Nieuw! | Nivea Q10 power met anti-aging dag- en nachtcremes

Nieuw! | Nivea Q10 power met anti-aging dag- en nachtcremes

Heb jij de nieuwe Nivea Q10 power producten al gespot in de drogisterij? Ik laat ze je vandaag zien want ik denk dat heel veel dames hier blij van worden!

Het meest verkochte huidverzorgingsmerk ter wereld

Als er één merk is waar wij Nederlandse vrouwen over het algemeen gek op zijn dan is het wel Nivea. Voor mij is het echt een ‘cult’ merk. Mijn oma had 50 jaar geleden al een grote blauwe pot in haar badkamer staan, haar ultieme anti-rimpeltip. En mijn oma was niet de enige, volgens mij geldt dit voor half Nederland. 50 jaar later heb ik ook regelmatig die blauwe pot in huis maar smeer dit liever niet op mijn gezicht. Wat ik wel graag op mijn gezicht smeer zijn de dag- en nachtcrèmes van Nivea. De Nivea Q10 Power crèmes bijvoorbeeld.
Ervaringen Nivea Q10 power

Review Nivea Q10 power met anti-aging

De nieuwe lijn van Nivea bevat het cel-actieve Q10 en creatine, misschien heb je daar wel eens van gehoord? Dit zijn stoffen die van nature ook in onze huid voorkomen. Q10 stimuleert de energieproductie in je huid en is een anti-oxidant, creatine stimuleert de celvernieuwing en de aanmaak van collageen. Kortom; energie voor je huid. En dat is iets wat ik als werkende mama wel kan gebruiken.

Nu ook zonder parfum

De Nivea Q10 power lijn bestaat uit meerdere producten en dat is de reden dat ik je ze graag wil laten zien; er zit namelijk voor vrijwel elke vrouw wel een fijn smeersel tussen. Een dag- en nachtcrème zonder parfum bijvoorbeeld, fijn! Er zijn nu verzachtende dag- en nachtcrèmes die perfect op elkaar aansluiten. De crèmes zijn mild, bevatten geen parabenen, alcohol of parfum, smeren fijn uit en de dagcrème bevat een SPF 15. Dit vind ik echt een aanrader voor wie geen parfum wil gebruiken.
Review Nivea Q10 power

Vind je parfum in je crèmes niet erg? Dan kan ik je ook de gewone Nivea A10 power crèmes aanraden. Voor overdag kun je kiezen uit 2 crèmes, waarvan één een SPF15 heeft, en de ander SPF30. Beide potjes bevatten 50 ml en kosten €13,99. Verder zijn ze bijna hetzelfde, ik vind ze allebei heerlijk. Ze zijn vol van structuur maar niet vet en ruiken bovendien friszoet.
Nivea Q10 power review
Nivea Q10 power

Iets voller dan haar zusjes voor overdag is de Nivea Q10 power nachtcrème. Het verschil met de crèmes voor overdag is dat deze variant natuurlijk geen SPF bevat en ook wat voller is. Niet vet maar wel een stuk rijker. Voor wie ‘s nachts wel wat extra voeding kan gebruiken.
Nivea Q10 power nachtcreme

Zijn de Nivea Q10 power producten fijn?

Absoluut! Ik snap best dat Nivea één van de meest verkochte huidverzorgingsproducten is. De producten zijn algemeen verkrijgbaar, goed betaalbaar (helemaal als je ze tijdens een 1+1 actie koopt) en ik vind ze fijn in gebruik. Het zijn fijne basic smeersels die geen parabenen of alcohol bevatten, en nu dus ook zonder parfum.

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 12 oktober 2018 / 05:54

  Klinkt als een fijne creme zeker omdat ik altijd voor een parfum vrije variant kies.
  Alleen zit het in een potje, dus het is nog even wachten tot het in een pompflacon komt en dan zal ik het zeker gaan gebruiken.

 2. ByChristiana
  13 oktober 2018 / 05:45

  Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit (!) een gezichtscrème van Nivea gebruikt heb! Wel kocht ik heel lang achtereenvolgens hun oog make-up remover. Die vond ik heel fijn, maar van de een op de andere dag kon ik er op eens niet meer tegen!

 3. sonja
  15 oktober 2018 / 16:24

  Ik heb ooit wel eens een Q10 geprobeerd, maar weet niet meer van wie!