Daniel Wellington horloge

Daniel Wellington

Ik ben verliefd, stapelverliefd! Mag ik jullie voorstellen aan Daniel Wellington? Nee, geen handsome guy maar een prachtig horloge stal mijn hart. Geen knappe mannen foto’s dus vandaag maar wel een prachtig horloge van een tijdloos en klassiek Zweeds merk. Ik laat hem je graag zien!
Daniel Wellington

Daniel Wellington

Oprichter van het horloge merk, Filip Tysander, ontmoette de Britse Daniel Wellington en was erg van hem gecharmeerd. De Britse man had namelijk het inspirerende vermogen om een “gentleman” en tegelijkertijd relaxed en bescheiden te zijn. Hij had een keurige stijl en hij hield er van om horloges met oude versleten NATO-bandjes te dragen. Filip Tysander raakte geïnspireerd door prachtige verhalen van deze man, maar ook door zijn klasse en tijdloze modestijl. Toen Filips met de horloges op de markt kwam, twijfelde hij geen moment en noemde het merk Daniel Wellington.
Daniel Wellington

Simplicity

Wat ik zo mooi vind aan dit horloge is zijn eenvoud. Alle Daniel Wellington horloges zijn eenvoudig maar erg strak afgewerkt. Je kunt kiezen uit een roségouden of zilveren uurwerk, verschillende soorten cijfers en verschillende bandjes. Mijn keuze viel op Classic St Andrews Lady, in de kleur rosé goud.
Daniel Wellington

Ik koos voor het licht bruine lederen bandje, met ook een rosé goud detail. Stoer, maar toch vrouwelijk.
Daniel Wellington

Het NATO bandje

Naast lederen bandjes, zijn er ook NATO bandjes te koop. NATO-bandjes komen van de Britse marine, waar duikers stevige nylon banden gebruikten over hun wetsuits.
And I was a Lucky girl; ik mocht gratis een NATO bandje extra uitkiezen. Mijn keuze viel op de blauw/witte variant, leuk voor het voorjaar!
Daniel Wellington

Lang heb ik getwijfeld, want goedkoop is ‘ie zeker niet. Dit Daniel Wellington horloge kost €159 euro. Best een bedrag voor een heel simpel horloge. Maar juist die eenvoud vind ik prachtig. Het uurwerk is heel mooi afgewerkt en hoe langer ik er naar kijk, hoe mooier ik het vind. Een klassiek en tijdloos horloge dat altijd kan en overal bij past! Yes, I am in love!
Daniel Wellington

Ken jij de horloges van Daniel Wellington al? Wat vinden jullie van dit horloge?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Comments

 1. 9 januari 2015 / 04:26

  Ah wauw, hij is heel mooi! Ik wil hem zelf graag in het zwart!

 2. 9 januari 2015 / 07:43

  ZO MOOI! Ik ben heel heel heel erg jaloers <3

 3. Sanae
  9 januari 2015 / 14:48

  Wat een prachtig horloge!

 4. Manon
  9 januari 2015 / 17:59

  Wat een prachtige horloge!

 5. marjolein
  10 januari 2015 / 07:23

  Wat een prachtig horloge! X

 6. Yudeska
  10 januari 2015 / 08:59

  Hij is super mooi, denk dat je deze horloge erg makkelijk kan combineren! Staatt je goed

 7. Suze
  10 januari 2015 / 09:50

  Ik vind hem heeeel mooi! Wil hem ook ZO graag 🙂 X

 8. Michaela
  10 januari 2015 / 11:08

  Ik wil hem ook ontzettend graag, prachtig is die!

 9. 11 januari 2015 / 11:11

  Wauw wat een super mooi horloge! Naast een nieuw horloge, heb je er ook een nieuwe follower bij op bloglovin’

  Liefs, Anne

  ps. Is je paardenstaart met vissengraad vlecht al gelukt? hihi

  • 11 januari 2015 / 13:37

   Dank je wel! 🙂 haha de paardenstaart met vissengraat heb ik al wel geprobeerd, het is nog niet helemaal gelukt. Maar ik ben zowiezo niet zo heel goed met haar 😉 Flink oefenen!

 10. Stephanie
  11 januari 2015 / 14:16

  De DW horloges zijn zo mooi! Klassiek en tijdloos 🙂