Nieuw! | 100% natuurlijke huidolie van Bio-Oil

Bio-Oil Huidverzorgingsolie 100% natuurlijk

Als skincare addict ben ik dol op smeersels die mijn huid nét even dat beetje extra’s geven. Zeker nu de temperaturen dalen en mijn huid regelmatig droog en trekkerig aanvoelt. Een fijne huidolie ontbreekt dan ook niet in mijn beautyritueel. Momenteel is dat de 100% natuurlijke Bio-Oil Huidverzorgingsolie waar je in deze review meer over leest.

Review | 100% natuurlijke huidverzorgingsolie van Bio-Oil

Dikke kans dat je wel eens hebt gehoord van de huidverzorgingsolie van Bio-Oil. Je weet wel, die olie die veel gesmeerd wordt in de strijd tegen littekens en huidstriemen. Het merk heeft sinds kort een nieuwe variant, de Bio-Oil Huidverzorgingsolie die 100% natuurlijke ingredienten bevat.

100% natuurlijke huidolie van Bio-Oil review

Bio-Oil Huidverzorgingsolie 100% natuurlijk

De nieuwe Bio-Oil huidverzorgingsolie zit in een fijne flacon van 125 ml waarvoor je gemiddeld €22,99 betaalt. De olie smeert lekker uit en beweert de kans op het ontstaan van huidstriemen, gedurende zwangerschap, groei in de puberteit en bij gewichtstoename te verminderen. Of dat écht werkt? Ik weet het eerlijk gezegd nooit zo met dit soort claims. Maar je huid soepel houden door bijvoorbeeld een olie is altijd goed.

100% natuurlijke huidolie van Bio-Oile ervaringen

Deze olie bevat glycerine, sojaolie, zonenbloemolie, distelolie, jojobaolie, chiaolie, granaatappelolie, tarwekiemolie, rozenbottelolie, calendula, lavendelolie, rozemarijnolie, kamille en patchoulie. Een combinatie die mijn huid heerlijk zacht maakt. Ik gebruik ‘m dan ook niet zo zeer om huidstriemen mee te voorkomen of te verminderen maar mijn huid er heerlijk zacht en soepel mee te houden. Fijn!

nieuwe huidolie van bio oil

Heb jij ervaring met huidolie van Bio-Oil?

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

  1. 15 februari 2021 / 15:51

    Wat fijn! Volgens mij is iedereen fan van Bio-Oil haha, en hoe kan het ook anders.

  2. 16 februari 2021 / 09:59

    Love love Bio-oil. Heeft mij geholpen bij mijn operatie littekens

  3. 17 februari 2021 / 08:41

    Ik gebruikte altijd Bio Oil toen ik zwanger was. Helaas heeft het niet geholpen om striae tegen te gaan, maar het verlichte wel het onaangename gevoel van het scheuren van mijn huid.