Nieuw! | Pink Gellac Nail Recovery

Pink Gellac Nail Recovery review

Pink Gellac heeft sinds kort een nieuw product dat ook erg interessant is als je geen gelnagellak gebruikt; de Pink Gellac Nail Recovery. Een fijne herstellende kuur om je nagels een boost te geven. In deze review vertel ik je er meer over.

Beschadigde nagels herstellen

Dat gelnagellak niet persé goed is voor een opperbeste conditie van je nagels zal voor niemand een verrassing zijn. Zolang je elke keer een nieuwe set aanbrengt merk je daar niet zoveel van maar wil je je eigen nagels gezond houden? Dan is een rustpauze tussen je gellak manicures een aanrader.

Speciaal daarvoor heeft Pink Gellac de Nail Recovery (€15) op de markt gebracht. Dit is een verzachtende herstelkuur om beschadigde- en verzwakte nagels een boost te geven. Om je nagels te beschermen tegen inscheuren, breken en splijten.

Beschadigde nagels herstellen

Pink Gellac Nail Recovery review

De Nail Recovery van Pink Gellac is dus een nagelhersteller. Er is bamboe-extract aan toegevoegd waardoor ribbels op je nagels verminderen en de natuurlijke glans herstelt. Die verdwijnt namelijk snel als je gelnagellak gebruikt. Maar je kunt dit product ook prima gebruiken als je geen gelnagellak gebruikt maar je nagels gewoon een boost wilt geven. Een fijne kuur in de wintermaanden bijvoorbeeld.

Enorm pluspunt vind ik dat deze lak geen formaldehyde, formaldehydehars, tolueen, kamfer en DBP bevat. Dat zijn ingrediënten die je vaak ziet in nagelverharders maar schadelijk zijn voor je gezondheid. 

review Pink Gellac Nail Recovery

De Nail Recovery is een gewone lak en gebruik je zonder lamp. Je brengt simpelweg één of twee laagjes nagellak aan, wat je na 1 tot 3 dagen herhaalt. Na één week haal je het er weer met een gewone remover af.

Is de Nail Recovery van pink gellac fijn

Deze nagelhersteller is een super leuke toevoeging aan het assortiment van Pink Gellac. Een aanrader wanneer je regelmatig gelnagellak gebruikt maar eigenlijk voor iedereen die zijn of haar nagels extra wil verzorgen.

De Nail Recovery herstelt namelijk je nagels, legt een flexibel en beschermend schild eromheen en bevat bovendien geen slechte ingrediënten die je vaak ziet bij nagelverharders.

Besteed jij in de wintermaanden extra aandacht aan je nagels?

Ik heb dit product ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 23 november 2020 / 20:00

    Ook weer een mooi nieuw verzorgingsproduct van Pink Gellac waar iedereen eigenlijk wat aan heeft. Ik smeer mijn nagelriemen vaker in met nagelriemolie nu mijn handen zo droog zijn. Specifiek mijn nagels verzorg ik eigenlijk niet extra. Zou ik misschien wel moeten doen .