New love! Mijn zwarte MYOMY paper bag

MYOMY paper bag

Vandaag wil ik je ALWEER een item laten zien waar ik verliefd op ben geworden. Sinds een paar weken loop ik namelijk rond met een MYOMY paper bag en daar ben ik zó blij mee. Ik show hem graag voor je. Kijk je mee?

MYOMY do good

Je hebt de tassen van MYOMY vast al eens gespot maar wist je ook dat MYOMY bekend staat als één van de meest bewuste modemerken in Europa? Tassen van dit merk zijn gemaakt van eerlijk verkregen leer dat afkomstig is van dieren die een goed leven hebben gehad bij boerenfamilies en aan het looiproces van het leer komen zo min mogelijk schadelijke chemicaliën te pas. Mooie filosofie toch?

MYOMY paper bag

De paper bag is de tas waar MYOMY bekend mee is geworden. De tas is ontworpen door Ramón Middelkoop, die zich liet inspireren door een zwerver in de tram met een papieren tas. Het tasje was verschrikkelijk oud en vies maar het model bleef van klassieke schoonheid. Tijd voor een duurzamer exemplaar van mooi buffelleer, vond hij. Inmiddels is dat idee uitgebreid tot een tassencollectie met 14 modellen in verschillende kleuren.
MYOMY paper bag

Ik snap wel dat de MYOMY paper bag zo populair is, niet voor niets stond ‘ie al meer dan een jaar op mijn wishlist. Ik ben geen vrouw met 101 tassen in haar kast. Een paar jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om voortaan met maar een paar exemplaren door het leven te gaan, die ik écht een investering waard vind. Ik heb liever 2 tassen die overal bij staan en van goede kwaliteit zijn dan 10 tassen die snel kapot gaan.

De MYOMY paper bag vind ik zo’n klassieker. Hij is nu prachtig maar over 5 jaar nog steeds. Hij is van een goede kwaliteit leer, kan een stootje hebben en staat overal bij. Ik ben super blij dat ik ‘m nu heb!
MYOMY paper bag

Duifhuizen tassen en koffers

Ik draag mijn MYOMY paper bag sinds ik hem ontvangen heb eigenlijk elke dag. Eerder waren mijn Long Champ le pliage en ik onafscheidelijk, nu zijn het Natascha en MYOMY die je samen ziet hihi. Een MYOMY paper bag is niet goedkoop, want deze MYOMY shopper My Paper Bag Long Handle Zip original (das is een mond vol he?) kost €179,95. En ik vind ‘m elke cent waard. Ik ontving mijn tas van Duifhuizen tassen en koffers maar zou hem zelf ook kopen. Dit is geen kortstondige liefde!
MYOMY paper bag

Investeer jij liever in een paar goede tassen of koop jij liever wat meer, goedkopere tassen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Comments

 1. Ibi
  12 april 2017 / 05:46

  Hi Natascha,
  Ik ben een persoon die voor dezelfde prijs liever twee tassen hebt.
  Het kan zijn dat ik door jouw revieuw toch overstag ga als ik bij Duifhuizen ga kijken en dit merk zie.
  Jezelf vertroetelen mag ook wel een keer toch

  • Natascha
   Auteur
   14 april 2017 / 19:10

   Wat leuk om te horen Ibi! En ieder z’n ding toch? Ik zou zeker eens kijken op de website want ik vond de webshop heel erg fijn, en tsja het is even een investering maar dan heb je wel echt wat 😉 Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken maar ik ben zeer tevreden over de kwaliteit.

 2. 12 april 2017 / 08:05

  Deze tas is heel mooi, ik zie hem steeds vaker terugkomen. Mooi het verhaal er ook achter.

 3. 12 april 2017 / 09:36

  Wauw, hij is geweldig! Mijn paper bag in de kleur ‘original’ is echt al aan het vergaan, zou hem eigenlijk eens moeten behandelen (taakje for today denk ik zomaar :P)

  • Natascha
   Auteur
   14 april 2017 / 19:09

   Oh wat zonde! Zou je hem daar echt mee redden denk je? Ik vind dat trouwens wel een prachtige kleur.

 4. 12 april 2017 / 09:39

  Ik heb deze tas al een hele tijd op het oog! Lijkt me heel fijn! En hij is prachtig.

 5. Babs
  12 april 2017 / 10:22

  Ik begrijp dat je verliefd bent, een heel mooie classy tas!

 6. Manon
  12 april 2017 / 12:08

  Wat een mooie tas!

 7. Nina Simplynspecial
  12 april 2017 / 14:19

  Ik heb ook een paperbag = liefde! Ik ben nog iedere dag blij met dat ding. En de kwaliteit is ook stukken beter dan de primark tassen, hihi.

  • Natascha
   Auteur
   14 april 2017 / 19:08

   haha ja Primark tassen koop ik per definitie niet want daar ben ik echt klaar mee 😉

 8. 12 april 2017 / 15:34

  Wat is hij gaaf!! Ik snap heel goed dat je hier verliefd op bent!

 9. Chelsey
  12 april 2017 / 18:18

  Wat is ‘ie leuk! Ik wil graag ook nog zo’n paper bag. Lijkt mij superhandig om mee te nemen naar college. Momenteel gebruik ik mijn Herschel rugzak. Dat was eigenlijk ook de eerste keer dat ik flink had geïnvesteerd in een tas haha.

 10. Rebecca
  12 april 2017 / 19:37

  Zelf heb ik een beetje een haat/liefde met de MYOMY tassen. Ik vind ze echt prachtig om te zien en heel makkelijk te combineren. Maar ergens hebben ze iets dat ik dan weer niet mooi genoeg vind om de tas uiteindelijk dan ook echt te halen.. Je hebt wel een hele mooie uitgekozen en je foto’s zijn ook erg mooi!

  • Natascha
   Auteur
   14 april 2017 / 19:07

   Dank je wel meis! Ieder z’n ding toch? Ik heb het nu met de MYOMY tassen en een paar jaar geleden had ik dat met de Le Pliage 🙂 Het is best een investering dus je moet ze wel mooi genoeg vinden.

 11. Yvonne
  14 april 2017 / 06:59

  Wat een beauty!!!

 12. 15 april 2017 / 14:14

  Wauw hij is echt prachtig, past ook overal bij!