My ordinary life #31 | Naar de sauna en biertjes drinken

My ordinary life #31 | Naar de sauna en biertjes drinken

Vandaag laat ik je weer mijn hoogtepunten van afgelopen week zien. Kijk je mee?

Goodmorning ladies! Hebben jullie ook zo’n fijne week achter de rug? Wij zijn afgelopen week begonnen met de renovatie van onze tuin! De schutting was verrot en moest hoognodig vervangen worden dus besloten we hulp in te schakelen. Dat gaat natuurlijk niet allemaal in één dag, dus we hebben een week lang een mega grote tuin gehad zoals je kunt zien. Gek gezicht he?

Ik vond het zo vervelend dat iedereen hier naar binnen kon kijken (ook al komt hier amper iemand) dat ik vrijwel de hele week de gordijnen dicht heb gehad haha. Gelukkig staat de nieuwe schutting bijna en wordt daar deze week de laatste hand aan gelegd. De rest van de tuin is compleet leeggehaald en nu één grote zandbak. Als het helemaal af is laat ik je het resultaat zien.
tuin

Time to relax: naar de sauna

Woensdag was het tijd om te relaxen want Jarno en ik waren uitgenodigd bij Thermen Bussloo. We hebben Tess lekker naar mijn ouders gebracht en hebben de hele middag genoten! Ik vertel er nog niet te veel over want aankomend weekend komt er een speciale blogpost online over de Ayurveda behandeling die we ondergingen. Ik kan je vast verklappen dat dat een enorme aanrader is haha.

Zijn jullie wel eens bij Thermen Bussloo geweest? Ik vond het er prachtig, alleen ik zou niemand aanraden in de vakantieperiode te gaan. Het was super druk!

Lekkere biertjes

Het laatste hoogtepunt uit dit kijkje in My Ordinary Life? Met mijn lieve vriendinnen heerlijke biertjes drinken. Als je eens in de buurt van Deventer bent, neem dan eens een kijkje bij Davo Bieren. Dit is een mega relaxte plek waar je veel bijzondere biertjes (ook zonder alcohol) kunt drinken, je lekker buiten kunt zitten (zelfs met kids!) én waar goede muziek gedraaid wordt. Het komkommerbier vond ik heerlijk.
Davo bieren

En niet te vergeten mijn favoriet: gemberbier! Weet één van jullie misschien of dit ook gewoon in een winkel te koop is? Of online te bestellen? Ik vond dit zoooo lekker. Het smaakt een beetje naar rivella maar dan met een pittige gembersmaak. Aanrader, yum!

Dat was het eigenlijk alweer, niet zo veel gek spannends he? Ik heb ook weinig te melden op het gebied van mijn jobsearch maar hopelijk komt daar binnenkort verandering. Deze week hoor ik namelijk meer over een baan waar ik op gereageerd heb. Mocht het niets worden dan ga ik eens open sollicitaties versturen naar bedrijven die me interessant lijken. Hebben jullie daar nog tips voor?

Verder heb ik deze week een event in Amsterdam op het programma staan en daar heb ik super veel zin in. Mieke vroeg of ik meewilde en dat vond ik onwijs lief. Ik ken Mieke al een tijd via whatsapp maar we hebben elkaar nog nooit fysiek gezien dus ik verheug me er nu al op!

Ga jij deze week nog iets bijzonders doen? Ik wens je in elk geval alvast weer een mooie week, enjoy!

Share:

10 Reacties

 1. 7 augustus 2017 / 07:36

  Dat biertje ziet er inderdaad lekker uit! En wat fijn dat je hebt genoten bij Thermen Bussloo. Lekker zeg 🙂

 2. yvonne
  7 augustus 2017 / 08:17

  Ik weet dat je Ginger Ale hebt van Royal Club. Die zijn te koop in halve en liter flesjes. Maar ik weet eigenlijk niet of dat hetzelfde smaakt. Ik vind de Ginger Ale in elk geval erg lekker.

  • Natascha
   Auteur
   7 augustus 2017 / 09:27

   Dank je wel voor het meedenken Yvonne! Ik ben gek op ginger ale haha dus ik kende dit al 🙂 Gemberbier is nét even wat meer spicy.

   • yvonne
    10 augustus 2017 / 19:23

    Ah ok dat wist ik niet!

 3. Willemse
  7 augustus 2017 / 08:54

  Bij American Today kan je gember bier kopen en bij de Albert Heijn bij de exotische afdeling (iig in Vlissingen bij AH XL) staat het ook.
  Jumbo heeft het ook bij ons alleen je moet wel bij de buitelandse voeding kijken , bij ons bij het Surinaamse schap b.v.

  • Natascha
   Auteur
   7 augustus 2017 / 09:26

   Dank je wel voor je uitgebreide antwoord, hier kan ik zeker wat mee 🙂

 4. 7 augustus 2017 / 12:04

  Leuk overzicht! Toko’s verkopen ook vaak gemberbier.

  Ik vond Bussloo geweldig en wil er zeker nog een keer naar toe.

 5. 8 augustus 2017 / 15:55

  Mmmmmmmm… gember! Zo lekker! Mijn man is ook een echte bierliefhebber! En af en toe drink ik ook iets wat zoet is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.