My Ordinary life #41 | Nazomeren met zon, ijs en sushi

My Ordinary life #41 | Nazomeren met zon, ijs en sushi

Goodmorning! Hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend achter de rug? Het lijkt wel of we de winter hebben overgeslagen en de lente is aangebroken. Wat heb ik genoten! Het is net of ik de rest van de week een beetje vergeten ben. Afgelopen week kreeg ik namelijk te horen dat de baan die me zó gaaf leek, helaas niet mijn baan is. En er gebeurde nog meer, waar ik je in deze My Ordinary life nummer 41 alles over vertel.

Maandag

Maandag was een saaie dag waarop ik de troep van het feestje van Tess haar eerste verjaardag opruimde. Ik knutselde die dag ook vast haar traktatie in elkaar die ze op dinsdag zou gaan trakteren. Eendjes en rozijntjes, yummmm!

Ik vond dat best een dingetje hoor, een traktatie verzinnen die én gezond is én leuk voor kindjes van 1 tot en met 4 jaar. Wat denken jullie, geslaagd? Ik vond het er in elk geval feestelijk uitzien. De foto is niet zo duidelijk. Ik maakte deze ‘s avonds en wilde dinsdagochtend een betere foto maken. Alleen, vroeg in de ochtend zulke dingen herinneren? Niet mijn sterkste punt!

Dinsdag

Dinsdag was het weer feest want Tess vierde haar verjaardag op het kinderdagverblijf. Ik vind het zo leuk dat ze zelfs bij de kleinste kindjes hier al zoveel aandacht aan besteden. Ze hadden speciaal een verjaardagsmuts voor haar geknutseld, de deur versierd én hielpen Tess bij het uitdelen van haar traktatie. Ze wilde die leuke eendjes namelijk liever zelf houden. Logisch toch haha!

Woensdag en Donderdag

Woensdag en donderdag waren wat minder gezellig. Ik was namelijk enorm verkouden en voelde me niet helemaal fit. Daarnaast kreeg ik ook nog eens te horen dat die gave baan waarvoor ik in de race was, helaas niet mijn baan werd. En dat was best even balen. Ik heb dan ook besloten er verder maar geen woorden aan vuil te maken 😉

Vrijdag

Vrijdag ging mijn wekker om 5.00 (!) uur. Ik was namelijk uitgenodigd bij een netwerkbijeenkomst hier in de regio. Poh, dat was vroeg zeg! Het was het trouwens zeker waard want ik heb interessante nieuwe mensen ontmoet. Wie weet wat daar nog voor mooie samenwerkingen uit voortkomen.

Zaterdag en zondag

Zaterdag dacht ik eventjes dat ik in Spanje zat, wat een prachtige nazomer. Hier kan ik zo van genieten! Zaterdagmiddag heb ik dan ook lekker in de tuin gezeten waarna we de rest van de middag in de stad hebben gewandeld. Natuurlijk ging ik nog even langs mijn favo ijssalon Talamini. Zou dit het laatste ijsje zijn voor het winterseizoen?

Tsja, toen hadden we écht geen puf meer om te koken natuurlijk en moesten we wel sushi bestellen….. 😉

En zondag? Deden we dit allemaal nog eens rustig over haha. Wat genieten, de zon én alle prachtige kleuren buiten. We hadden een verjaardag waar we gingen barbecuen. Ja, gewoon bbq-en op 15 oktober! Gewoon omdat het kan. Lekker genieten dus, en telefoon uit!

Hopelijk wordt het deze week weer zo zonnig. Al zal ik daar vandaag waarschijnlijk niet heel veel van mee krijgen, aangezien ik naar de kaakchirurg moet 🙁 Alweer? Ja, het is nu bijna een jaar (!) geleden dat ik voor het eerst met kiespijn naar de tandarts ging en zoals het er nu naar uitziet zijn alle ingrepen voor niets geweest en is ook de wortelpuntoperatie mislukt. De kans is dus groot dat ik na vanmiddag met een kies minder door het leven ga. Hopelijk valt het mee, want woensdag moeten er taartjes gegeten worden, it’s my birthday week!

Ik wens jullie alvast een hele fijne nieuwe week, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 16 oktober 2017 / 04:39

  Sterkte vandaag! Hopelijk valt het mee.

  Wat een heerlijk weekend had je! Mooie kers op de taart. Fingers crossed dat de interim opdracht doorgaat.

 2. bychristiana
  16 oktober 2017 / 06:37

  Oh bah bah kiespijn is verschrikkelijk, veel sterkte vandaag bij de kaakchirurg! Ik vind de traktatie heel leuk geworden, origineel toch?! Alvast een heel fijne verjaardag woensdag.

 3. 16 oktober 2017 / 08:14

  Aaah die traktaties zijn echt te schattig haha! Balen van je sollicatie maar there is something waiting for you! Ik weet het zeker! xx

 4. 16 oktober 2017 / 17:44

  Het weer is heerlijk, dat hadden we net nodig! Wat had je een leuke tractaties!
  Ik moet ook solliciteren, maar ik zou niet weten waarvoor… wie wil nou een 49 jarige met gebreken?

 5. 16 oktober 2017 / 23:28

  Sterkte!!
  Wel heerlijk, die ‘nazomer’. Ik zou willen dat we het op pauze konden zetten en het voor altijd vast konden houden. Wat een fijn weer <3

 6. 17 oktober 2017 / 22:07

  Super leuk die traktatie! Ik zou heel blij worden van zo’n eendje! Ik vind het zo bizar dat die traktaties zo speciaal moeten, geloof dat het echt een dingetje is. Vroeger ging er gewoon een zak rond met kleine zakjes chips (ja das niet gezond, maar goed). Jammer van die baan zeg! Hopelijk vind je snel weer iets tofs en word je het wel!

 7. 18 oktober 2017 / 19:36

  He bah, sterkte met je kies (of zonder je kies inmiddels?), klinkt niet fijn! Die traktaties zien er super leuk uit, ik snap wel dat Tess die graag zelf wilde houden, haha. En lekker he, dat zomerse weer, ik hou er ook van. Jammer dat we komend weekend weer terug gaan naar de herfst..