Mijn leven in foto’s #47 Center Parcs, lieve cadeautjes en is het al Kerst?

Mijn leven in foto’s #47 Center Parcs, lieve cadeautjes en is het al Kerst?

Daar is ‘ie weer! Een nieuwe sneak peak, een nieuw kijkje in mijn leven, een nieuwe My Ordinary life. Vol met fijne momenten in Center Parcs, cadeautjes en Kerstsfeer. Kijk je mee?

Weekendje Center Parcs

Afgelopen week begon voor ons in Center Parcs. Een weekendje weg dat we al een paar maanden geleden geboekt hadden en dat nu op een prima moment kwam. Even lekker niks, bijkomen en doen waar we zin in hadden. We bivakkeerden drie dagen in de Eemhof. Een park met een prachtig zwembad maar de Spice girl in mijn kwam weer naar boven. Wat een jaren ’90 gevoel! De inrichting van het huisje, het park zelf, het was allemaal behoorlijk achterhaald. En check ons huisje, lijkt wel een beetje op een bunker toch hihi?

Toch had dat kneuterige ook wel weer wat. Lekker een beetje zwemmen en wandelen tussen de buien door.

Kijk dan hoe cute!

Maar dit was mijn grote vriend! Ik had hem bijna mee naar huis genomen hihi.

Lieve bedrijven en leuke cadeau’s

Toen ik thuiskwam stonden er een paar hele lieve cadeautjes op me te wachten. Ik ontving van de webshop Radbag een lightbox waar ik direct de tekst Lets get cosy in zette. Dit vind ik zó leuk voor de winter! Nog leuker vond ik de lieve berichtjes die ik er bij kreeg van Mirjam van Radbag. Ze wist dat papa was overleden en leefde heel erg met me mee. Zo fijn om uit allerlei onverwachte hoeken steun te krijgen en goed om te weten dat er bedrijven zijn die verder kijken dan alleen commerciele succesje op korte termijn.

Naast de lightbox zaten er ook een paar warmtesloffen in mijn pakje. Ken je de oude vertrouwde kersenpitten zakken? Dit is net zoiets. Je doet de sloffen een minuutje in de magnetron en hebt vervolgens instant warme voetjes. Yum! Ik zag trouwens op de website dat ze ook Unicorn sloffen met lampjes verkopen, té cute. Misschien een leuk Kerstcadeau?

De jaarlijkse cre bea uithangen

Woensdagavond was het weer tijd voor mijn jaarlijkse crea bea uitje. Normaal gesproken deed ik dit altijd met de personeelsvereniging van mijn werkgever maar tsja, dat ging dit jaar natuurlijk niet 😉 Mijn moeder appte mij woensdagmorgen dat zij ‘s avonds een Kerststukje ging maken en dat ik van haar collega’s wel mee mocht. Zo lief! En nu prijkt er dus een zelf in elkaar gefreubeld knutselwerk op de tafel.

Weekend

Zaterdag dook ik samen met vriendinnetje Marleen de stad in om wat te shoppen én bij te kletsen onder het genot van deze heerlijke brownie. Wauw, die was lekker!! Hij was zo huge en zat bomvol caramel, zeezout en chocolade dat ik er een beetje naar van werd. Maar hij was het waard hihi. Een prima begin van het weekend.

Een weekend dat ik trouwens grotendeels op de bank doorbracht want het was niet alleen de brownie die me iets te veel werd. Tess was afgelopen week ziek en volgens mij heeft ze me aangestoken. Ik hang lekker veel op de bank met m’n nieuwe slofjes en houd daarom deze My Ordinary life kort.

Zo, dat was weer de eerste sneak peak sinds 5 weken. Zoals je ziet pakken we langzaam weer ons gewone leventje op. Deze week heb ik een paar hele leuke afspraken op de planning staan. Ik kan daar nu nog niet zoveel over zeggen maar als je mij volgt op Instagram laat ik het je in een Instastorie zien!

Ik wens je in elk geval alvast weer een fijne nieuwe week, enjoy!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

12 Comments

 1. 27 november 2017 / 06:49

  Ondanks dat je ziek was, toch een fijne week.

  De Lightbox is te gek zeg. Leuk formaat.

 2. bychristiana
  27 november 2017 / 08:19

  Wat gezellig, even naar Center parcs, dat blijven toch leuke dingen. Inderdaad ontzettend lief zeg, van Mirjam van Radbag, er zijn zeker wel bedrijven die verder kijken dan slechts cijfertjes en commerciële voordelen en er aan denken dat er ook nog een hardwerkende vrouw achter die blog zit. En oh, wat ziet die brownie er lekker uit zeg…

 3. 27 november 2017 / 10:38

  Oh ja, heerlijk ouderwetsch, dat Centre parcs-park. Maar wel lekker om er even tussenuit te zijn. Wat leuk, die lightbox! Dat blijft toch leuk om te zien. En je kerststuk ziet er prachtig uit! Helemaal gezellig zo!

 4. 27 november 2017 / 11:30

  Ahh ik krijg ook altijd een heerlijk 90’s gevoel bij centerparcs. Sommige mensen vinden dat ze mee moeten gaan met de tijd, maar ik vind die foute inrichting juist heel knus en gezellig. Afgelopen vakantie was ik met mijn ouders en vriend naar centerparcs in duitsland en daar was het al net zo fout ingericht hihi

 5. 27 november 2017 / 11:58

  Wat lief van Radbag! Ik had het ook soms met bedrijven, dat zij vroegen hoe het met mij ging en niet met mijn blog. Hartverwarmend vind ik dat. En een echt compliment doet mij ook zoveel, dan weet je dat je goed bezig bent!
  Dat varkentje, die zou ik ook wel willen adopteren. Wat een schatje! (dat zijn die momenten dat ik mij zo schuldig voel dat ik vlees eet)
  De huisjes, ik herken ze meteen. Vond het altijd zo gezellig en dan zeker dat je een open haard had!
  Hahaha, die brownie, ik ken het gevoel dat je er eigenlijk onpasselijk van wordt, maar op gaat ie, te lekker!

 6. 27 november 2017 / 12:51

  Die bunker komt mij vet bekend voor! Ik denk dat ik daar ook eens ben geweest vroeger hahaha. Heel veel succes deze week!! Je weet waarmee 😉 x

 7. 27 november 2017 / 13:36

  Heel fijn dat je in deze onwijs moeilijke tijd ook af en toe je zinnen kunt verzetten en kunt genieten van de kleine dingen.

 8. 27 november 2017 / 16:04

  Wij gingen ook altijd naar center parcs maar zijn er al lang niet meer geweest, leuk is het wel daar.

 9. 27 november 2017 / 19:26

  Wat lief zeg dat bedrijven zo meeleven! En ooooooh die sloffen! Echt iets voor mij met mijn wintertenen!

  Was je in Limburg?

  • Natascha
   Auteur
   28 november 2017 / 14:49

   Nee, de Eemhof ligt bij Zeewolde! Limburg had me trouwens wel heel leuk geleken, lekker een dagje naar Maastricht 😉

 10. 27 november 2017 / 19:40

  Ah zo lief dat soort bedrijven! Center parcs is altijd goed xx

 11. 28 november 2017 / 05:27

  Center Parcs is zo leuk. Zijn we ook vaak geweest toen de kinderen nog klein waren. ideaal. Zeg, die sloffen lijken mij IDEAAL. Wat een heerlijkheid in de winter!