Love it! | New Navajo portemonnee van Micmacbags

Review New Navajo portemonnee van MICMACBAGS

Ik heb een enorme liefde voor mooie en tijdloze tassen van soepel leer, dat roep ik wel vaker hier. Maar wat dacht je van een idem portemonnee? Mijn nieuwste aanwinst van Micmacbags bijvoorbeeld. Love it!

Liefde voor Micmacbags

Toen ik vorige week de Fashion BlogBox opende viel mijn oog direct op een prachtige New Navajo portemonnee van Micmacbags, wat een plaatje! Een nieuwe portemonnee koop ik zelden, ik heb al jaren dezelfde. En is ‘ie kapot? Dan investeer ik weer in een nieuw, duurzaam exemplaar, waar ik vervolgens weer jaren mee doe. Zo’n duurzaam exemplaar is dit gelukkig ook, hij past helemaal bij me.micmacbags portemonnee

New Navajo portemonnee van Micmacbags

De portemonee is gemaakt van echt leer en komt uit de New Navajo lijn van MicMacbags. Deze serie is geinspireerd op speciale weeftechnieken die de Navajo indianen gebruiken en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, cognac, olijf en zand. Die laatste laat ik je vandaag zien.Ervaringen met MICMACBAGS

Het leer is super zacht en soepel en ruikt heerlijk. Bovendien is ‘ie praktisch en zit er veel ruimte in voor pasjes en bonnetjes en zit er een grote rits in waarachter je muntgeld kunt opbergen. Hij heeft een magnetische sluiting waardoor hij altijd netjes dicht valt, een afneembaar polsbandje én een laag die RFID signalen blokkeert. Hierdoor hebben criminelen minder makkelijk toegang tot pasjes. Fijn! Want hoe leuk het ook is dat een portemonnee er tof uitziet, het allerbelangrijkste blijft toch dat ‘ie lekker praktisch is.New Navajo portemonnee van MICMACBAGS

micmacbags ervaringen

wat is een fijne portemonnee

Mijn nieuwe New Navajo portemonnee van Micmacbags kost €44,95 en hier vind je een overzicht van alle winkels die het merk verkopen. Sowieso is de website van Micmagbags een aanrader. Ik kende het merk nog niet maar ze verkopen prachtige handtassen die ook nog eens goed geprijsd zijn. Ik ben fan!

Wat jij van m’n nieuwste liefde?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Jolanda - Zazazoo.nl
  14 april 2019 / 06:08

  Hij is hier ook echt favoriet!!

 2. pluseenbeetjenl
  14 april 2019 / 06:12

  Super leuke portemonnee!

 3. 14 april 2019 / 10:00

  Ik zie hem inderdaad overal voorbij komen op Instagram! Hij past precies in de Ibiza-stijl. En wat fijn dat hij duurzaam is.

 4. 15 april 2019 / 20:48

  Ik vind ’em prachtig. Ik houd ook wel van de Indian look. Ben dol op de printjes en de turquoise steentjes die erbij horen.

 5. 16 april 2019 / 18:08

  Zag hem Her en der al voorbijkomen! Het is niet mijn smaak, maar wel mooi gemaakt.

 6. ByChristiana
  17 april 2019 / 06:23

  Ik vind hem erg mooi. Ik ga wat portemonnees betreft ook altijd voor duurzaam. Ik betaal liever wat meer voor een echt mooi exemplaar (al valt deze prijs me trouwens reuze mee!) waar ik dan echt lang mee vooruit kan. Met tassen switch ik wel veel, maar ik ga niet maandelijks al mijn pasjes uit mijn portemonnee overplaatsen;-)