My ordinary life #40 | Hiep hiep hoera! Tess haar eerste verjaardag

My ordinary life #40 | Hiep hiep hoera! Tess haar eerste verjaardag

Vandaag geef ik je natuurlijk weer een kijkje in mijn gewone leventje, dus tijd voor een nieuwe My ordinary life. Nummer 40 alweer! De week met hét feest van het jaar 😉

Maandag

Afgelopen maandag was Jarno nog in Londen en was ik dus alleen met Tess. We knuffelden die dag lekker veel maar gingen ook tussen de buien door naar de hertjes kijken. Tess vindt dieren super eng dus probeer ik regelmatig met haar langs de dieren in het park te fietsen. Met het idee dat de dieren zo op afstand zijn en ze er aan kan wennen. Helaas lijkt het nog niet te helpen hoor. Zijn er onder jullie misschien mama’s met tips? Tess vind het niet zomaar spannend, nee ze vind het waanzinnig eng!

Dinsdag en woensdag

Zowel dinsdag als woensdag had ik een sollicitatiegesprek. Één van beide gesprekken ging fantastisch. Er was een klik met de collega’s, de functie is uitdagend én het gaat ook nog eens om een branche waar ik veel affiniteit mee heb. Mag jij raden welke branche dat is hihi 😉 Helaas kan ik er nog niet meer over kwijt maar ik hoop vandaag of morgen meer te horen. I keep my fingers crossed!

Donderdag

Donderdag had ik afgesproken met een vriendin om bij te kletsen tijdens een sushi lunch date. Enorm decadent natuurlijk haha, het was super gezellig! Ik ben zo gek op sushi, ik kan het elke dag wel eten. S’middags ging ik naar de ostheopaat omdat ik al maanden last heb van tintelingen en pijn in mijn schouderblad en hand. Helaas lijkt het nog niet veel te verbeteren maar daardoor ben ik wel de rest van de dag gevloerd.

Vrijdag: feestdag!

En vrijdag? Ja, dat was DE grote dag. Tess haar allereerste verjaardag! Omdat iedereen natuurlijk gewoon moet werken besloten we het pas een dag later te vieren maar het feestvarken werd natuurlijk al wel op vrijdag in het zonnetje gezet. Liedjes zingen, overal slingers én de cakesmash. Ik had via Aliexpress een verjaardagsromper en tutu besteld. Een beetje fout maar wel uber schattig.

Tess mocht haar gang gaan met de taart en ik had verwacht dat ze er als het ware in zou springen. Niets was minder waar! Ze at heel netjes, met 2 vingers, alleen de aardbei op. Staaltje opvoeding he 😉

Ik kreeg trouwens zowel van het Deventer ziekenhuis (waar ik bevallen ben) als van onze verloskundige een kaartje om Tess te feliciteren. Zo attent vond ik dat! Op zo’n moment kun je mij opvegen hoor. Vroeger had ik daar niet zoveel waarde aan gehecht maar sinds ik Tess heb gaan op zulke momenten de sluizen open haha.

Zaterdag en zondag

Op zaterdag stonden wij om 9.00 uur bij de Hema voor het gebak en drie kwartier later barstte het feestgedruis al los! Al onze familie en vrienden kwamen langs om Tess haar verjaardag te vieren. De verjaardag was super gezellig, Tess is enorm verwend en ook Jarno en ik hebben genoten! Ik maakte verder geen foto’s die ik hier kan delen omdat er ook veel andere kindjes waren en die staan natuurlijk ook op de foto’s.

Zo, tijd om even bij te komen van dit weekend haha. Deze week ga ik een vriendin helpen klussen in haar nieuwe huis én heb ik een netwerkbijeenkomst waar ik wat over bloggers ga vertellen. Spannend!

Ik wens je een fijne, nieuwe week. Enjoy!

Share:

11 Reacties

 1. 9 oktober 2017 / 04:14

  Wauw een jaar alweer! Leuk dat jullie zo uitgebreid gefeest hebben, wat zal ze genoten hebben!

 2. 9 oktober 2017 / 06:14

  Ik ga voor je duimen dat je deze week een positieve uitkomst heb van je sollicitatie gesprek.

  Super leuk de verjaardagsoutfit!

 3. 9 oktober 2017 / 07:46

  Spannend! Wat fijn dat iedereen zo heeft genoten van Tess haar eerste verjaardag. Heel attent overigens van de verloskundige en het ziekenhuis!

 4. 9 oktober 2017 / 08:16

  Ach wat sneu dat ze zo bang is voor dieren:-( Ik weet nog dat ik vroeger verschrikkelijk bang was voor water, bizar. Dat werd op een gegeven moment geloof ik vanzelf steeds minder. Ja, ik snap dat je daar hélemaal niets aan hebt op dit moment, maar wellicht wordt die angst bij Tess ook minder….Het lijkt me in ieder geval heel goed dat je haar op deze manier er wel aan laat wennen. Wat leuk, een netwerkbijeenkomst. Succes met de presentatie / toespraak.

 5. 9 oktober 2017 / 11:15

  Nog gefeliciteerd met je kleine! Enne, houd me even op de hoogte over je sollicitatiegesprekken, ben benieuwd en hoop met je mee!

 6. 9 oktober 2017 / 12:45

  Nog gefeliciteerd, super leuk! Hopelijk krijg je de baan die je wilt 🙂

 7. 9 oktober 2017 / 12:50

  Gefeliciteerd nog met de verjaardag van jullie kleine meid! Ik duim voor je mee voor de nieuwe baan, spannend!

 8. 9 oktober 2017 / 13:38

  Ik ben heel benieuwd over je (hopelijk) nieuwe baan! ZO schattig die tutu en romper. As ik Tess was geweest, wist ik wel raad met die taart hoor 😉

 9. 9 oktober 2017 / 17:01

  Wat een keurige opvoeding dat ze alleen voor de aardbei ging 🙂 alsnog gefeliciteerd.

 10. 9 oktober 2017 / 19:32

  Echt netjes dat ze alleen voor de aarbei ging! Fijn dat jullie een leuke verjaardag van Tess hebben gehad!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.