My ordinary life #21 | Summer life en voor het eerst samen zwemmen

My ordinary life #21 | Summer life en voor het eerst samen zwemmen

Deze My ordinary life staat in het teken van heel veel zomerse kiekjes. Samen zwemmen, ijsjes eten en tijd met vrienden door brengen. Heerlijk, summertime! Kijk je weer mee?

Bowlen

Vorig weekend begon heel oldschool, ik ging bowlen. Een paar jaar geleden (lees lang voordat iedereen kids kreeg) deden we dit regelmatig en ik vond het altijd zo gezellig. Ik kan er helemaal niets van en doe puur voor de gezelligheid mee maar die kneuterigheid vind ik zo leuk hihi. Ook nu was het weer super gezellig en ging ik er vandoor met de poedelprijs. Toen wij na de tijd nog een drankje dronken begon trouwens het magic bowlen. Ik was vergeten dat dat bestond! Wie herkent het nog? Zó leuk!

Summer life

De rest van de week heb ik, hoe kan het ook anders, heerlijk van het weer genoten. Poh, wat fijn! Het is natuurlijk een geluk bij een ongeluk maar dit maakt het thuis zitten stukken minder erg. Ik heb dan ook veel met Tess gewandeld en we stonden voor dag en dauw op om de hitte voor te zijn. Lekker samen langs de eendjes wandelen en boodschappen doen in de stad.

En niet te vergeten; ijsjes eten!! Op het station in Deventer zit IJZenZO, daar hebben ze zulk lekker biologisch ijs, yummie. Toen we vrijdag op de bus moesten wachten kon ik de verleiding niet weerstaan en bestelde ik een vanille milkshake. Hmmmmm.

Tess haar eerste zwemles!

Mijn hoogtepunt afgelopen week was toch wel eergisteren; we gingen voor het eerst zwemmen met Tess! Volgens mij vonden wij het spannender dan Tess want zij lag gewoon lekker te chillen in haar zwembandje haha. Ze dobberde rond en leek het allemaal wel prima te vinden. Gezellig hoor, samen zwemmen. Ik kan me nu al verheugen op onze eerste vakantie samen, hopelijk kunnen we dan elke dag zwemmen.

Veel meer spannende dingen heb ik je deze week eigenlijk niet te laten zien. Ik heb vooral lekker gechilld met Tess en genoten van het mooie weer. En tsja, dan vergeet ik altijd om foto’s te maken. Ik blijf het steevast vergeten! Note to myself: aankomende week ga ik meer foto’s maken, die ik ook met jullie ga delen op mijn Instagram account. Ik ga mijn best doen 😉

Aankomende week staat namelijk het laatste deel van mijn SEO opleiding op het programma en hoop ik jullie meer te vertellen over mijn job update. Ik weet vandaag namelijk niet meer dan twee weken geleden, Geen positief en geen negatief nieuws, so to be continued.

Ik wens je alvast een hele fijne week met hopelijk weer lekker veel zon, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

13 Reacties

 1. 29 mei 2017 / 04:37

  Ach, zo lief hoe Tess in haar zwemband ligt te dobberen, hihihi! Dat ijs ziet er heerlijk uit, ik geloof dat ik de verleiding ook niet zou kunnen weerstaan hoor 😉 fijne week!

 2. 29 mei 2017 / 04:46

  Aaah die zwembad foto. Heerlijk dat ze zo heeft liggen dobberen met het mooie weer.

 3. 29 mei 2017 / 05:29

  Een geluk bij een ongeluk inderdaad dat je zo van het lekkere weer kunt genieten. Leuk dat jullie voor het eerst zijn gaan zwemmen. Mijn broer is laatst ook voor het eerst met zijn dochter (3 maanden) gaan zwemmen en zij vond het ook heel leuk.

 4. 29 mei 2017 / 10:18

  Ah jaa wat was het weer genieten he 🙂 Ik hoop ook nog op een week met zulk weer (of wat zeg ik.. een hele zomer van dit weer ;))

 5. Evelyne
  29 mei 2017 / 12:11

  Genieten van het heerlijke weer, klinkt zalig! Ook een ijsje af en toe moet kunnen 😉

 6. 29 mei 2017 / 17:19

  Heerlijk die foto in het water het was dan ook knetterfijn weer. Hopelijk nog veel mooie dagen in het vooruitzicht.

 7. 29 mei 2017 / 17:24

  Wat een onwijs lieve foto van je dochter in haar band! Fijn dat je zo hebt genoten van het weer. En spannend van de baan! Ik ga voor je duimen voor goed nieuws.

 8. 29 mei 2017 / 18:34

  Ah wat leuk om lekker met haar te kunnen zwemmen!

 9. 29 mei 2017 / 19:45

  Wat leuk dat kleine meisje lekker dobberen! Ijs… ooooh krijg er gelijk zin in.

 10. 30 mei 2017 / 08:48

  Zo fijn dat lekkere weer! Ik vind de zwemfoto super schattig (en die met de zwaan + baby’s ook haha). En leuk om eens te gaan bowlen, dat heb ik nou echt al heel lang niet gedaan. Fijne week!

 11. 30 mei 2017 / 19:41

  Aaaaah zo cute in het zwembandje! haha! Bowlen is echt mijn favoriete bezigheid :’) Ben echt een sulletje soms haha.

 12. 2 juni 2017 / 21:55

  Ja, magic bowlen is zó leuk! De foto van Tess in het zwembandje is erg leuk. xx