Adidas Leopard sneakers

Adidas Leopard sneakers

Toen ik mijn eerste paar sneakers kocht was een nieuwe verslaving snel geboren; I love sneakers! Zo voegde ik onlangs weer een nieuw paar toe aan mijn collectie, en wel deze Adidas Leopard sneakers. Ik ben er zo blij mee dat ze een speciaal artikel verdienen. Ik laat ze vandaag graag aan je zien.
Adidas Leopard sneakers

Hoewel mijn favoriete sneaker merk stiekem toch wel Nike is, stapte ik (letterlijk) eens over naar concurrent Adidas. Deze sneaker draagt de saaie naam Beige Adidas Sneakers ZX 700 W maar dat doet niets af aan het spannende uiterlijk!
Adidas Leopard sneakers

De buitenkant van de Adidas Leopard sneakers zijn van textiel én suède. Naast de standaard beige veters, worden er ook witte bijgeleverd. Ik heb ze er nog niet in gedaan maar ik kan me voorstellen dat het wit juist net even wat afsteekt.
Adidas Leopard sneakers

Het leopard motief is vrij heftig maar de beige kleuren maken deze sneakers ook weer neutraal. Van te voren was ik bang dat door het drukke motief de sneakers moeilijk te combineren zouden zijn, maar ze staan juist overal bij! En niet geheel onbelangrijk; ze lopen heerlijk.
Adidas Leopard sneakers

Ik kocht deze Adidas Leopard sneakers bij Omoda voor €94,95. Mocht je ze ook willen bestellen, bestel dan wel een maat groter want ze vallen klein. Vind jij sneakers ook zo leuk?
Adidas Leopard sneakers

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

18 Comments

 1. 19 april 2015 / 06:43

  Ohh weer zo iets leuks wat je laat zien! Deze zouden ook niet misstaan bij mijn garderobe, love it!

 2. Michaela
  19 april 2015 / 09:02

  Ontzettend gaaf zijn ze! <3

 3. Manon
  19 april 2015 / 11:11

  Wat een gave sneakers!

 4. Kimberley
  19 april 2015 / 11:12

  Wat zijn ze leuk! Volgens mij lopen ze heerlijk zacht.

 5. Suze
  20 april 2015 / 07:27

  Oh wauw, deze zijn suuuper gaaf!! Toevallig heb ik net zelf nieuwe sneakers gekocht, maar ik ga deze in mijn achterhoofd houden 🙂 X

 6. Northflix
  20 april 2015 / 08:15

  Ik vind ze heel erg leuk! Afgelopen weekend kreeg ik nog mail volgens mij van Adidas, 25 procent korting op alles…

 7. 20 april 2015 / 09:08

  Vind ze echt heel erg gaaf! Zelf draag ik zulke schoenen nooit omdat het mij volgens mij niet staat, maar vind ze echt super x

  • 20 april 2015 / 18:57

   Dank je! Dat dacht ik dus eerst ook altijd 😉 Tot afgelopen jaar haha

 8. Sanae
  20 april 2015 / 11:51

  Ze zijn erg gaaf!

 9. 20 april 2015 / 20:31

  Super gaaf zeg! deze zie je niet zoveel 😀

 10. Anne Solveig
  30 april 2015 / 10:26

  Die vind ik gaaf!!

 11. Pingback: BeautyOpinie