My ordinary life #3 Back in business, huis opruimen en sneeuw

My ordinary life #3 Back in business, huis opruimen en sneeuw

Hi allemaal! Het is maandag dus dat betekent dat ik jullie weer een kijkje geef in mijn leven. Deze keer vertel ik je hoe het bevalt om weer aan het werk te zijn, kochten we een nieuwe stoel en mag een sneeuwfoto natuurlijk niet ontbreken. Kijk je weer mee?

Ik ben weer aan het werk!

Dinsdag was het dan zover… na ruim 16 weken verlof ging ik weer aan het werk. Dat was flink wennen want rustig aan doen is er niet meer bij. Om kwart over 5 (!) ging de wekker zodat Tess en ik ruim de tijd hadden om te eten én toonbaar de deur uit te gaan. Wat is het donker en koud zo vroeg in de ochtend zeg. Ik heb Tess dus lekker ingepakt in haar dikke winterjasje, die 2 maten te groot is haha.

Hoewel ik even moest slikken toen ik Tess achterliet bij het kinderdagverblijf vond ik het ook fijn om weer in de gewone, ‘grote mensen’ wereld te zijn. Ik heb rustig mijn mail bijgewerkt en me verdiept in de projecten waar ik me de komende maanden mee ga bezig houden. Fijn om weer met collega’s te kletsen en mijn hersens weer aan het werk te zetten. Ja, ik vond het fijn om weer back in business te zijn!

Wat een liefde!

Woensdagmiddag was ik vrij en besloot ik dat het tijd was om de woonkamer onder handen te nemen. Ik ruimde alle kaartjes op die we kregen bij de geboorte van Tess. Wat zijn het er veel! Ik ben er rustig bij gaan zitten en heb ze allemaal doorgelezen. Ik was vergeten dat we er zoveel hadden ontvangen en wat stonden er lieve woorden in. Daar moest ik stiekem even een traantje bij wegpinken, wat gaat de tijd snel.

Ook kwam de stoel binnen die we hadden besteld. Wat vinden jullie ervan? Ik ben er zó blij mee!

Sneeuw

Vrijdagochtend werd ik wakker en lag er hier een dik pak sneeuw. Gelukkig kan ik mijn werk ook thuis doen dus ik appte mijn collega of zij het goed vond dat ik thuis werkte die dag. Ik ben namelijk niet zo’n held met sneeuw, zeker niet nu ik Tess ook in de auto heb. Gelukkig was dat geen probleem en heb ik de vrijdag besteed aan het volgen van meerdere e-learnings en een online examen zodat ik weer helemaal up to date ben. Kaarsjes aan, kop thee erbij en lekker doorwerken!

Wat ik ook fijn vind nu ik weer werk, is het weekend. Dat klinkt misschien gek haha want tijdens mijn verlof had ik eigenlijk elke dag weekend. Alleen nu waardeer ik het zo veel meer! Helaas is Jarno geveld door de griep dus moest ik dit weekend niet alleen voor de kleine dame maar ook voor hem zorgen. Zondagmiddag was ik het binnen zitten zat en besloot ik met Tess te gaan wandelen. Sneeuw, kou én zon; heerlijk!

Lekker ingepakt in het sjaaltje dat mijn moeder voor haar breidde.

En toen was het alweer maandag. De dag dat deze diary verschijnt en ik de hele dag aan mijn blog wil werken. Nu ik weer aan het werk ben én een kindje heb moet ik dat nog beter plannen dan eerder. Vanmiddag ga ik naar de fysiotherapeut en verder heb ik de hele week nog geen plannen. Niks, nada, noppes. Ik zie wel wat er op mijn pad komt, fijn!

Heb jij nog plannen deze week? Enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. Lonneke
  16 januari 2017 / 07:33

  Heerlijk weekje. Ja het is zeker als je gaat werken en dan met de kleine erg wennen en veel plannen. Ik merk het ook en sta liever ook op tijd op anders lukt het mij allemaal niet. Heerlijk zo wandeling samen. Echt een poppetje om te zien, heel lief! Geniet lekker van je weekje!

 2. 16 januari 2017 / 08:02

  Wat een moppie zeg!! En wat veel kaartjes, zo leuk!!

 3. Svenja
  16 januari 2017 / 08:30

  Spannend dat je deze week weer aan het werk ging, dat was vast even omschakelen, maar het lijkt mij inderdaad ook wel weer heel fijn. En wat is Tess toch een beauty <3

 4. 16 januari 2017 / 08:43

  Zoveel kaartjes!! Wat ontzettend leuk. Die stoel is ook erg mooi.

 5. 16 januari 2017 / 10:46

  Je kindje voor het eerst ‘alleen’ laten is best even wennen, maar gelukkig geeft het je ook even wat ruimte om jezelf weer te zijn. Ook goed! En wat heb je veel kaartjes gekregen, wij hadden ook zoveel kaarten, niet normaal en heel leuk om te ontvangen natuurlijk!

 6. 16 januari 2017 / 10:47

  O wat gek om weer aan het werk te gaan! Ik kan me goed voorstellen dat het even slikken is als je je dochtertje dan moet achterlaten. Wat is het een schatje trouwens! En heerlijk om op zondag te gaan wandelen met haar, die sneeuw is ook zo fijn! Malou x

 7. 16 januari 2017 / 13:25

  Wat een boel kaartjes, onwijs leuk zeg! 🙂

 8. 16 januari 2017 / 16:56

  Oh wat gek om dan terug aan het werk te gaan! Ik kan me dat zeker goed voorstellen! Maar wel heelrijk dat je met haar kon gaan wandelen! Ziet er echt een schatje uit!

 9. 16 januari 2017 / 18:23

  Die stoel is echt heel gaaf, past denk ik ook wel in mijn interieur met mijn nieuwe blauwe bank 😉

 10. 17 januari 2017 / 11:35

  Wat een beauty is het ook zeg, die kleine Tess! En sneeuw! Bij ons lag er een beetje hagel en wat ijzel, sneeuw bijna niet. Ik vind dat dan ook eng om te rijden hoor, fijn dat je dan gewoon thuis kunt werken.

 11. 17 januari 2017 / 18:56

  Wat een lieffie is het toch! Ik vind je stoel ontzettend leuk steekt een beetje af!

 12. Rosanne
  17 januari 2017 / 20:49

  Wat een leuke foto’s! En die stoel, wow! Waar komt de stoel vandaan als ik vragen mag? 🙂

  • Natascha
   Auteur
   18 januari 2017 / 07:10

   Dank je wel! Natuurlijk mag je dat vragen 😉 We hebben hem gekocht bij Leen Bakker, en was niet eens duur 😉