Budgettip! | Nieuwe bodylotions van Treaclemoon

Budgettip! | Nieuwe bodylotions van Treaclemoon

Wie kent de leuke beautyproducten met grappige teksten van Treaclemoon niet? Het merk heeft 3 nieuwe bodylotions op de markt gebracht die ik je vandaag mag laten zien. En het leuke? Je komt er weer van in de zomerstemming.

Dit zijn de nieuwe bodylotions van Treaclemoon van dit najaar

Treaclemoon is het merk van de ‘feel-good’-producten. Ik vind de leuke verpakkingen met grappige teksten altijd leuk om in de badkamer te hebben staan en om cadeau te geven. Dat de producten ook nog eens lekker betaalbaar zijn is helemaal fijn, vandaar dat ik je de nieuwste producten van het merk graag wilde laten zien.

Treaclemoon heeft 3 nieuwe bodylotions aan haar assortiment toevoegt die ervoor zorgen dat je dat heerlijke gevoel van de zomermaanden tot in het najaar telkens weer opnieuw kunt beleven in je eigen badkamer!
Nieuwe bodylotions van Treaclemoon

Treaclemoon ‘My Coconut Island’ Body Lotion

De geur van kokos? Daar krijg ik een instant vakantiegevoel! Volgens Treaclemoon neemt deze bodylotion je mee naar de Caraïben en laat je wegdromen naar parelwitte stranden en een azuurblauwe zee en dat geloof ik best. Ik vind de kokosgeur heerlijk en niet te overheersend. Lekker om in de ochtend mee wakker te worden als het buiten hard regent. En dat voor €3,49, leuk!
Review Treaclemoon ‘My Coconut Island’ Body Lotion

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik onder andere water, vette cetearyl alcohol, glycerine, druivenpitolie, sheaboter en avocadolie. Er zitten geen siliconen, parabenen en minerale oliën in, wel parfum.
Ervaringen Treaclemoon ‘My Coconut Island’ Body Lotion

Treaclemoon ‘Calming Sea Secrets’ Body Lotion

Geef een bodylotion de naam ‘Calming Sea Secrets’ en ook dan zit ik in de vakantiemodus hoor. Deze bodylotion heeft een marinegeur die ik fantastisch vind. Hij is niet overheersend, het is een milde noot-achtige geur. Dit is mijn favoriet voor dit najaar!
Review Treaclemoon ™Calming Sea Secrets’ Body Lotion

Bij het bekijken van deze ingrediëntenlijst valt me weer op dat de bodylotion verzorgende avocado- en druivenpit oliën, sheabutter en glycerine bevat. De ingrediëntenlijst is verder grotendeels hetzelfde.
Ervaringen Treaclemoon ™Calming Sea Secrets’ Body Lotion

Treaclemoon ‘Happy Melon Sorbet’ Body Lotion

Ben jij meer van de zoete geuren? Dan is de Treaclemoon ‘Happy Melon Sorbet’ Body Lotion misschien wel iets voor jou. Ik vind ‘m eerlijk gezegd té zoet maar dat is niet zo gek aangezien ik gek ben op de kokos- en marinegeur en die zijn compleet anders. Toch ben ik wel verrast door deze bodylotion. Je ruikt namelijk écht naar een frisse meloen sortbet en niet naar een chemisch aftreksel daarvan.
Review Treaclemoon ‘Happy Melon Sorbet’ Body Lotion

Ook deze bodylotion voor het grootste deel dezelfde ingrediënten, vette alcohol, druivenpitolie, sheaboter, parfum, avocado olie en meer.
Ervaringen Treaclemoon ‘Happy Melon Sorbet’ Body Lotion

Zijn de nieuwe bodylotions van Treaclemoon fijn?

Wat mij betreft wel! Ze bevatten mooie ingrediënten, zijn betaalbaar, verzorgen mijn huid goed en zijn bovendien dierproefvrij. De substantie is niet bijzonder voedend maar wel lekker hydraterend en ze trekken snel in. Ben je gek op zoete geuren? Dan is de meloen sorbet een aanrader. Ga je liever voor wat frissers? Dan is de kokos of calming sea uitvoering denk ik meer jouw ding. Ik ben in elk geval fan. Voor mezelf of om cadeau te geven want voor €3,49 vind ik dit ook een hele goede cadeautip!
ijn de nieuwe bodylotions van Treaclemoon fijn?

Bij welk team hoor jij? Team frisse of team zoete geuren?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 6 september 2018 / 05:01

  De calming sea lijkt mij echt heerlijk. De kokos ken ik al (al zat deze eerst in een andere verpakking) en die ruikt ook super lekker. Mooi merk, fijn dat deze ook in NL te koop is, vroeger moest ik deze altijd meenemen van vakantie.

 2. 6 september 2018 / 06:49

  Oh wat een leuke verpakkingen! Ben benieuwd naar de producten. 🙂

 3. ByChristiana
  6 september 2018 / 07:45

  Absoluut team zoet! Het kan me allemaal niet zoet genoeg zijn!

 4. YuSt SoMe
  6 september 2018 / 09:25

  Ik vind ze heerlijk ruiken! En natuurlijk blijft de Cocos roepen naar dromen over tropische eilandjes en een leuke gespierde man!

 5. nicolished
  7 september 2018 / 12:30

  Echt suuuuper schattige producten. Ik ben echt groot fan van Treacle Moon! Vooral de meloengeur spreekt me wel aan.