De fijnste nieuwe make-upsponges van Real Techniques

De fijnste nieuwe make-upsponges van Real Techniques

Real Techniques is absoluut één van mijn favoriete merken als het om make-up tools gaat. Sinds vorige maand hebben de zussen Chapman acht nieuwe, innovatieve sponges aan hun collectie toegevoegd dus je snapt dat ik er als de kippen bij was om die te testen. Vandaag deel ik mijn favorieten met je. Kijk je mee?

Real Techniques

Je hebt vast wel eens kennis gemaakt met de make-uptools van de zussen Sam en Nic Chapman, die bekend zijn als de Pixiwoos, make-upartists. Sinds 2008 hebben deze dames een enorm succesvol YouTube kanaal en inmiddels een net zo succesvol bedrijf in make-up tools. Het idee achter het merk is dat de kwasten innovatief maar ook betaalbaar zijn. En juist daarom spreekt dit merk mij zo aan. Wist je trouwens dat de make-up tools verdeeld zijn in drie kleuren? Oranje is voor je basis make-up, roze voor de finish en paars voor de ogen.

De nieuwe make-upsponges van Real Techniques

Afgelopen maand heeft Real Techniques haar Sponge Collection uitgebreid met maar liefst acht innovatieve sponges. Zo zit er een sponge in de collectie voor je hele lichaam, een sponge om je huid te reinigen én ontbreken de traditionele make-upsponges natuurlijk niet. Die nieuwe make-upsponges van Real Techniques wilde ik testen.

Miracle Dual-Ended Expert Sponge

De Miracle Dual-Ended Expert Sponge is er speciaal voor dames die hun foundation en concealer graag dekkend aanbieden. Deze tweekleurige sponge gebruik je droog waardoor je een medium tot hoge dekking creëert. Hij kost €7,99 en dat vind ik een prima prijs.
Miracle Dual-Ended Expert Sponge

De oranje zijde gebruik je voor je foundation en de roze zijde voor het contouren en highlighten van je gezicht.
Miracle Dual-Ended Expert Sponge

Miracle Finish Sponge

Ben je fan van de natuurlijke look? Dan is de Miracle Finish Sponge iets voor je. Hij is speciaal ontworpen voor de draping techniek, waarbij je (kort gezegd) je gezicht contourt met behulp van blush. Deze sponge is speciaal ontwikkeld om een mooie natuurlijke gloed te creëren, geeft een lichte dekking en kost €7,99.
Miracle Finish Sponge

Deze sponge lijkt heel veel op de traditionele make-upsponge en kun je als je het mij vraagt ook prima op deze manier gebruiken! Je kunt de sponge zowel nat als droog gebruiken en het materiaal is lekker zacht en luchtig.
Miracle Finish Sponge

Mini Miracle Complexion Sponges

De schattigste sponges uit de collectie zijn deze Mini Miracle Complexion Sponges. Wat zijn ze cute! Deze make-upsponges hebben een 3 in 1 functie en zorgen voor een egale, natuurlijke finish. Je kunt er elke vorm van vloeibare make-up mee aanbrengen en ik vind ze ideaal voor de vakantieperiode. Deze gaan mee in mijn koffer! De vier sponges samen kosten €12,99.
Mini Miracle Complexion Sponges

Extra handig is dat je door de verschillende kleuren makkelijk kunt onthouden voor welk deel van je gezicht je ze gebruikt. Zo gebruik ik de paarse voor concealer, de roze voor vloeibare bronzer en de oranje voor een snelle touch-up. De laatste bewaar ik, die gaat mee op vakantie. Top!
Mini Miracle Complexion Sponges

Mini Miracle Complexion Sponges

Wat een toffe toevoeging aan het assortiment, deze nieuwste make-upsponges van Real Techniques! De sponges zijn zacht, fijn in gebruik en ook nog eens super betaalbaar. En het antwoord op de vraag of er merkbaar verschil tussen de sponges zit? Ja, zeker!

De sponges hebben verschillende texturen en hierdoor ook een verschillend resultaat. Zo is de Miracle Dual-Ended Expert Sponge wat harder en het effect écht dekkender. Op onderstaande foto zie je het verschil tussen deze sponge en de mini sponges. Die laatste zijn zachter en geven daardoor een natuurlijker resultaat. Persoonlijk vind ik dat mooier maar dat is natuurlijk smaak. Ik ben fan!

nieuwste make-upsponges van Real Techniques

De nieuwe make-upsponges van Real Techniques zijn synthetisch en vegan en vanaf nu onder andere verkrijgbaar bij bij bol.com, wehkamp, The Make-Up Spot en Boozyshop.

Gebruik jij wel eens make-upsponges?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 23 mei 2017 / 08:12

  RT is mijn favoriete merk. Ik was van de week al bij Etos om te kijken naar de Miracle Dual-Ended Expert Sponge helaas hadden ze die niet/nog niet.

 2. 23 mei 2017 / 09:28

  Wat leuk en handig al die kleurtjes! Ik kan niet meer zonder mijn sponsje, vind hem ideaal om mijn foundation mooi op te brengen!

 3. 23 mei 2017 / 10:25

  Sinds een tijdje hier ook de foundationkwast ingewisseld voor sponsjes, deze lijken me erg fijn!

 4. 23 mei 2017 / 15:11

  De prijzen vind ik bijzonder schappelijk, ook zien de resultaten er goed uit! Hebben ze toch maar weer mooi voor elkaar gekregen.

 5. 23 mei 2017 / 16:29

  Deze lijken mij heel fijn! Handig ook van de verschillende dekkingen; dan kun je op dagen dat je huid er beter/slechter uitziet de dekking daar op aan passen.

 6. 23 mei 2017 / 17:31

  Ik ben zo dol op RT! Ik heb de sponsjes zelf ook, maar moet ze nog uitproberen. Ik ben super benieuwd nu 🙂

 7. 23 mei 2017 / 17:38

  Dit merk heeft echt hele fijne tools. Zelf heb ik ook al een make-up sponge van RT geprobeerd en die werkt erg fijn. Ben erg benieuwd naar de Dual-Ended Expert Sponge.

 8. 23 mei 2017 / 19:24

  Wat een schattige dingetjes! Ik houd ook wel van een natuurlijk resultaat <3

 9. 24 mei 2017 / 19:53

  Miracle Complexion Sponge vind ik zelf fijn om te gebruiken. Ben ook benieuwd naar de mini variant.

 10. 6 juni 2017 / 13:04

  Ik heb nog nooit een spons van Real Technics gebruikt! Ben wel erg benieuwd! Ga er denk ik toch maar een keer een aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *