamelijk gewoon werken! 🙂

 6. 15 mei 2017 / 15:11

  Wat bijzonder je eerste moederdag! Succes trouwens met je sollicitatie!

 7. 15 mei 2017 / 16:54

  Ik houd van moederdag vind het fijner als mijn verjaardag 🙂

 8. 15 mei 2017 / 17:04

  Wat een leuk moederdag cadeau! heel bijzonder lijkt mij ^^

 9. 15 mei 2017 / 18:03

  Mooi cadeau hebben zij samen uitgezocht zeg 🙂

 10. 16 mei 2017 / 13:47

  Wat leuk, die moederdagcadeautjes. Zo schattig als ze zelf iets maken! En succes met je sollicitatiegesprek deze week, ik hoop dat het wat wordt!

 11. 22 mei 2017 / 16:54

  Wat bijzonder, je eerste Moederdag 🙂 En veel succes met je komende sollicitatie!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *