My Ordinary life #39 | Naar Duitsland, de Cenzaa Autumn fair en girls only

My Ordinary life #39 | Naar Duitsland, de Cenzaa Autumn fair en girls only

Afgelopen week heb ik weer heul veul leuke dingen gedaan! Tijd dus om je de hoogepunten uit mijn gewone leventje te laten zien. Kijk je ook weer mee?

Daar ben ik weer! Afgelopen week kwam er geen My Ordinary life online omdat ik druk kermis aan het vieren was haha. Jarno paste op Tess waardoor moeders lekker alleen (met zijn vriendengroep!) op stap kon. Ik besloot daarom het wekelijkse foto overzicht over te slaan en ook geen foto’s te maken. Just enjoying the moment! De dagen erna was ik vooral bezig met het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, het versturen van brieven én bloggen of course!

Donderdag: een dagje shoppen in Munster

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat ik afgelopen week in Duitsland was voor een uitgebreide shopsessie. Zaterdag kwam namelijk, op veler verzoek, de shoplog al online! Donderdag om half 10 stapten we in de auto naar Munster om te shoppen, te lunchen én te terrassen. Een geslaagde shopsessie voor zowel mijn ouders, als Jarno en ik. Maar het fijnste? Dat we zulke mooie, fijne herinneren aan een heerlijke, gezellige dag samen hebben gemaakt. Zo waardevol, hier geniet ik van! Ook van de DM aankoopjes hoor haha…….
DM shoplog

Een echt meiden weekend

Na een dagje met Jarno op stap te zijn geweest stapte hij vrijdag op het vliegtuig naar Londen. Hij is groot NFL fan en ging samen met vrienden naar Engeland om een wedstrijd bij te wonen en er gewoon een fijn mannen weekend van te maken. Dat betekende voor mij dus een weekend alleen met Tess! We hebben lekker veel gespeeld en geknuffeld; alle aandacht voor het kleine meisje. Een paar vriendinnen kwamen langs om bij te kletsen, het was dus oprecht een girls only weekend.

Zondag: op bezoek bij Cenzaa en IK Skin Perfection tijdens de Autumn fair

Zondag was ik uitgenodigd om de Autumn fair van de Summery Cosmedical group bij te wonen, hét bedrijf waar Cenzaa en Ik Skin Perfection onderdeel van zijn. Een merk dat je vast herkent als je mijn blog wat langer volgt want ik ben groot fan van deze heerlijke producten. Ik kwam vier jaar geleden met dit merk in aanraking omdat ik er had gesolliciteerd. Dat werd helaas niets maar inmiddels ben ik wel één van de vaste bloggers voor dit merk. Dat doe ik eigenlijk nooit omdat ik jullie graag meer nieuwe merken wil laten zien. Alleen lukt dat niet. Ik kan er niets aan doen haha, elke keer vind ik weer nieuwe pareltjes!

Gisteren ontdekte ik ook weer veel mooie nieuwe producten van Cenzaa. Ik moest me serieus inhouden. Helaas (of moet ik zeggen gelukkig?) was het voor mij niet mogelijk om producten te kopen aangezien ik natuurlijk geen Cenzaa salon heb. Dat ik enthousiast werd was volgens mij geloof ik goed te merken haha. Één van de Cenzaa dames was daarom zo lief om mij een paar van mijn favoriete producten cadeau te doen. Ik ga ze snel testen zodat ik ze je binnenkort kan laten zien.

Ook Ik Skin Perfection heeft veel mooie nieuwe producten, er viel genoeg te ontdekken.

Welke producten ik nu naast mij op de bank heb liggen laat ik nog even geheim maar binnenkort lees je er meer over. Terwijl ik dit typ lig ik lekker op de bank en heb ik net met Jarno gebeld. Ik vond het heerlijk om even een weekendje te kunnen doen en laten wat ik zelf wil maar ben ook héél blij als hij vanmiddag hopelijk weer veilig en wel op Nederlandse bodem staat. Dan kunnen we gelijk aan de slag met de voorbereidingen voor een groot feest. Tess wordt namelijk één jaar! Dat betekent PARTY!

Ga jij nog wat leuks doen deze week? Enjoy!

Share:

10 Reacties

 1. 2 oktober 2017 / 04:28

  Ben erg benieuwd naar de producten die je hebt gekregen.

  Leuke week heb je gehad meis!

 2. yvonne
  2 oktober 2017 / 09:11

  Ik ben ook een groot Cenzaa fan. Heerlijke producten hebben ze.

 3. 2 oktober 2017 / 10:18

  Heerlijk is dat hè, dat je dan leuk terug kunt kijken op zo’n gezellig shopdagje in Duitsland. En gelukkig heb je een hoop producten om de herinnering vast te houden haha;-)

 4. 2 oktober 2017 / 10:24

  Gezellig zo een weekend met allemaal dames!
  Cenzaa en Natascha, inderdaad, toen ik een van jouw eerste blogposts las was dat volgens mij over Cenzaa. En alle producten klinken ook gewoon top.
  Munster, goede tip! die stad ken ik nog niet!

 5. 2 oktober 2017 / 16:59

  wow 1 alweer wat is dat snel gegaan zeg. Ik ga ook weleens op stap met 3 vriendinnen en 1 man haha heel gezellig

 6. 3 oktober 2017 / 13:34

  Oooh ja ik snap heel goed dat je blij bent met al je DM spulletjes, heerlijk om daar te shoppen. En een girlsonly weekend is altijd fijn op z’n tijd!

 7. 3 oktober 2017 / 15:37

  Heerlijk zo een meiden weekend, en ik ken het merk Cenzaa nog niet! Producten zien er erg mooi uit.

 8. 3 oktober 2017 / 19:34

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik heb wel eens Cenzaa gehoord, maar nog nooit zelf ervaren!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.