Natura Siberica | Natuurlijke en betaalbare skincare

Natura Siberica | Natuurlijke en betaalbare skincare

Ben jij op zoek naar natuurlijke skincare producten die niet al te duur zijn?  Lees dan zeker verder. Sinds kort is Natura Siberica te koop in Nederland en ik laat je vandaag wat producten zien.

Mijn ervaringen met Natura Siberica

Natura Siberica is geen nieuwkomer in de markt maar wel sinds kort makkelijk verkrijgbaar in ons landje. Vanaf vorige maand is Natura Siberica namelijk te koop bij Albert Heijn.  Ik vind het een onwijs leuk merk omdat de meeste ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, de producten geen overbodige meuk bevatten en ze ook nog eens hartstikke betaalbaar zijn.  De producten zijn gemaakt van bijzondere wilde kruiden, bloemen, grassen, fruit en planten uit Siberië en het verre oosten. Hoe bijzonder is dat?

Ik heb drie producten ontvangen die ik absoluut de moeite waard vond om je te laten zien. Dat is maar een kleine greep uit het assortiment want Natura Siberica verkoopt eigenlijk alle skincare producten die je maar kunt bedenken. Ik laat je vandaag een douchegel, oogcrème en handcrème zien.

Natura Siberica Oblepikha Shower Gel

Hoe artistiek is alleen de verpakking van deze douchegel al? Een feestje in mijn badkamer! De showergel zit in een grote verpakking van 400 ml en daarvoor betaal je €4,99. Natura Siberica noemt deze douchegel een artic cranberry cocktail met tonen van Siberische kruiden en Duindoorn en dat is wat mij betreft een prima beschrijving. De geur is fris zuur en bevat biologische olie van Altai Duindoorn, Witte Klaverzuring, arctische cranberry zaad olie, wilde munt, pijnboompitten olie en vitamine C, E.
Ervaringen Natura Siberica Oblepikha Shower Gel

Natura Siberica Siberian Ginseng Eye Cream

Mijn favoriete product uit deze blogpost is de Natura Siberica Siberian Ginseng Eye Cream. Deze oogcrème zit in een handige en hygiënische tube van 30 ml en kost €9,99.
Natura Siberica Siberian Ginseng Eye Cream

Ook deze creme zit weer bomvol mooie ingredienten. Zo bevat het product natuurlijk hyaluronzuur, Organic Rose Hip oil en allerlei anti-oxidanten. De substantie is wat aan de stevige kant maar dat vind ik juist fijn. Hij is daardoor goed aan te brengen en laat een enrom voedend gevoel achter. Niet vet maar juist stevig. Alsof je huid een instant oppepper heeft gehad. Ik vind dit onwijs fijn!
Ervaringen Natura Siberica Siberian Ginseng Eye Cream

Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream

De Natura Siberica Taiga Daily Protection Hand Cream is ook een aanrader. Deze handcrème is namelijk perfect voor de koude wintermaanden en ideaal voor de droge huidjes. Een tube bevat 75 ml en kost €5,99.
review Natura Siberica

Deze handcrème bevat voor 99% biologische ingrediënten als bergframboos extact, lijnzaadolie, cedermelk, altai honing en vitamine A, B6, E en F. De substantie is (als je het mij vraagt) iets aan de dunne kant maar smeert makkelijk uit en trekt mega snel in. De crème is voedend en mijn handen worden er boterzacht van!
Ervaringen Natura Siberica Taiga Daily Pr

BeautyOpinie

Dat ik deze producten ontzettend leuk vind gaat je vast niet verbazen. Ik ben erg enthousiast! Iedereen die op zoek is naar natuur zuivere producten voor een betaalbare prijs, is bij Natura Siberica aan het juiste adres. De producten van dit merk bevatten zo min mogelijk overbodige meuk, hebben geen muffe aardse geuren en doen ook nog eens écht wat voor mijn huid. Ik ben fan!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een bedrijf of merk. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 7 januari 2018 / 06:05

  Ik vind dit zo’n interessant klinkend merk. Heb het alleen nog niet gezien bij de AH. Toch nog even een keer gaan kijken.

 2. 7 januari 2018 / 07:52

  Fijne producten inderdaad! Vind ze er ook nog eens erg mooi uitzien!

 3. 7 januari 2018 / 08:01

  Leuke review! Jaren geleden werkte ik heel vaak samen met Natura Siberica. Heel fijn merk! Helaas kan ik er nu niet meer tegen met mijn gevoelige huid.

 4. bychristiana
  7 januari 2018 / 08:25

  Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over deze producten. Ik heb ook al diverse dingen geprobeerd en alles is ook mij goed bevallen. Fijn ook dat het merk zo lekker betaalbaar is.

 5. 7 januari 2018 / 09:26

  Die oogcreme klinkt goed zeg, ik ga er eens op letten of mijn appie dit ook heeft.

 6. 7 januari 2018 / 09:27

  De naam komt mij vaag bekend voor, maar had er nog geen plaatje bij. Nu wel. En het zijn inderdaad leukjes om te zien zeg! Mooi prijsje ook.

 7. 7 januari 2018 / 12:13

  Goed zijn ze, hè! die oogcrème vind ik ook zo fijn, gebruik hem nu iedere dag. Ook ik vind het lekker dat ie wat dikker is en smeert ook fijn uit! Echt zo een merk waar je meer van wilt hebben!

 8. 7 januari 2018 / 13:25

  Ik had eigenlijk nog niets over dit merk gehoord, maar de douchegel lijkt me wel fijn.

 9. 7 januari 2018 / 13:37

  Onbekend merk voor mij! Wat grappig ook dat het te koop is bij de Albert heijn.

 10. 7 januari 2018 / 17:42

  Ik ben nog druk doende met iets te testen… kan nu na jouw stuk niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Heeeeeeerlijk!

 11. 12 januari 2018 / 11:52

  Klinkt lekker! En wat leuk dat ze bij AH te krijgen zijn. Hoe gebruik jij die oogcreme? Als aanvulling op je dagcreme zeg maar of juist ‘s avonds? Daar ben ik wel benieuwd naar!

  • Natascha
   Auteur
   12 januari 2018 / 18:45

   Ik gebruik ‘m zowel in de ochtend als in de avond, onder mijn dagcreme 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.