My Ordinary life #42 | Jarig zijn, een baan en een bachelorette party

My Ordinary life #42 | Jarig zijn, een baan en een bachelorette party

Ik heb echt een super leuke week achter de rug! Ik was jarig, kreeg fijne cadeautjes (met als hoogtepunt een baan!) én had in het weekend een mega gezellig vrijgezellenfeest. Genoeg om te laten zien dacht ik zo?

Maandag en dinsdag

Mijn week begon niet fantastisch want maandag stond een bezoekje aan de kaakchirurg op het programma. Precies één jaar verveel ik jullie in mijn sneak peaks met verhalen over een vervelende kies. Wortelkanaalbehandelingen en zelfs een wortelpuntoperatie liepen allemaal op niets uit en een fikse ontsteking wilde maar niet weggaan. Er was nog maar één oplossing: ERUIT! Ik zag er behoorlijk tegenop want oooo boy, wat deed het de vorige keer pijn. Ik vertelde dit aan de kaakchirurg en hij was zó lief voor me. Hij verdoofde me extra, gaf me goede pijnstillers mee (die ik van zijn collega niet mocht omdat ik borstvoeding geef; mocht dus wel!) en daardoor heb ik bijna geen pijn gehad. Zo fijn!

Dit gekke spuitje kreeg ik mee naar huis om zo de boel schoon te kunnen houden.

De rest van de dag en dinsdag hield ik me wel even rustig. Ik had nog veel producten die ik voor de blog op de foto moest zetten en werkte wat achterstallig werk weg. Ruimt lekker op!

Woensdag

Woensdag voelde ik me gelukkig weer dikke prima, tijd voor een feestje! Ik mocht 31 kaarsjes uitblazen maar veel aandacht schonken we er eerlijk gezegd niet aan hoor haha. In de ochtend ging ik met de trein naar Arnhem voor een sollicitatiegesprek voor een interim communicatie klus. Diezelfde middag werd ik nog gebeld met een tof verjaardagscadeautje: I got the job! Dat betekent dat ik de komende 8 tot 10 weken onder de pannen ben en weer allemaal nieuwe dingen ga doen. Zo leuk!

Toen ik thuis kwam stond dit cadeautje me op te wachten. Wat is het?

Een massagekussen met infrarood! Hmmmmm, dit is zo ontspannend en fijn! Al kan ik me voorstellen dat je het er op de foto een beetje gek uit vind zien haha. Is het niet hoor 😉

Donderdag

Donderdag stond vooral in het teken van administratieve regelklusjes omdat ik volgende week (inmiddels morgen) weer aan het werk ga. Ook kwam er nog een bloemetje binnen voor mijn verjaardag. Ik had geen flauw idee van wie dat nu kon zijn, tot ik het kaartje las.

Alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en tot volgende week dinsdag. Wat attent, een bosje bloemen van het bedrijf waar ik aan de slag ga. Ik voelde me super welkom.

Vrijdag

Vrijdag leek de herfst wel officieel te zijn begonnen. Brrrr, al die regen, ik vind het maar niets! S’ochtends ging ik met Tess naar zwemles en omdat ik geen zin had om de hele middag binnen te zitten gingen we tussen de buien door naar de stad. Ik had Tess helemaal ingestopt en haar fluffy jasje aan gedaan. Samen met mijn lieve kleine vriendinnetje even shoppen om een nieuwe outfit voor het weekend te scoren. Uiteindelijk kon ik niet echt wat vinden dus gingen we netjes met lege handen naar huis.

Zaterdag

Die nieuwe outfit had ik nodig want zaterdag was het lang verwachte vrijgezellenfeest van mijn lieve nichtje! Het was een heerlijke dag met heerlijk eten, lieve meiden én…. een paaldansworkshop! Jee, wat is dit moeilijk zeg! Ik was er niet zo goed in haha dus alle foto’s gaan lekker het privé album in 😉

S’ avonds gingen we uit eten en langzaam merkte ik al dat mijn stem verdween. Ik was mega verkouden geworden en tijdens het stappen kreeg ik enorme keelpijn en kon ik amper een woord uitbrengen. Met het oog op dinsdag ging ik dus netjes op tijd naar huis. Volwassen hé hihi.

Zondag

Zondag bestond vooral uit lekker bank hangen en veel verse vitamientjes er in pompen. Lekker rustig aan doen en zorgen dat mijn stem snel terug komt! Terwijl ik dit typ lig ik namelijk nog steeds op de bank en komt er niet veel geluid uit. Volgens mij vind niet iedereen dat erg hoor, lekker rustig in huis haha.

Deze week ga ik dus weer aan het werk en daar heb ik onwijs veel zin in! Ik ben benieuwd naar alle collega’s en de klussen die ik mag doen. Als ik de komende week dus wat minder actief ben op Social media dan weet je hoe het komt; this girl is back in business! Ik wens je een hele fijne week, Enjoy!

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

11 Reacties

 1. 23 oktober 2017 / 04:22

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met je nieuwe baan! Heel veel succes, hopelijk ben je morgen weer opgeknapt!

 2. 23 oktober 2017 / 04:56

  Wat goed dat je een nieuwe baan hebt! Veel plezier en succes! Nog gefeliciteerd met je verjaardag trouwens

 3. 23 oktober 2017 / 05:23

  Wat een leuke week heb je gehad. Heel veel succes morgen! Hopelijk voel je je beter.

 4. 23 oktober 2017 / 05:29

  Fijn van je nieuwe baan zeg! En heel attent dat bloemetje

 5. 23 oktober 2017 / 06:29

  Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baan!! Zo verdiend <3 Hopelijk voel je je gauw beter.

 6. bychristiana
  23 oktober 2017 / 08:08

  He wat een fijne week zeg! Om te beginnen natuurlijk al fijn dat die kies er nu uit is. Zoiets kun je inderdaad maar beter aan het begin van de week hebben, dan is het direct maar voorbij. Hopelijk heb je er niet al te veel last van gehad. Gefeliciteerd met je baan, dat is wel echt ontzettend lief; dat ze je een bloemetje sturen zeg! Zoiets heb ik echt nog nooit meegemaakt haha;-)

 7. 23 oktober 2017 / 09:38

  Ben super blij voor je dat je iets hebt gevonden! Nu ik nog haha! We komen er wel 😀 Hopelijk ben je snel weer 100% beter xx

  • Natascha
   Auteur
   23 oktober 2017 / 12:27

   Over 10 weken zoek ik weer met je mee 😛 hihi en ook voor jou komt dat wel goed!! X

 8. 23 oktober 2017 / 13:08

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag! Blij dat dat gedonder met die kies voorbij is… en eindelijk een “goede”kaakchirurg. Het hangt er soms zo vanaf wie je krijgt!
  Een nieuwe baan, top! Ga je nu in Arnhem werken, dat is best een stuk reizen. (Arnhem ligt niet zo heel ver van mij vandaan)
  Lachen, ik heb exact hetzelfde massagekussen, die is heel fijn. Hij masseert lekker heftig, daar hou ik wel van.
  Wat heeft Tess een heerlijk jasje aan, stiekem wil ik ook nog een fluffy jas of vest deze winter kopen, lijkt mij zo lekker zitten!

  • Natascha
   Auteur
   23 oktober 2017 / 15:01

   Dank je wel lieve Babs! Arnhem is inderdaad voor mij best een stuk reizen. Niet ideaal, maar voor een leuke baan heb ik het wel over. En dit is toch tijdelijk, dat scheelt. Misschien kom ik je wel een keer tegen op het station 🙂

 9. 23 oktober 2017 / 18:21

  Aaaaaah lieverd, wat fijn dat je een baan hebt. Zo gegund!
  Ik wens je heel veel succes toe!