Nieuw! | Blooming Gel van Pink Gellac

Blooming gel van Pink Gellac review

Ben jij gek op het maken van prachtige nailarts? Let dan even op want Pink Gellac verkoopt sinds kort een blooming gel en in deze blogpost vertel ik je er alles over.

Mijn Pink Gellac Blooming Gel ervaringen

Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik gek ben op de gelnagellak van Pink Gellac maar dat ik absoluut geen nailart pro ben. Bovendien kies ik meestal voor safe en zit er een french manicure op mijn nagels of een klassieke rood, roze of nude kleur. Ben jij wel van de unieke designs op je nagels? Dan is de nieuwe Blooming gel van Pink Gellac echt iets voor jou!

Met deze nagellak maak je namelijk in no time marble effecten, bloemen en snakeprints. Door je favoriete kleuren gellak te combineren met een een extra laagje Blooming Gel die je koopt voor 15 euro.

ervarigen met blooming gel van pink gellac

Hoe werkt de Blooming Gel van Pink Gellac?

Nou, het is heel simpel. Nadat je een base coat en basiskleur hebt aangebracht, laat je deze uitharden in de LED lamp. Vervolgens breng je laagje Blooming Gel aan, die je NIET uit hardt. Vervolgens laat je een andere kleur naar keuze in deze natte gel druppelen of tekent met een penseel of dotting tool een motief. Laat dit weer 60 uitharden in de LED lamp. Nog een laagje topcoat: en je bent ready to go!

Mijn Pink Gellac Blooming Gel ervaringen

Op zoek naar inspiratie?

Tsja, dan vind je hier denk ik niet wat je zoekt haha. Het is vast geen verrassing dat mijn nailart skills deze bijzondere lak geen recht doen. Máár deze Blooming Gel is wel super tof en ik denk dat heel veel vrouwen zich hier uren mee kunnen vermaken. Daarom wil ik je aanraden om eens kijken op Instagram, de website van Pink Gellac of deze blogpost van Daphne voor prachtige inspiratie. En probeer het vooral ook zelf uit. Het vergt even wat oefening maar je creëert er de prachtigste creaties mee.

ideen pink gellac blooming gel

Heb jij ervaring met de Pink Gellac Blooming Gel? Heb je tips of ken je toffe accounts waar anderen inspiratie kunnen opdoen? Deel ze dan vooral hieronder in de comments.

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4 Reacties

  1. 12 februari 2021 / 10:32

    Ik ben ook helemaal niet thuis in de nail art maar ik had ook inderdaad de mooie creaties van Daphne al gezien. Maar mij niet gezien dus, ik kwak een kleurtje op mijn nagels en klaar;-)

  2. 12 februari 2021 / 16:46

    Ik vind jouw creatie hartstikke goed gelukt . Qua toffe accounts had ik Daphne al doorgegeven . Ik moet er zelf nog mee aan de slag. Hopelijk vind ik binnenkort de tijd.

  3. 15 februari 2021 / 22:47

    Ohh wat onwijs lief dat je naar mijn artikel door linkt! Dankjewel voor je lieve compliment! Ik vind jouw creatie trouwens ook heel mooi hoor, juist door het subtiele effect.