Nike Internationalist sneakers

Nikes

Al een paar weken ik op zoek naar een paar nieuwe sneakers voor het voorjaar. En makkelijk was mijn zoektocht niet want wat sneakers betreft ben ik erg kieskeurig; ze mogen niet te lomp zijn, neutraal maar toch net even iets anders dan anders. Het duurde dan ook even voor ik ze vond; maar ik ben verliefd op de nieuwe Nike Internationalist. Ik laat ze vandaag dan ook graag aan je zien.
Nikes

Ik denk dat Nike toch wel mijn favoriete sneaker merk is. Naast mijn geliefde zwarte Roshe Runs wilde ik voor het voorjaar graag een wat lichter exemplaar. Ik twijfelde tussen New Balance, Nike of Adidas. Uiteindelijk kwam ik uit bij Nike.
Nikes

Toen ik Invito binnenstapte, viel mijn oog gelijk op deze prachtige Internationalist sneakers.  De Internationalist verscheen voor het eerst in 1982 maar is nu weer helemaal terug!

Ze zijn neutraal, maar hebben toch een paar aparte accenten. Ik vind het neongeel erg leuk, het is niet té aanwezig maar maakt de schoenen wel net even wat aparter.
Nikes
DSC01596

Naast dat ik ze erg mooi vind, lopen ze ook nog erg lekker! Weg met hoge hakken en pijnlijke voeten, welcome comfy sneakers! Ik draag gerust als het buiten vriest, maar als het weer wat warmer wordt zijn ze perfect!

Nike Internationalist

Deze sneakers kocht ik bij Invito voor €89,95 maar ik spotte ze nu ook in de Sale bij Zalando voor slechts 64,95! En ze zijn in heel veel leuke kleurtjes te koop!

Wat vind jij van Nike’s Internationalist? En wat is jouw favoriete sneakermerk?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Comments

 1. Esther
  10 februari 2015 / 08:41

  Ik vind deze nike variant zo leuk! En nike’s lopen inderdaad heerlijk! Ik heb onlangs de thea’s gekocht. Die zijn ook heel erg fijn

 2. saskia
  10 februari 2015 / 09:32

  Wat heb je weer mooie Nikes gekocht meis!!

 3. Sanae
  10 februari 2015 / 09:46

  Ik ben totaal niet van de sneakers, maar ik vind deze toch wel heel gaaf!

 4. 15 februari 2015 / 14:01

  Gave sneakers!! En wat een leuke blog heb je! 🙂