My ordinary life #21 Kraamweken

My ordinary life #21 Kraamweken

Vandaag heb ik jullie meer te vertellen dan ooit! Mijn leven is de afgelopen twee weken namelijk 180 graden veranderd. Van een zwangerschapsshoot en een babyshower tot lieve kleine Tess die een paar dagen later in mijn armen lag. En er gebeurden nog meer leuke dingen!

Eigenlijk had ik een speciaal blogje willen schrijven over mijn babyshower maar omdat mijn bevalling zo snel begon was daar ineens geen tijd meer voor haha. Op de zaterdag voor de geboorte van Tess stonden namelijk ineens al mijn lieve vriendinnetjes voor de deur met een heerlijke, zelfgemaakte high tea en cadeautjes. En alsof dat nog niet genoeg was, werd ik opgemaakt door vriendin én professional make-up artist Sascha, waarna er een fotograaf op de stoep stond voor een fotoshoot. Zó ontzettend lief en vooral véél te gek! Sowieso is het gaaf om zulke mooie foto’s van jezelf te hebben maar toen een paar dagen later die grote buik ineens weg was vond ik dit helemaal fantastisch! Ontzettend bedankt lieve meiden, ik ben super blij met jullie!

Een kleine impressie….
zwangerschapsshoot-natascha-kooiman-210-van-221-b2
zwangerschapsshoot-natascha-kooiman-66-van-221-b2
zwangerschapsshoot-natascha-kooiman-24-van-221-b3
zwangerschapsshoot-natascha-kooiman-153-van-221

En zoals jullie weten: een paar dagen later was lieve kleine Tess ineens geboren! Op woensdag 5 oktober rond half 1 braken mijn vliezen en 24 uur later reden wij weer naar huis met onze prachtige dochter in de Maxi-Cosi. Ik blijf het bizar vinden hoe snel je leven dan veranderd. Aan de ene kant brengt zo’n klein hummeltje heel veel onzekerheden met zich mee en is het best even wennen, aan de andere kant voelt het alsof het nooit anders is geweest. Tess is vanaf nu onderdeel van ons gezinnetje!
dsc01828

Een dag na de geboorte van Tess kreeg ik leuk nieuws van lieve Natasja. Een tijdje geleden had ik op haar blog (die trouwens echt een bezoekje waard is!) meegedaan met een winactie en ik had gewonnen! Een paar dagen later ontving ik een Ilovemyself box met hierin allerlei lekkere verwen productjes. Dat kon ik wel goed gebruiken tussen alle poepluiers en voedingen door haha. Zo zat er bijvoorbeeld een prachtige highlighter van Pupa in, een cleanser van Cenzaa, een heerlijke bodylotion en geurstokjes. Zo fijn, dank je wel bijna naamgenoot 😉
img_5748
img_5756

Vorige week dinsdag was het precies 30 jaar geleden dat ik zelf geboren werd. Dit jaar hebben we er eigenlijk weinig aandacht aan besteed maar wel gingen Jarno, ik (samen met die fijne donkere kringen onder mijn ogen hihi) en Tess voor het eerst écht op pad. Zo fijn om weer even buiten te zijn en wat te wandelen! Ik wilde als verjaardagscadeau graag een lunch met het aller lekkerste broodje carpaccio dat in de stad te krijgen is. En het was LEKKER! Yummie, dat had ik gemist de afgelopen 9 maanden 😉
img_5724

Een heel stuk minder leuk afgelopen week was mijn camera die stuk ging 🙁 Ik dacht dat de geheugenkaart kapot was en ging dus naar de fotozaak om een nieuwe te kopen. Alleen bleek de fout niet in de geheugenkaart te zitten maar in de camera zelf. Noooo! Ik ben hem zeker 6 (!) weken kwijt en het is me helaas niet gelukt om een andere camera te regelen. Dat betekent dus dat de komende paar weken de foto’s op mijn blog gemaakt zijn met mijn IPhone. Gelukkig had ik wel mazzel dat de reparatie nog nét 4 weken binnen de garantie viel. Ik hoop dat ik ‘m snel terug heb!

Deze week komen er nog wat lieve vrienden en familie langs om Tess te bewonderen én heeft Jarno nog een paar dagen vrij zodat we lekker met zijn drietjes erop uit kunnen.

Ga jij nog wat leuks doen deze week? Make it a good one!

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Reacties

 1. Astrid
  24 oktober 2016 / 05:52

  Wat een mooie foto’s! Superlief van je vriendinnen! En nog gefeliciteerd met je dertigste 🙂 Ja, je leven staat wel even op zijn kop he met zo’n kleintje. Maar gelukkig is het ook heel erg leuk en mooi. Geniet er maar van want vanaf nu zijn alle cliches waar… Fijn dat de camera nog binnen de garantie viel!

  • Natascha
   Auteur
   25 oktober 2016 / 08:36

   Zeg dat wel…. maar inderdaad ook heel bijzonder, cliches zijn niet voor niets cliches hihi.

 2. 24 oktober 2016 / 06:35

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie dochter Tess en natuurlijk met je verjaardag. Lekker genieten allemaal! Leuke box overigens die je gewonnen hebt!!

  • Natascha
   Auteur
   25 oktober 2016 / 08:35

   Dank je wel Jolanda! De Ilovemyself box is inderdaad super leuk.

 3. Babs
  24 oktober 2016 / 08:35

  Wat een geweldige verrassing! Wat een mooie foto’s zijn er gemaakt, heel bijzonder. Balen van je camera, ik hoop dat je hem snel terug hebt!

  • Natascha
   Auteur
   25 oktober 2016 / 08:34

   Ik hoop het ook Babs, met alleen m’n telefoon vind ik toch maar niks 🙁

 4. 24 oktober 2016 / 11:47

  Prachtige foto’s! Wat een leuke lieve verrassing van je vriendinnen!
  En natuurlijk gefeliciteerd met jullie dochter Tess!

  • Natascha
   Auteur
   25 oktober 2016 / 08:34

   Dank je wel, de verassing was inderdaad super!

 5. Annette
  24 oktober 2016 / 13:11

  Leuk dat je de box had gewonnen en nog gefeliciteerd met je verjaardag.

 6. Rebecca
  24 oktober 2016 / 17:45

  Ah wat een onwijs gezellige foto’s! En wauw, wat een prachtig meisje <3
  Nog gefeliciteerd met deze kleine engel!

  • Natascha
   Auteur
   25 oktober 2016 / 08:33

   Dank je wel Rebecca! Ik vind dr ook prachtig haha 😉

 7. 25 oktober 2016 / 06:39

  Wat is Tess een prachtig meisje! En wat had je veel mooie momenten! Ik wens jullie gezinnetje heel veel geluk, gezondheid en liefde toe!

 8. Kirsty
  25 oktober 2016 / 12:29

  Wat een mooie foto’s en gefeliciteerd met jullie dochter! Wat bijzonder ook qua timing dat je eigenlijk al zo snel na de babyshower bent bevallen.

 9. 25 oktober 2016 / 14:23

  Gefeliciteerd! Wat moet je leven inderdaad veranderen door een baby.. geniet er maar van nu ze nog zo klein is, mijn moeder zegt altijd ‘maar de baby wordt ook 23…’ hahaha!

 10. 25 oktober 2016 / 18:39

  Echt super mooie foto’s van jou en partner, maar nog mooier is de foto van Tess natuurlijk. 😉
  Leuk dat je het pakket hebt gewonnen! Kan je zeker gebruiken deze periode.