My ordinary life #35 | Baby’s eerste zwemles en shop till you drop!

My ordinary life #35 | Baby’s eerste zwemles en shop till you drop!

De laatste week van augustus is echt voorbij gevlogen. Ik heb genoten van het heerlijke weer, ging voor het eerst met Tess naar zwemles en ben maar liefst 2 keer wezen shoppen. Oeps!

Genieten van de zon

Hebben jullie afgelopen week ook zo genoten van het mooie weer? Omdat er maandag en dinsdag zulk mooi weer voorspeld was heb ik lekker helemaal NIETS gedaan hihi. Nouja, lekker van het zonnetje genieten dan! We hebben lekker veel gefietst en wat zonnestraaltjes meegepikt. Ik had me eigenlijk voorgenomen om het huis flink schoon te maken maar dat heb ik verplaatst naar woensdag. Met al die regen was dat een prima plan. Ik heb mijn kledingkast weer opgeruimd, er staat inmiddels een grote tas klaar voor de kringloop, en nu heb ik weer ruimte voor mijn herfstkleding.

Een dagje uitgebreid shoppen in Arnhem

Op donderdag had ik afgesproken met vriendinnetje Paulien. Het is lang geleden dat we uitgebreid zijn wezen shoppen dus besloten we naar Arnhem te gaan om te gaan winkelen. We gingen naar Arnhem omdat daar een COS winkel zit en ik had me voorgenomen om daar een aantal najaars basics in te slaan. Ken je dat gevoel? Dat je zin hebt om eens uitgebreid te gaan shoppen en dat je dan helemaal niets kunt vinden? Dat had ik dus bij COS! Uiteindelijk kocht ik alleen een lederlook legging en oversized trui bij Only.

Dan maar neerploffen op het terras en genieten van een heerlijke lunch!

Tess haar eerste zwemles

Vrijdag was het tijd voor Tess haar eerste zwemles. Het was nog best vroeg toen we over de IJsselbrug fietsten en dat blijf ik zo’n mooi gezicht vinden. Ik heb nog nooit een foto kunnen maken die de pracht van de IJssel echt goed laat zien maar als ik dit zie ben ik altijd erg trots op ‘mijn stad’. Ik vind het trouwens heerlijk om ‘s ochtends buiten te zijn in deze tijd van het jaar. Het ruikt zo lekker!

Tess vond haar zwemles trouwens niet zo bijzonder, net zoals haar mama haha. Tess vond vooral alle kindjes én de lerares interessant. Het water zelf deed haar volgens mij niet zo veel. De reden dat ik met haar naar zwemles ga is dat ik het een fijn idee vindt dat ze straks vertrouwt is met water en niet in paniek raakt als ze kopje onder gaat. Dat komt volgens mij best goed want ze was de enige baby die geen krimp gaf haha. Over 2 weken gaat een goede vriendin van mij, met een baby even oud als Tess ook mee, dat vind ik wel gezellig! En hoe cute is Tess haar zwempakje? Lief hé?

En alweer een shopsessie

Zaterdagmiddag besloten Jarno en ik spontaan de stad in te duiken. Naast nieuwe kleren voor Tess kocht ik dit setje bij H&M. De blazer was afgeprijsd naar 15 euro, goede deal! Over de kleur van de blouse twijfel ik nog. Wat vinden jullie? Het model is wel super fijn want hij is lekker lang en kleedt mooi af.

Helaas heb ik deze My Ordinary Life geen update van het sollicitatiefront maar hopelijk is dat volgende week anders. Deze week heb ik namelijk weer wat leuke gesprekken staan dus ik ben heel benieuwd of dé baan er deze keer bij zit. Via Instagram stories houd ik je op de hoogte!

Ik wens jou alvast een fijne week, have a good one!

Share:

7 Reacties

 1. Yvonne
  4 september 2017 / 04:31

  Mooie kleur die blouse. Misschien als je hem combineren met zwart?

 2. 4 september 2017 / 04:37

  Mooi setje die laatste.

  Fijn dat Tess niets heeft van het water. Beter dan een bang meisje.

 3. 4 september 2017 / 05:38

  Wat spannend dat je deze week weer nieuwe gesprekken hebt, alvast succes! En ja het is heel herkenbaar; voornemens zijn om uitgebreid te willen shoppen….en niéts kunnen vinden. Argh, zo frustrerend. Leuk, Arnhem, ik heb daar jaren gewoond en ook in de binnenstad gewerkt, maar nu ben ik er al weer veel te lang niet geweest.

 4. 4 september 2017 / 09:30

  Haha ik weet nog goed de eerste zwemles van het zoontje van een vriendin. Die vond ook alleen de andere kindjes en het speelgoed boeiend. Ik hoop dat je deze week meer succes hebt met je gesprekken!

 5. 4 september 2017 / 17:18

  De jongste ging pas met 8 op zwemles. Hij had echt geen zin. We waren wel snel klaar. In 5 mnd zijn A en B.
  De blouse lijkt mij ook mooier op een donkere jeans!

 6. 4 september 2017 / 19:40

  Leuk overzicht en love the oversized trui. Mijn zoon van vijf ging afgelopen vrijdag naar zijn eerste zwemles 😉

  Ik wens je heel veel succes met solliciteren, ik hoop dat je snel een hele gave job krijgt.

 7. 5 september 2017 / 10:05

  Ach, dat snoezige badpakje <3. Leuk dat je gaat babyzwemmen! Je eigen aankopen zijn ook mooi! Ik vind de kleur van de blouse mooi hoor, fijne kleur voor het najaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *