Nieuwe key pieces in mijn garderobe

Nieuwe key pieces in mijn garderobe

Twee items uit mijn kledingkast die ik onwijs veel draag zijn een wit en zwart colbert. Weet ik niet wat ik aan moet trekken? Dan tover ik één van deze twee tevoorschijn. Vandaag laat ik je mijn nieuwste key pieces zien!

Een basic garderobe om mee te variëren

Hoe tof die aparte jaren ’90 Nikes (check mijn Insta als je niet weet waar ik het over heb!) ook zijn, met een aantal goede basics items ben ik over het algemeen veel blijer. Zoals goedzittende zwarte broeken en rokken, een witte blouse, een paar zwarte pumps én een zwart en wit colbert. Dat combineer ik dan met een gekleurd shirt en zo weet ik altijd wat ik aan moet trekken!

Een winkel waar ik graag dit soort basics van oa Veromoda, Only en Jacqueline de Yong bestel is Sans-Online. Ik vind dat een hele fijne webshop, betrouwbaar en bovendien is de verzending er super snel. Deze bestelling had ik namelijk een paar uur nadat ik op de ‘ok’ knop drukte al in huis!

Nieuwe key pieces van Sans-Online

Onlangs ontving ik van hen een aantal hele fijne basics waar ik dan ook super blij mee ben. Deze zouden in geen enkele kast mogen ontbreken! Twee colberts van Pieces en twee wijdvallende shirts van Only om mijn post partum belly in te verhullen want ja ik merk wel dat alles bij baby nummer twee wat minder snel op z’n plaats zit. Alhoewel, stiekem zijn het denk ik ook wel wat quarantaine kilo’s in plaats van babyvet haha.

Dit is absoluut één van mijn favoriete outfits op de dagen dat ik naar kantoor moet. Helaas zit dat er voor nu nog even niet in maar met een skinnyjeans én gave sneakers is draag ik beide colberts ook thuis gewoon lekker door!

Wat is jouw favoriete key piece uit je garderobe?

Complete outfit:
Blazer: Pieces via Sans-Online
Shirt: Only via Sans-Online
Broek: Costes
Schoenen: Tamaris

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Comments

 1. 6 mei 2020 / 05:03

  Zulke colberts kun je inderdaad heerlijk combineren! Wat zie je er goed uit, ik zie helemaal geen belly hoor! En wat een mooi plekje waar de foto’s gemaakt zijn ♥

 2. 6 mei 2020 / 05:17

  Love de witte blazer! Ben nog aan het nadenken over mijn garderobe, verandert nog teveel aan mijn lichaam.

 3. 7 mei 2020 / 11:52

  Wat een leuke outfit, ik vind blazertjes ook altijd superleuk voor het werk. Dan kan je ook gewoon een leuke t-shirt met print aantrekken, met een blazer erop geeft het toch een iets fancier look.

 4. 7 mei 2020 / 12:31

  Ik moet nodig wat basics gaan kopen, veel topjes die ik heb zitten mij nu te strak. Ik keek ook even naar je artikel over badpakken, ook zoiets lastigs met een buikje. Sans- Online ken ik van naam maar nooit wat geshopt daar. Ik ga even kijken wat zij eventueel voor mij hebben!