My Unique style | Nieuwe minimalistische oorringen en matching earcuff

Ervaringen Myuniquestyle

Ben jij gek op minimalistische oorbellen en houd je net zoals ik van earcuffs? Dan heb ik een hele toffe webshop voor je ontdekt! Ik heb vorige week nieuwe earcandy besteld die ook nog eens heel betaalbaar is.

Online sieraden bestellen bij My Unique style

Een paar weken geleden ontdekte ik de webshop My Unique style en daar was ik direct heel enthousiast over. Op deze site kun je namelijk toffe minimalistische sieraden bestellen. Ik heb er enorm veel mooie oorbellen, elegante kettingen en prachtige armbandjes gespot en ook het aanbod van Boheemse sieraden maakte dat ik me moet inhouden om niet nog een bestelling te doen. Ik zag gewoon zoveel leuks!

Minimalistische oorringen inclusief matching earcuff

Uiteindelijk maakte ik de keuze voor een paar tijdloze klassiekers, de kleine oorringetjes die je dit najaar overal ziet. Ik vind dit een toffe trend, en ze zijn leuk om te combineren met andere knopjes of oorringen. Zeker omdat ik twee gaatjes heb. Dat is iets uit mijn puberteit haha maar nog regelmatig prik ik ze door, ik blijf het leuk vinden! Ik koos kleine oorringen van 10 mm voor het onderste gaatje en 8 mm voor in het gaatje erboven. De oorbellen kosten €9,95 en €8,95, dat is nog eens leuk toch?
review sieraden My Unique style

Nog toffer vind ik deze minimalistische earcuff voor boven in je oor. Stoer, een tikkeltje edgy maar toch elegant. En het handige is dat je er geen gaatje voor nodig hebt, de cuff kun je verstellen waardoor je hem op de gewenste grootte om je oor kunt klemmen. Hij draagt fijn, is van echt zilver en kost €13,95.
ervaring oorbellen My Unique style

Wat vinden jullie van deze combinatie? Ik ben er helemaal weg van! Het enige nadeel van zulke kleine oorringetjes vind ik dat je ze bijna niet zelf dicht krijgt. Althans, ik krijg het met geen mogelijkheid zelf voor elkaar. Daar is wel een oplossing voor zag ik toen ik de webshop na mijn bestelling nog eens afspeurde. Er zijn namelijk ook hugging ringetjes verkrijgbaar die je een beetje opzij kunt buigen en dan pas in doet, veel handiger! Die zijn een euro duurder maar ideaal als je net zoals ik niet van het gepriegel bent.

My Unique style kortingscode

Ik ben groot fan van My Unique style! De sieraden zijn van goede kwaliteit, zoals de naam al zegt uniek en bovendien harstikke betaalbaar. Extra leuk vind ik dan ook dat ik van de dames van My Unique style een kortingscode met jullie mag delen. Ben je dus ook enthousiast over deze webshop? Met de code natascha15 krijg je tot en met 31 maart 2019 15% korting op het hele bedrag als je een bestelling doet.

Wat vind jij van deze trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Comments

 1. 10 oktober 2018 / 06:05

  Ik vind het heel leuk staan. Ik heb zelf dus ook twee gaatjes, maar die tweede is inmiddels al lang dicht gegroeid. Ik vraag me af of ik die zelf nog kan doorprikken;-)

 2. 10 oktober 2018 / 07:23

  Oei die ringetjes vind ik leuk. Ik heb inmiddels drie gaatjes in allebei mijn oren dus genoeg plek voor ear candy. Ik ga zeker even kijken op de website.

 3. nicolished
  10 oktober 2018 / 12:15

  Wat een leuke ringetjes zeg! Ik vind ze echt heel erg leuk en fashionable staan. Ik heb zelf nog nooit echt oorringetjes gehad, altijd knopjes. Tijd dat ik ook eens zoiets ga proberen, ik vind het zo leuk bij jou!

 4. Annemiek
  10 oktober 2018 / 13:26

  Wat een leuke site! Het mag van mij wat minder minimalistisch maar ik zag ook prachtige Keltische en Bobo ringen dus ik ga zeker kijken. Bedankt voor de code. Ik heb trouwens al jaren 2 gaatjes en ik gebruik ze elke dag. Doe naast gewone oorbellen altijd knopjes in mijn oren. Misschien wel leuk om er een keer wat anders in te doen.

 5. 10 oktober 2018 / 19:12

  Toffe oorbellen heb je uitgekozen en zo’n earcuff vind ik ook erg leuk. Geeft een stoere touch aan je outfit en fijn dat je er geen gaatje voor nodig hebt.

 6. 11 oktober 2018 / 13:06

  Ik heb een dubbele piercing in mijn oren dus altijd wel on the look out naar leuke oorbelletjes, heb jarenlang alleen maar ringen gedragen maar ben nu ineens weer meer van de knopjes haha

 7. sonja6668
  11 oktober 2018 / 17:13

  Heel mooi, ik hou van dat minimalistische.