New in | Gave roze Adidas sneakers

New in | Gave roze Adidas sneakers

Een paar weken geleden zag ik dat mijn favoriete model Adidas sneakers nu ook in een gave roze kleur te koop is. Je snapt vast dat ik die moest scoren. Ik laat ze je vandaag heel graag zien want ik vind ze zo tof! Kijk je mee naar mijn nieuwe snoepige roze Adidas sneakers?

Sooco

Schoenenwebshop Sooco vroeg mij of ik een paar schoenen wilde bestellen om ervaring op te doen met de webshop én hier een stukje over te schrijven. Als diehard sneaker fan hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik ken de webshop namelijk al een tijdje. Het is een betrouwbare webshop met een fysieke winkel in Enschede. In de webshop is het aanbod natuurlijk stukken groter, ze verkopen meer dan 100 bekende merken. En als je voor ‘s avonds 20.00 uur bestelt heb je je schoenen de volgende dag in huis. Zo zie ik het graag!

Roze Adidas sneakers

Pastelkleuren zijn hot deze zomer, dus ik was super blij toen ik zag dat mijn favoriete Adidas model sneaker dit seizoen in een snoepig roze kleurtje verkrijgbaar is. Twee jaar geleden kocht ik dit model voor het eerst, toen met een panter printje. Ben je benieuwd hoe die er ook alweer uitzagen? Hier vind je de blogpost waarin ik ze je liet zien. Die sneakers draag ik nog steeds een paar keer per week. Ze lopen zo fijn! Veel fijner dan de Adidas Superstars als je het mij vraagt. En nu heb ik dus een nieuw paar 🙂

Zijn ze niet schattig? Ik vind ze zo onwijs mooi en ze lopen als wolkjes. Perfect voor de zomer.

Bijzonder hoe blij je kunt zijn met een paar gave sneakers haha. Heb jij iets met sneakers? En heb je dan ook een voorkeur voor een bepaald merk of model?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

22 Comments

 1. 11 mei 2017 / 05:19

  Ohhhh die zijn wel heel schattig!! Die zou ik ook wel willen hebben hoor

 2. 11 mei 2017 / 06:00

  Wat zijn ze gaaf! Schoenen en sneakers kun je nooit genoeg hebben!

 3. Lonneke
  11 mei 2017 / 07:12

  Ze zijn heel mooi ik hou ik hier ook van. Ik snap dat je hier heel erg blij mee bent, niets geks aan.

 4. 11 mei 2017 / 07:52

  Wat een gave schoenen joh, heel tof! Ik kende deze webshop verder nog niet.

 5. Babs
  11 mei 2017 / 11:52

  Ik draag eigenlijk nooit sneakers, maar vind ze (bij anderen) altijd super kek staan. Ik vrees altijd dat ik last van mijn tenen krijg, hoewel ik misschien de wat betere merken zou moeten passen, zoals Adidas etc 😉
  Ik vind deze super cute, echte liefjes om te zien!

  • Natascha
   Auteur
   11 mei 2017 / 14:44

   Waarom zou je last krijgen van je tenen Babs? Ik heb juist veel minder last van m’n voeten nu ik deze liefjes draag haha

 6. 11 mei 2017 / 13:04

  Oh wat zijn ze leuk! Dit is ook mijn favoriete model, ze lopen zo heerlijk!

 7. 11 mei 2017 / 14:34

  Wat zijn ze leuk! Sooco is ook 1 van mijn favoriete winkels, gelukkig woon ik er vlakbij!

  • Natascha
   Auteur
   11 mei 2017 / 14:43

   Heb jij even mazzel, dat wil ik ook wel! Ik mis bij ons echt een paar GOEDE schoenenwinkels.

 8. Kirsty
  11 mei 2017 / 15:49

  Wat zien ze er schattig uit zeg! Fijn ook dat ze lekker lopen 🙂

 9. 11 mei 2017 / 16:14

  Ja deze kan ik natuurlijk alleen maar heel erg mooi vinden 🙂 en dat doe ik dan ook. Nee hoor, echt leuk ik houd ook van gekleurde sneaker en heb ze inmiddels in alle kleuren van de regenboog.

  • Natascha
   Auteur
   12 mei 2017 / 11:05

   Weet je dat ze ook heel goed passen bij jouw sjaal 🙂

 10. Rebecca
  12 mei 2017 / 11:19

  Oh wat een prachtig kleurtje en onwijs leuke sneakers! Zelf ben ik nog steeds erg blij met mijn Nike’s van Sooco! ^^

 11. 12 mei 2017 / 12:10

  Oeh ja die zijn tof!!! Mijn ouwe adidasjes zijn nog steeds mijn favorieten, die zitten zo lekker!

 12. 12 mei 2017 / 23:43

  Ze zijn heel leuk! Die zet ik zeker even op mijn wishlist Haha

 13. 15 mei 2017 / 08:59

  Wauw wat een enorm leuke sneakers! Super mooie kleur ook!

 14. 16 mei 2017 / 13:52

  Adidas is absoluut mijn favoriete sneakermerk! Van de hele familie trouwens (lekker cliché), manlief en kids zijn er ook dol op! Ik heb dit model in het zwart met witte stippen, ook al zo leuk. Dit kleurtje zou ook niet misstaan in mijn kast, ha!