My Ordinary life #37 | naar het Beauty Trade Festival

My Ordinary life #37 | naar het Beauty Trade Festival

Een nieuwe week, dus tijd voor een nieuwe sneak peak! Afgelopen week ging ik voor BeautyOpinie onder andere naar het Beauty Trade Festival en daar vertel ik je vandaag alles over.

Job status update

Zo, laat ik deze nieuwe week eens aftrappen met een kleine job update. Ik vind het zó lief dat ik regelmatig berichtjes van jullie krijg met succes wensen! Helemaal omdat ik het best lastig vind om heel open te zijn over mijn zoektocht naar een nieuwe job. Waarom? Ik word regelmatig uitgenodigd voor gesprekken maar tot nu toe leverde dat niets op. Ik heb het gevoel dat het hebben van een baby van 11 maanden nou niet bepaald in m’n voordeel werkt.

Sterker nog; afgelopen week kreeg ik letterlijk de vraag: Wanneer komt nummer twee? Logisch dat iemand zich dat afvraagt maar kom op!? Ik heb niet voor niets gestudeerd en vooral gesolliciteerd? Ik ben ambitieus, heb echt wat te bieden en wil graag ergens voor 100% voor gaan. Dat had ik ook gedaan als ik geen kindje had, het hebben van een kind verandert daar niets aan. Sterker nog; wie zegt dat ik een tweede kan of wil krijgen? Niemand weet hoe het loopt.

Gelukkig verveel ik me nog geen moment en ben ik druk met BeautyOpinie. Maar daarnaast wil ik graag ook weer iets op professioneel niveau en in mijn eigen vakgebied doen. Afgelopen weekend zag ik een hele gave job, ik heb direct gesolliciteerd en vond daardoor mijn enthousiasme weer. Ik ga ervoor, duimen jullie mee?!

Beauty Trade Festival

Emani Vegan Cosmetics

Gisteren was ik uitgenodigd op het Beauty Trade Festival in Utrecht. Vriend mee, dochter mee, gezellig! Op de beurs ontmoette ik lieve Mariska van het Vegan beautymerk Emani. Over de lipcollectie van dit beautymerk schreef ik een klein jaar geleden een blogpost en ben nog steeds even enthousiast. De producten van dit merk zijn eerlijk, fair en zijn ook nog eens fijn in gebruik. Binnenkort laat ik je weer wat mooie producten van dit merk zien, so stay tuned!

Zelfs oprichtster Michelle uit Amerika was er om make-up tips te geven.

Veel eerlijke, pure producten

Heerlijk! Een middag rondstruinen, op zoek naar de laatste beauty nieuwtjes en nieuwe merken. Puurr was zo’n merk. Ik vond de producten echt fantastisch. Ik was alleen niet de enige die daar zo over dacht, het was zó druk bij de stand. Ik heb twee keer geprobeerd wat producten af te rekenen maar na 15 minuten hield ik het voor gezien. Gelukkig heeft het merk ook een webshop.

Bloomon stond ook op de beurs met een stand. Ik twijfel al maanden of ik hier een abonnement op ga nemen. Ik vind de boeketten prachtig maar eerlijk gezegd wel wat duur. Is er iemand van jullie die ervaring heeft met Bloomon? Raden jullie het aan of niet?

Natuurlijk moesten de krultangen van Max Pro ook even uitgeprobeerd worden haha. Ik heb ‘m uiteindelijk niet gekocht (want even rustig aandoen en bijna jarig) maar heb nu al spijt. Ze zijn super fijn! Hmmmm.

Heb je medelijden met Jarno? Zijn vriendin werd de hele dag gepamperd en hij maar wachten? Nee hoor haha. Hij had de stand van Invintalis ontdekt waar ze hele bijzondere massagekussens met infrarood verkochten. Die waren werkelijk fantastisch; alsof iemand je écht aan het masseren was! Snap je dat ik dit product ook niet meer kan vergeten?

Al met al heb ik gister heel veel mooie nieuwe producten ontdekt. En deze week? Heb ik veel afspraken voor BeautyOpinie op de planning staan en ga ik vandaag proberen iets uit de Heidi Klum collectie van Lidl te scoren. Als het de moeite waard is dan. En jij? Ga jij nog wat leuks doen deze week?

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 18 september 2017 / 06:22

  Leuk dat je daar geweest bent! Ik heb geen ervaring met Bloomon, maar binnenkort krijg ik een tegoedbon van hen, heb ik gewonnen.
  Ik ga ook kijken bij de Lidl, ben reuze benieuwd hoe de kwaliteit en de pasvorm is. (als alles dan hopelijk niet al uitverkocht is…)
  Ik hoop dat je een keer een leuke baan vindt… het is gewoon moeilijk, ik weet het. Of ze vinden je te oud, of je hebt geen ervaring genoeg…i know all about it 😉
  Succes!

 2. bychristiana
  18 september 2017 / 06:57

  ‘Wanneer komt nummer 2?’ Dat zoiets gevraagd wordt… Mag dat zomaar? Alsof moeders geen capaciteiten en ambities hebben?! Kom op zeg! Ik hoop echt dat je op korte termijn succes hebt met de gesprekken! Leuk, je foto’s van de beurs, ik ben daar nog nooit geweest en zo krijg ik toch een beetje een idee.

 3. 18 september 2017 / 07:44

  Wauw, die vraag wanneer ‘nummer twee’ komt vind ik echt onprofesioneel en daar kun je iemand onnodig mee kwetsen, alleen maar uit eigenbelang.. walgelijk. Ik duim met je mee dat je een fantastische baan krijgt! BeautyTrade lijkt me een erg leuke beurs, de merken die je genoemd hebt in dit artikel kende ik nog niet, ben wel nieuwsgierig geworden! 🙂 Liefs, Sija

 4. 18 september 2017 / 08:18

  Wat leuk zeg! Ziet er heel erg gezellig uit 🙂

 5. 18 september 2017 / 10:05

  Wat leuk dat je naar de beurs bent geweest.

  Ik heb nu een jaar een maandelijks bloomon abonnement voor mijn moeder en zij is er iedere maand weer zo blij mee.

 6. 18 september 2017 / 14:07

  De Beauty Trade, leuk!! Heel tof dat Jarno meeging overigens. Die van mij krijg ik daar echt never nooit niet mee naartoe.

 7. 18 september 2017 / 14:25

  Ik weet hoe het voelt met solliciteren. Het is zwaar vermoeiend! Goed dat je toch nog motivatie hebt kunnen vinden door een leuke functie. Ik ben vorig jaar naar BT geweest en ik vond het niet zo heel boeiend, haha. Toch een beetje gericht op professionals met een eigen salon en dat heb ik natuurlijk niet. Fijne week xx

 8. yvonne
  18 september 2017 / 14:27

  Klinkt als een heerlijke dag. En zo’n massagekussen is top. Ik heb ik er zelf ook een. Echt een aanrader.

 9. 18 september 2017 / 17:03

  Ik hoor goede verhalen over bloomon maar vind het ook wat duur, ik haal mijn bloemen meestal op de markt die staan vaak een goede week en dan haal ik weer lekker nieuwe 😉