Nieuw | Pink Gellac Felicity collectie

ervaringen Pink Gellac Felicity

Pink Gellac heeft weer een nieuwe collectie kleurtjes uitgebracht. En met de lente in aantocht zijn het deze keer lieve voorjaarstinten. Kijk je mee? Ik laat je de nieuwe Pink Gellac Felicity collectie zien.

Voorjaarskleuren

Lief! Dat is het eerste waar ik aandacht toen ik de Pink Gellac Felicity kleuren zag. Vijf mooie pasteltinten, perfect voor de lente en allemaal even vrolijk. Wat vinden jullie ervan?

Pink Gellac Felicity ervaringen

Pink Gellac Felicity swatches

288 Lilly Lilac

De eerste kleur is 288 Lilly Lilac. Een superschattige paarse kleur met een koele ondertoon. Mooi, hij doet me denken aan Frans lavendel en dekt verrassend goed in 2 laagjes.

288 Lilly Lilac pink gellac

287 Joyous Yellow

Draag je liever compleet iets anders? Dan is kleur 287 Joyous Yellow misschien wel iets voor je. Vooraf sprak deze kleur me absoluut niet aan maar op mijn nagels ben ik om. Dit is niet alleen een kleur voor de Paasdagen, het is een mooie trendkleur voor het hele seizoen.

Pink Gellac Felicity swatches

286 Serenity Orange

286 Serenity Orange is een meer neutrale kleur. Officieel is dit oranje maar hij heeft een vleugje roze over zich en een creamy finish. Mooi en makkelijk te combineren!

swatches Pink Gellac Felicity

285 Happy Pink

Écht roze is 285 Happy Pink, een kleur waar ik zeker happy van word. Een tikje barbie maar absoluut niet ordinair en mooi koel van kleur. Love it!

285 Happy Pink pink gellac

284 Spring Green

Tot slot vind je de kleur 284 Spring Green in de Pink Gellac Felicity collectie. Een licht groene tint als gras met een warme ondertoon.

review Pink Gellac Felicity

Voor wie wil meer weten over Pink Gellac

Ben je nog niet bekend met Pink Gellac? Je vindt hier meerdere blogposts over het merk, zoals een uitgebreide review van de starterskit, de Pink Gellac premium starterset en meerdere kleurcollecties van het afgelopen jaar.

Wat is jouw favoriete kleur uit deze collectie?

Deze blogpost bevat producten die ik heb ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 Reacties

  1. 4 maart 2020 / 07:33

    Prachtige collectie is het! Echt helemaal lente. Mijn favoriete kleur is Serenity Orange (ik heb gewoon een zwak voor dit soort tinten ), gevolgd door Happy Pink die vind ik ook erg mooi.

  2. 5 maart 2020 / 10:52

    Helaas zijn dit niet helemaal mijn kleurtjes, je hebt er wel een tof artikel van gemaakt.