Nieuw! Vraag het een professioneel MakeUpArtist

Nieuw! Vraag het een professioneel MakeUpArtist

Binnenkort kun je op BeautyOpinie met al jouw make-up vragen terecht bij een professioneel Make-Up Artist!

Zoals jullie misschien weten heb ik naast mijn marketing- en communicatiebaan een thuisstudie schoonheidsspecialiste gevolgd. Puur het theoretische gedeelte hoor, bij de praktijklessen ben ik gestopt. Mijn ambitie was namelijk niet om schoonheidsspecialiste te worden. Ik wilde gewoon meer weten over huidverzorging. Op BeautyOpinie lees je dan ook veel over de fijnste smeersels en probeer ik ingrediëntenlijsten uit te pluizen. Daarnaast ben ik gek op make-up en gebruik ik het liefst zo veel mogelijk producten voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Professioneel MakeUpArtist

Maar make-up is veel meer! En écht goed met make-up? Nee, dat ben ik niet. Wie dat wel is, is Sascha. Sascha ken ik al mijn halve leven en is naast een lief vriendinnetje ook HEEL goed met make-up. Als professioneel make-up artist (met een opleiding bij B academy!) heeft zij ervaring opgedaan bij de grote merken en tijdens Fashion week. Ik heb enorm veel van haar geleerd, hoe leuk zou het zijn als ze haar kennis ook met jou deelt?

Vraag maar raak

Daarom gaat Sascha af en toe een artikel schrijven voor BeautyOpinie. En aangezien er al genoeg tutorials te vinden zijn wil zij je tips en tricks geven waar je echt op zit te wachten. Ze gaat dus letterlijk jouw vragen beantwoorden.

Dat mag best een tutorial zijn hoor. Lukt het je niet om een goede winged eyeliner te zetten? Snap je niet hoe je het best je wenkbrauwen kunt epileren of heb je voor de 100ste keer de verkeerde foundation gekocht? Of ben je op zoek naar de fijnste budget make-up? Sascha heeft een bizar mooie make-up collectie met jaloersmakende luxe producten maar ze weet ook als geen ander budget pareltjes te scoren. Naast dat mag je haar ook alles vragen over haar opleiding bij B-academy of haar werk als make-up artist.

Je kunt het zo gek niet bedenken, alle vragen zijn welkom. Stel je vraag hieronder in de comments, via Instagram of Facebook of mail ze naar info@beautyopinie.nl. En wie weet beantwoordt professioneel MakeUpArtist Sascha binnenkort jouw vraag.

natuurlijk komt ze zich voordat haar eerste blogpost online staat nog uitgebreid aan je voorstellen!

PS: Deze foto is het werk van Sascha. Iets te heftig voor een every day look hihi maar wel gaaf toch!?

Volg:
Share:

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *