Nieuwe Salt Of The Earth deodorants

Nieuwe Salt Of The Earth deodorants

Vandaag laat ik je de nieuwe Salt Of The Earth deodorants zien, kijk je mee?

Salt Of The Earth

Sinds ik vorig jaar zomer voor het eerst de Salt Of The Earth deodorants gebruikte ben ik groot fan van dit merk. Sterker nog, ik bedenk me nu dat ik sindsdien helemaal geen ander merk meer heb gebruikt! In het begin moest ik even wennen aan de deodorant stick, zo’n grote brok zout over je oksel wrijven vond ik toch wel een beetje gek. Toch is het net zo praktisch als een deodorant stick en ben ik er nu helemaal aan gewend. Wil je meer over deze bijzondere deodorant weten? Check dan mijn uitgebreide review nog eens.

Roll on…!

Voor wie niet zo’n fan was van deze deodorant stick had Salth Of The Earth ook twee (vrij natte!) sprays. Ik vond daar niets mis mee maar ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen hiervan gecharmeerd was. Daarom vind ik het ook super tof dat er nu twee roll-ons aan het assortiment zijn toegevoegd.

Nieuwe Salt Of The Earth deodorants ervaringen

Mijn ervaringen met de Salt Of The Earth Roll-On

De nieuwe deodorants verschillen eigenlijk niet zoveel van hun broertjes en zusjes. De deodorants zijn 100% natuurlijk en bevatten geen aluminium chloorhy-draat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij en laten ze geen gele of witte vlekken in kleding achter. En ben jij veganist of vegetariër? Dan ben je hier ook aan het juiste adres.

review Salt Of The Earth Roll-On

De nieuwe Salt Of The Earth deodorants zijn verkrijgbaar in de 2 standaard versies van het merk: de unisex Natural Unscented versie en de heerlijk frisse Pure Aura Lavender & Vanilla geur.  De geurloze deodorant bevat aloë vera en magnesiumolie en is daardoor ook nog eens heel mild voor je huid. Verder werken deze deodorants eigenlijk hetzelfde als hun voorgangers. Het enige verschil is de manier van aanbrengen.

Deze deodorants kosten €6,99, iets duurder dan de standaard merken in de drogisterij. Deze roll-ons zullen net zolang mee gaan als je gewend bent maar de originele zoutsteen gaat veel langer mee. Een tip die ik je toch graag nog even wil meegeven. Ik gebruik de mijne elke dag, maak hem netjes droog en schoon, en daardoor gaat ‘ie al super lang mee. Uiteindelijk is ‘ie dus véél goedkoper!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 Reacties

 1. Fleur
  15 april 2018 / 05:49

  Waar zijn deze te koop?

 2. 15 april 2018 / 06:21

  Ik zie ze vaak voorbij komen en ik vind het wel een prettig idee dat er niet allemaal rommel je huid indringt, want dat doe je toch vaak klakkeloos met welke deo dan ook.

 3. 15 april 2018 / 08:06

  Mijn favoriete deo everrr! Die kristalsteen is niet meer weg te denken uit mijn kastje.

 4. VWillemse
  15 april 2018 / 08:51

  Wij hebben hem hier ook staan, en hoewel hij zijn werk prima doet pak ik toch op een gegeven moment weer terug naar de standaard deo. De geur en antitranspirerende werking vind ik toch wel fijner dan ik dacht en mis ik bij de deo kristal.
  Eigenlijk best jammer dus ik ga ‘m d’r maar weer eens bij pakken dan.

 5. 16 april 2018 / 15:17

  Dit vind ik interessant. Goed om te lezen dat het gewoon bij Etos te koop is;-) Daar loop ik gewoon net even wat vaker binnen dan bijvoorbeeld een natuurwinkel of Holland & barret. Ik zou voor de geurloze versie gaan denk ik.

 6. 16 april 2018 / 17:28

  Ik persoonlijk ben meer van de sprays! Echter die van doet het niet meer, zit dicht! Dus dan is een roller denk ik toch weer handiger!
  Ik hou wel van een extra geurtje! Dus geurloos durf ik niet goed aan.

 7. 17 april 2018 / 20:41

  Ik hoor hier zo veel over! Maakt me erg nieuwsgierig 🙂