My ordinary life #3 We zijn verhuisd!

My ordinary life #3 We zijn verhuisd!

Wohooo, ik ben verhuisd! Natuurlijk laat ik jullie vandaag in lekker veel foto’s zien hoe we al onze spulletjes vanuit ons appartementje naar ons nieuwe stulpje kregen én geef ik jullie een kijkje in ons nieuwe huis. Kijk je mee naar een nieuwe My ordinary life?
Verhuizing

Vorige week zondagmorgen was het dan zo ver; tijd om te verhuizen! Stiekem had ik het gevoel dat ik m’n bed niet meer uit kon komen maar om 6 uur ging toch echt de wekker om de laatste dingetjes in te pakken. Niet zo heel slim van mij, maar ik had zelfs alle kopjes en plastic bekertjes al verhuisd naar het nieuwe huis. De oplossing? Ik spoelde het lege bierflesje van Jarno van de avond ervoor om en deed daar gewoon mijn thee in. Opgelost 🙂 Creatief toch? Ik vond het wel gek hoor om al mijn kleding in vuilniszakken te zien. Om 9 uur stonden de vrienden van Jarno op de stoep en dankzij deze sterke mannen was ons huisje binnen 2 uur leeg. Super snel! We hadden een grote vrachtwagen geregeld, die we in één keer hebben volgeladen en toen was het tijd om naar het nieuwe huis te gaan!
Verhuizen

Maandag en dinsdag was ik nog lekker vrij om alle dozen uit te pakken en mijn spulletjes weer op de plek te zetten. Natuurlijk is lang niet alles al af maar dat komt de komende maanden wel, voor nu kan ik jullie al wel wat laten zien! Bijvoorbeeld onze slaapkamer, daar hoeven we niet zo veel meer aan te doen. Wat vinden jullie van deze lamp? ik vind hem zo vet! En de verhuizing greep ik gelijk aan om wat nieuwe accessoires bij Ikea te kopen 😉 Zoals bijvoorbeeld mijn nieuwe dekbedovertrek.
naamloos

En eindelijk heb ik een eigen blogkamertje! De lamp in deze kamer kochten we alweer zes jaartjes geleden en nog steeds vind ik hem super tof. Een groot wit bureau is het middelpunt van de kamer, ik ga alleen nog op zoek naar een leuke stoel voor erbij. Ik vind deze kamer zo fijn omdat ik hier al mijn beautyspulletjes kan uitstallen en nog te reviewen producten lekker even kan laten staan. Nu alleen nog op zoek naar een paar softboxen, hebben jullie misschien nog tips voor me? Ik ben namelijk op zoek naar softboxen die een beetje betaalbaar zijn 😉
Blogkamer

En mijn grote trots…. Onze badkamer! Hier ben ik serieus zó onwijs blij mee! In ons oude huis hadden we een badkamertje van amper een meter breed en lang, en nu heb ik alle ruimte. De badkamer hebben we bewust vrij donker gemaakt zodat je zo’n lekker welness gevoel creëert. Bij de grijze tegels heb ik allemaal blauwe accessoires gekocht én heb ik ruimte om mijn mooiste beautyspulletjes uit te stallen.
Badkamer
badkamer2

Tot slot natuurlijk nog een kijkje in de woonkamer. De eettafel bestelde ik Online dus het was best even spannend hoe ‘ie er in het echt uit zou zien. Gelukkig vind ik hem super mooi staan in onze kamer, eindelijk een goede tafel waar we aan kunnen eten. Al moet ik eerlijk zeggen dat we toch ook wel vaak met een bordje op de bank te vinden zijn hoor 😉 Afgelopen zaterdag zijn Jarno en ik op pad gegaan voor een lamp en vonden we uiteindelijk deze bijzondere houten lamp. En wat vinden jullie van mijn vaasjes die ik scoorde bij Action? Leuk toch?
Woonkamer1
Kamer

En vandaag? Vandaag zijn Jarno en ik maar liefst 10 jaar samen♥. Wat gaat de tijd bizar snel! Vandaag hebben we niet echt tijd om er uitgebreid bij stil te staan want vanmiddag moeten we ons oude appartement opleveren. En ook al vieren we niet elk jaar meer ons jubileum, het 10 jarig jubileum willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Volgende week gaan we lekker relaxen in de sauna en bijkomen van alle verhuisstress. Ahh, daar heb ik nu al zin in!

Heb jij nog wat leuks op de planning staan deze week? Maak er weer een mooie week van! – liefs X-

Volg:
Share:

16 Reacties

 1. Babs
  1 februari 2016 / 11:09

  Wat een geweldig huis en die badkamer… een sprookje!
  Die van mij is nu ieniemiene, maar verder is mijn huisje helemaal top.
  Als lampofiel wordt ik helemaal blij van jouw lamp, allejeemig, geweldig mooi!
  Zoiets zou ik ook kiezen.
  Ik ben ook op zoek naar softboxen, zelfs op YouTube gekeken hoe je die zelf kan maken. Maar dat is nogal een klus.
  Dus adressen van winkels…CameraNu verkoop ze ook. Die heeft volgens mij best wat aanbiedingen.
  Helemaal leuk je nieuwe huis en gefeliciteerd met jullie 10 jarige jubileum 🙂

  • Natascha
   Auteur
   3 februari 2016 / 18:54

   Ja zelf maken is geen optie hoor haha dat kan ik nooit 😉 Ik ga eens op de website kijken van CameraNu, thnx voor de tip!

 2. 1 februari 2016 / 12:06

  Mooi huis en wauw je badkamer! Krijg er inderdaad een wellness gevoel bij.. geniet ervan!

  -x- Sabrina

 3. 1 februari 2016 / 14:00

  Wat ziet jullie nieuwe huis er prachtig uit, ik vind de inrichting echt geweldig! En die badkamer, wauw…! Gefeliciteerd met jullie jubileum!

  • Natascha
   Auteur
   3 februari 2016 / 18:53

   Dank je, Dank je en dank je wel! Lief van je 🙂

 4. 1 februari 2016 / 14:05

  gefeliciteerd met jullie 10 jarig samen zijn en met het geweldige huis wat jullie betrokken hebben, fijn dat er wat vrienden hebben geholpen met verhuizen, vele handen maken tenslotte lichter werk… de badkamer ziet er zeker heerlijk uit, dat is op en top genieten meis..fijne dag vandaag en natuurlijk als jullie het gaan vieren ook een fijne relaxdag…( hebben jullie echt verdiend na deze verhuizin)

 5. Sanae
  1 februari 2016 / 14:40

  Wat ziet je huisje er leuk uit! Echt heel tof ingericht, helemaal mijn ding.

 6. Manon
  1 februari 2016 / 15:06

  Wauw wat een mooi huis!<3

 7. Rebecca
  1 februari 2016 / 21:24

  Wat een super gezellig huisje!
  Leuk ingericht!

  • Natascha
   Auteur
   3 februari 2016 / 18:53

   Dank je wel 🙂 Ik ben er ook onwijs blij mee!

 8. Suze
  2 februari 2016 / 08:29

  Wauw, wat ziet het er nu al mooi uit zeg. Prachtig huis! Wat fijn dat het allemaal zo snel ging, nu lekker genieten en alles een plek geven 🙂 X

 9. 8 februari 2016 / 09:58

  Oh, ik ben stikjaloers op jullie prachtige badkamer! Wat een prachtige tinten! En, heel rustgevend. Wat zul jij hier veel tijd in doorbrengen, haha! Ik heb ook een piepklein badkamertje zoals die jij eerst gehad hebt. Althans, zo op te maken uit jouw verhaal 😉 Mijn droomwens is een mooiere en grotere badkamer.

  • Natascha
   Auteur
   8 februari 2016 / 14:41

   Dank je wel meis, lief van je! Dat was ook één van mijn criteria toen we een nieuw huis zochten hoor hihi en ik geniet er nog steeds van. Maar ook een piepklein badkamertje kan je heel gezellig maken 🙂

 10. 8 februari 2016 / 18:13

  Het ziet er allemaal mooi uit, en de badkamer geeft inderdaad dat rustgevende wellness gevoel 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.