Sneak peak! De nieuwe collectie van Catrice

Sneak peak! De nieuwe collectie van Catrice

Hebben jullie de nieuwe producten van Catrice al gespot? Het assortiment heeft een flink update gehad en eerlijk is eerlijk, de producten zien er steeds luxer en mooier uit. Ik heb een aantal producten vast voor je uitgeprobeerd en vandaag laat ik ze graag aan je zien. Tijd voor een stapelreview van de nieuwe collectie Catrice najaar 2016!

Nieuwe collectie Catrice najaar 2016

Eindelijk heeft Catrice weer een assortimentsupdate waar ik vrolijk van word! De laatste periode vond ik de producten namelijk vooral duurder worden en zaten er voor mij niet bepaald budgetpareltjes tussen. Dit najaar zijn er flink wat nieuwe producten bij gekomen en zijn de kleuren aangepast op die van komend seizoen. Om vast de proef op de som te nemen nam ik van alles wat mee: een fixing spray, een lipprimer, twee cream lip artists, en last but not least: een veel belovende foundation!
Nieuwe collectie Catrice najaar 2016

Prime And Fine Multitalent Fixing Spray

Het eerste product dat mijn aandacht trok was de Prime And Fine Multitalent Fixing Spray. Hoewel tegenwoordig steeds meer budgetmerken een fixingspray in het assortiment hebben vind ik ze maar zelden fijn. Maar deze valt me helemaal niet tegen! De geur is lekker fris, de spray droogt snel op en de nevel die eruit komt is fijntjes. Of mijn make-up nu écht veel langer blijft zitten vind ik lastig te zeggen maar hij fixeert mijn make-up in elk geval goed.

Yes, dit is de eerste budget fixingspray die ik vaak ga gebruiken. De Prime And Fine Multitalent Fixing Spray bevat water, wat verzorgende ingrediënten, benzyl alcohol en helaas ook parfum. Dat verklaart natuurlijk de aangename geur maar gelukkig staat dit ingrediënt op de laatste plaats in de ingrediëntenlijst. De Prime And Fine Multitalent Fixing Spray zit in een flesje van 50 ml en kost €4,59.
Prime And Fine Multitalent Fixing Spray
Prime And Fine Multitalent Fixing Spray

Prime and Fine Multitalent Lip Primer

Nog een toevoeging aan het assortiment: de Prime and Fine Multitalent Lip Primer. Ook een product dat je niet vaak tegenkomt bij de goedkopere make-up merken. De Prime and Fine Multitalent Lip Primer is een transparante lip primer die je lippen gladder maakt en ervoor zorgt dat lippenstift langer blijft zitten.

Een product dat ik HEEL erg goed kan gebruiken. Ik heb het wel vaker verteld, sinds dag één van de zwangerschap is mijn huid mega droog. Zelfs nu, in de zomer, zijn mijn lippen bijvoorbeeld altijd gebarsten. Inmiddels heb ik alles al geprobeerd en niets lijkt de definitieve oplossing. Matte lipsticks? Die draag ik dus al maanden niet meer! Met de Prime and Fine Multitalent Lip Primer kan ik nog enigszins matte lipsticks dragen. De grove lijntjes krijgt deze primer niet weg maar kleine wel. Ik merk dat lipstick langer blijft zitten en vooral: hij loopt niet uit. De primer bevat vitamine E, biologische zeeboter, allantoïne en hydraterende hyaluronzuur maar écht gevoed voelen mijn lippen eerlijk gezegd niet aan. Ondanks dat is het een blijvertje waar je €3,59 voor betaalt.
Prime and Fine Multitalent Lip Primer
Prime and Fine Multitalent Lip Primer

Cream Lip Artist

Nieuw in het assortiment zijn ook de cream lip artists. Deze crèmige pen lippenstiften vind ik niet heel vernieuwend, die heeft elk merk zo langzamerhand wel in haar assortiment. De lipsticks hebben een lichte en crèmige textuur en hebben een satijnen finish. Niet spannend, wel fijn in gebruik. Perfect voor dames die op zoek zijn naar een fijne, boterzachte lipstick. Niets meer en niets minder. Er zijn 7 kleuren beschikbaar waarvoor je €4,99 per stuk betaalt. Niet heel duur maar in verhouding met de andere producten vind ik de prijs aan de hoge kant.
Cream Lip Artist

Links zie je kleur nummer 050 Click the Hyper Pink en rechts kleur nummer 010, Dare to go Bare.
Cream Lip Artist
Cream Lip Artist

HD Liquid Coverage Foundation

Tot slot wil ik je de HD Liquid Coverage Foundation laten zien. Ik zat al voordat de nieuwe producten in de winkel lagen te azen op deze foundation. Wat ziet ‘ie er luxe uit! Enig minpuntje dat ik kan bedenken is dat er maar 4 kleuren beschikbaar zijn. Zelf kocht ik de 3de (!) kleur, sand beige. Nummer 1 is super licht dus ik denk dat veel dames met een lichte huid hier wel vrolijk van worden. Nummer 2 is ook licht van kleur maar heeft een roze ondertoon. Sand beige heeft een gele ondertoon en nummer 4 is een stukje donkerder.
HD Liquid Coverage Foundation
HD Liquid Coverage Foundation
HD Liquid Coverage Foundation

Net zoals veel foundations bevat dit exemplaar van Catrice siliconen. Daarnaast zit er ook parfum in, en dat ruik je gelijk. De HD Liquid Coverage Foundation parfum ruikt heel erg poederachtig. Een beetje a la Zwitsal, jummie! Voor mij heeft ‘ie de perfecte dekking, hij is licht, oogt natuurlijk en blijft lekker lang zitten. Ik ben fan! En dat voor €6,99.
HD Liquid Coverage Foundation
HD Liquid Coverage Foundation

Wat leuk dat Catrice weer wat prachtige én betaalbare make-up producten heeft toegevoegd aan haar assortiment. Eigenlijk gebruik ik alle producten die ik je vandaag heb laten zien veel. De lipproducten zijn misschien niet bijzonder maar wel erg fijn. De fixingspray, lipprimer én foundation vind ik top! Op onderstaande foto draag ik alle producten, met op mijn lippen de kleur Dare to go Bare.
Nieuwe collectie Catrice najaar 2016

Heb jij de nieuwe collectie Catrice najaar 2016 al gezien? Zit er wat voor jou tussen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 9 augustus 2016 / 11:31

  Heel fijn review! Ik ben zelf wel erg nieuwsgierig naar die fixing spray. -x-

 2. 9 augustus 2016 / 11:52

  Ik heb met het event afgelopen zaterdag alles gezien! Zitten echt super mooie producten bij inderdaad!

  • Natascha
   Auteur
   9 augustus 2016 / 19:01

   Dat zag er inderdaad ook super gaaf uit, ik denk dat ik de helft van die producten hier überhaupt niet in de schappen terug zie 😉

 3. Kirsty
  9 augustus 2016 / 12:22

  Ohh naar de foundation ben ik erg benieuwd geworden! Ik gebruik meestal een foundation van Catrice.

 4. 9 augustus 2016 / 17:21

  Ik vind de nieuwe Catrice producten er erg goed uitzien! Ik ben vooral benieuwd naar de foundation

 5. 10 augustus 2016 / 17:16

  Mooie producten, de ‘cream lip artist’ ga ik zeker kopen! Foundation heb ik nog niet eerder geprobeerd van Catrice.

  • Natascha
   Auteur
   10 augustus 2016 / 18:34

   Ben benieuwd wat je ervan gaat vinden, de foundation vind ik in elk geval ook een aanrader!

 6. 10 augustus 2016 / 19:45

  Ik ben erg benieuwd naar de fixing spray. Wat ziet die verpakking er al goed uit haha vooral voor zo’n budget product! Ook vind ik de foundation er al heel leuk uitzien, ik hou van pipetjes

 7. 10 augustus 2016 / 20:20

  Fijn he? Die foundation vond ik ook verrassend fijn! Ben benieuwd naar de lip primer.

 8. 12 augustus 2016 / 10:21

  Aha, de foundation bevat een Zwitsal geurtje. Heerlijk! Wat fijn dat je daar zo tevreden over bent. Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt.

 9. 12 augustus 2016 / 11:27

  ziet er goed uit mooi nieuw assortiment

 10. 20 augustus 2016 / 17:00

  Ik zag de fixing spray van de week ook staan in de winkel. Maar heb het uiteindelijk toch maar niet gekocht. Ook omdat ik met het warme weer ( die er weleens af en toe komt) niet veel make-up draag. De foundation ben ik wel benieuwd naar. 😀