Nieuw! | Douche foams van Treaclemoon

Nieuw! | Douche foams van Treaclemoon

Douche foam liefhebbers opgelet! Afgelopen week ontving ik de nieuwe douche foams van Treaclemoon en die gaven mij zo’n zomers gevoel dat ik ze je vandaag graag laat zien.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben gek op douche foams! Voor mij is Rituals het eerste merk waar ik aan denk als het over douche foams gaat. Ik vind ze heerlijk maar eerlijk gezegd ook wel een beetje duur. Gelukkig zijn nog veel meer fijne producten te koop, zoals bijvoorbeeld deze douchefoams van Treaclemoon.

De nieuwe douche foams van Treaclemoon

Treaclemoon is het merk dat bekend staat om haar kleurrijke bad- en body producten met grappige teksten. Het merk blijft maar met leuke, nieuwe producten komen. Zo schreef ik een paar weken geleden een blogpost over de snoepige handcrèmes van Treaclemoon en nu zijn daar dus twee heerlijke douche foams bij gekomen.
Nieuwe douche foams van Treaclemoon

‘My Cocunut Heaven’ Creamy Shower Mousse

“I’m going to a faraway place she said…just for a while…her toes wriggled in the warm sand and the silly seagull laughed and danced in the sweet wind.” Wauw, yes please! Dit is precies waar ik aan moest denken toen ik de eerste keer de ‘My Cocunut Heaven’ douche foam gebruikte. Hij gaf me het instant vakantie gevoel. Het duurt nog een paar weekjes duurt voordat we voor het eerst als gezinnetje op vakantie gaan en hier kom ik vast mee in de chill modus.
My Cocunut Heaven’ Creamy Shower Mousse

‘Water Melon Splash’ Creamy Shower Mousse

Ben jij fan van fruitige geuren? Dan ben je bij de ‘Water Melon Splash’ aan het juiste adres. “The Melon is said to be the food of angels. Its walls a castle of cool, pale marble and a scent that sings fiestas, painted donkey carts and hot air balloons. Sweet”. Wat ruikt deze douche foam heerlijk zeg, hij heeft echt de geur van verse watermeloen en bevat ook arganolie om je huid soepel te houden. Fijn!
Water Melon Splash’ Creamy Shower Mousse

Ben je gek op de geur van kokos of watermeloen? Ga dan zeker vanaf volgende week eens kijken bij Albert Heijn en Etos. Vanaf dan zijn deze nieuwe douche foams van Treaclemoon namelijk te koop voor €5,95.

Ben jij ook zo gek op douche foams?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

14 Reacties

 1. 25 mei 2017 / 04:41

  Ik ben gek op douche foams en heel erg benieuwd naar deze varianten. Vooral de water meloen voor de zomer, lijkt me heerlijk

 2. 25 mei 2017 / 06:18

  Ik vind ze fijn en er vooral ontzettend leuk uitzien!

 3. 25 mei 2017 / 06:22

  Oeh vooral die roze lijkt me heerlijk, hoewel kokos ook goed klinkt.. Fijn review!

 4. Lonneke
  25 mei 2017 / 07:30

  Beide lijken me qua geur echt heerlijk. Ik heb ze ook en ga ze vandaag testen.

 5. Babs
  25 mei 2017 / 07:45

  Heerlijk lijken ze mij! Ik moet ze ook nog testen, zin in!

 6. 25 mei 2017 / 08:17

  Ik ben hier zo benieuwd naar! Ik heb nog nooit iets van Treaclemoon geprobeerd, maar deze heb ik gisteren ontvangen. Ben benieuwd :-)!

  • Natascha
   Auteur
   26 mei 2017 / 05:56

   Ben benieuwd wat je ervan vindt Femke, dat ga ik vast lezen op je blog 😉

 7. 25 mei 2017 / 09:04

  Ik ben benieuwd, vooral de kokos variant lijkt me fijn!

 8. 25 mei 2017 / 13:03

  Oehhh! De watermelon variant lijkt me heerlijk, ben zelf een groot fan van watermeloen

 9. 25 mei 2017 / 19:27

  Hey Natascha,

  De watermeloen variant lijkt me echt een topper! Ik ben sowieso wel fan van treaclemoon producten, heerlijk!

  Liefs!

 10. 26 mei 2017 / 05:55

  Ze zijn echt heerlijk, vind vooral de meloen qua geur het lekkerste x

 11. 27 mei 2017 / 20:07

  Ze zien er echt heel erg lekker uit! De geuren lijken me ook erg lekker!

 12. Natasja
  28 mei 2017 / 04:41

  Ik vind ze ook zo lekker, ik ben er nog steeds niet uit welke mijn favoriet is. Er mogen van mij best nog wat geuren bij komen