My ordinary life #9 Eindelijk een 50 mm lens en een nieuw blog project!

My ordinary life #9 Eindelijk een 50 mm lens en een nieuw blog project!

Hi ladies! Deze week heb ik je weer lekker veel te vertellen. Ik heb namelijk een nieuwe camera gekocht met 50 mmm lens (wiehoe!) en me gelijk aangemeld voor een fotografie cursus. Verder ontving ik mooie perspakketjes, boekte ik een weekendje weg naar Antwerpen én ga ik foodbloggen. Tijd om bij te kletsen!

Eindelijk een 50 mm lens

Poh, wat baalde ik toen ik mijn camera liet vallen zeg. Hij viel super zachtjes maar was gewoon total loss. Hoe dan?! Repareren was geen optie maar gelukkig bleek ik goed verzekerd. Aangezien het type camera dat ik had niet meer verkocht werd ging ik op zoek naar een nieuwe net….. 50 mmm lens.

Jaaaaa, ik blog meer dan 3 jaar en vind dat ik nu wel bewezen heb dat bloggen voor mij geen bevlieging. Dus heb ik mezelf een 50 mm lens cadeau gedaan en ik ben er ZO blij mee!Afgelopen week heb ik dan ook veel geoefend maar ik vind het wel een dingetje hoor. Daarom heb ik me aangemeld voor een fotografiecursus. Ben benieuwd of jullie dat gaan merken aan de kwaliteit van mijn foto’s 😉

Maar de allermooiste foto is ….

Iemand die zeker geen fotografiecursus meer nodig heeft is de dame die prachtige foto’s van onze Tess heeft gemaakt toen ze ongeveer 1.5 week oud was. Een paar weken geleden kreeg ik via email de vraag of ik het leuk zou vinden om een fotocadeau te ontvangen. Normaal gesproken doe ik dit nooit maar aangezien fotoopglas onderdeel is van deze webshop zei ik als uitzondering een keertje ja. Want een prachtige foto van Tess op glas? Yep; daar heeft mijn moederhart een zwak voor hihi.

En kijk eens hoe MOOI ‘ie is? We hebben hem nog niet opgehangen omdat ik niet weet waar ik ‘m definitief wil hebben maar voor nu staat ie prachtig op mijn bureau. De kwaliteit van de foto vind ik erg goed, net zoals het glas en de snelle verzending. Ik heb wel vaker van dit soort items besteld en ik vind deze webshop er met kop en schouders boven uit steken. Ik ben er HEEL erg blij mee.

Antwerpen, here we come!

Woensdagmiddag was ik vrij en zocht ik bestemming voor ons eerste tripje als gezin. Om vast te oefenen voor de zomervakantie en te ervaren hoe het nu is om met een baby te reizen willen Jarno en ik er een weekendje tussenuit. Eigenlijk is dat natuurlijk flauwekul, we willen gewoon even lekker weg haha. En Antwerpen it is! Hebben jullie nog tips voor ons? Wat moeten we echt zien?

Foodbloggen

Misschien heb je vrijdagavond op Instagram gezien dat ik bezig was met een nieuw blogproject? Vandaag kan ik eindelijk vertellen wat het is; ik ga foodbloggen! Niet op Beautyopinie hoor maar voor een event waar verschillende restaurants zich presenteren.

Zoals je misschien weet raak ik per 1 mei mijn baan kwijt. Dat vind ik natuurlijk niet leuk maar ik wist vooraf dat een vast contract er niet in zou zitten. Tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging! Een nieuwe job heb ik nog niet gevonden en als bezig bijtje heb ik aangeboden om de organisatie van het event vrijwillig te helpen. Het idee is dat ik tot en met het event de verschillende deelnemende restaurants ga bezoeken en hier een stuk over schrijf voor de website van de organisatie. Zo kan ik mijn schrijfkunsten verder ontwikkelen, is de organisatie geholpen én kan ik samen met Jarno genieten van heerlijke gerechten. Win-win toch?


Yum!

Deze week gaan we een paspoort aanvragen voor Tess zodat ze ‘officieel’ met ons mee kan naar Antwerpen en dan hebben we het ook maar gelijk voor de zomervakantie geregeld. Zaterdag heb ik een lunch date met 2 vriendinnen die ik al te lang niet gezien heb en zondag ga ik misschien shoppen! Verder ga ik langzaamaan verder met mijn zoektocht naar een nieuwe job. Mocht je dus een leuke marketing- communicatie functie in Overijssel of Gelderland voorbij zien komen? Denk je dan aan me? Dat vind ik heel lief!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 06:15

  Wat een prachtige foto van Tess Heel veel succes met het vinden van een nieuwe leuke baan!

 2. 27 februari 2017 / 07:08

  Ah 50 mm lens! I love it <3 Het is een beetje oefenen maar als je het eenmaal weet.. Prachtige foto ook van Tess!

 3. 27 februari 2017 / 07:37

  Wat een schatje!! Ontzettend mooie foto zeg. En Antwerpen is echt heerlijk!

 4. 27 februari 2017 / 08:25

  Wat een prachtig foto’s van Tess op glas. Ik hou er wel van om foto’s te zien op bepaald materiaal. Ik ga binnenkort ook een foto op hout zetten, heel benieuwd naar. Op vakantie met baby, eerst even een korte trip oefenen is zeker verstandig. 😉

 5. 27 februari 2017 / 10:45

  Prachtige foto van Tess! Ik zou ook wel zo een lens willen hebben, maar ik weet niet eens of zoiets op mijn prehistorische camera kan!

  • 27 februari 2017 / 11:18

   Dank je wel lieve Babs! Zo’n lens is helaas wel heel duur:(

 6. 28 februari 2017 / 07:03

  Heerlijk zeg om als gezin weg te gaan! En wat is die foto van Tess prachtig!

 7. 28 februari 2017 / 20:17

  Leuk Antwerpen, ik ben benieuwd naar de foto’s

 8. 1 maart 2017 / 18:59

  Meid, ik hoop dat je heel happy gaat zijn met de 50 mm lens. Ik heb er ook één (nadat de basislens kapot was gegaan), maar ben er helaas niet tevreden over. Althans, ik kan er niet goed mee uit de voeten. Ooit, ooit, ooit wil ik ook eens een fotografiecursus gaan volgen, maar dat riep ik vier jaar geleden al 😉 Tof dat jij het gaat doen! Veel plezier!

  • 1 maart 2017 / 19:49

   Dank je wel meis! Ik hoop het ook haha want ik kan er inderdaad ook nog niet goed mee uit de voeten. Hoop echt dat ik een paar goede tips en trucks krijg zodat ik het zelf kan gaan ontdekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *