Nieuwe star products van Oriflame

Nieuwe star products van Oriflame

Dit jaar bestaat Oriflame 40 jaar en daarom heeft het merk drie iconische nieuwe ‘Star Products’ uitgebracht. Ik heb deze star products van Oriflame uitgebreid voor je getest en vind ze absoluut de moeite waard!

Star products van Oriflame

Terwijl ik dit artikel schrijf bedenk ik me dat ik nog nooit over Oriflame heb geschreven. Stom eigenlijk want ik heb goede ervaringen met dit merk en jij hebt er ongetwijfeld ook wel eens van gehoord. Ik was dan ook nieuwsgierig toen ik drie nieuwe star products van Oriflame ontving die speciaal voor de winterperiode zijn ontwikkeld. Kijk je mee?

Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover

Het eerste star product dat ik ontving is de Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover. Je kunt dit product ook gebruiken als je contactlenzen hebt en het belooft zelfs je wimpers sterker te maken. Voor een verpakking van 150 ml betaal je €24,00.

De verpakking zelf ziet er luxe uit en ik vind ‘m vooral heel erg handig in gebruik! En hoe cute zijn die belletjes van het product zelf dat je ziet?
Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover

De Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover bevat water, glycerine, vitamine B5 en verder zie ik onder andere een vettige alcoholsoort en wat reinigers.
Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover

De Hydra Calm Eye Make-Up Remover heeft een geltextuur, lekker verfrissend! Ik vind ‘m erg fijn in gebruik en kreeg geen last van geïrriteerde of rode ogen. Mijn oogschaduw en mascara krijgt ‘ie er moeiteloos af zonder dat ik echt moet boenen. Alleen tegen mijn waterproof mascara kan de Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover niet op.
Oriflame NovAge Hydra Calm Eye Make-Up Remover

Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

Het tweede star product dat ik ontvangen heb is de Nutri6 Facial Oil. Dit zijn intensief voedende capsules die je kunt gebruiken voor je gezicht, hals en décolleté. In één potje zitten 30 capsules waarvoor je €62,00 betaalt.

De capsules zijn handig verpakt in een stevig potje en vind ik er heerlijk luxe uitzien.
Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

Het lijken wel visjes toch?!
Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

De ingrediëntenlijst van de Nutri6 Facial Oil Capsules begint met cyclopentasiloxane en dimethiconol, beiden siliconensoorten. Daarna volgen de verzorgende oliën: sojaboonolie, avocado-olie, perzikpitolie, zwarte besolie, sesamolie en moerasbloemolie. Tot slot staat vrij onderaan de ingrediëntenlijst parfum.
Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

Je brengt de Nutri6 Facial Oil aan door de capsules open te knijpen. De olie is vrij dun dus die komt er makkelijk uit. Extra voordeel van deze verpakking is dat je nooit te veel olie gebruikt en het product niet in aanraking komt met lucht waardoor de werkstoffen actief blijven. Je kunt de olie het best een maand achter elkaar gebruiken, zowel in de ochtend als ’s avonds, wat jij fijn vindt. Ik gebruik de capsules het liefst in de avond omdat je huid écht een oppepper krijgt!
Oriflame NovAge Nutri6 Facial Oil Capsules

Oriflame Tender Care Cinnamon

Tot slot wil ik je de Oriflame Tender Care Cinnamon laten zien. Misschien heb je wel eens van Tender Care gehoord? Dit is één van de bekendste producten van Oriflame en wordt ook wel het wonderpotje genoemd. Het is een rijke balsem die je eigenlijk overal voor kunt gebruiken. Cinnamon is een limited edition dus als je nieuwsgierig bent moet je er wel snel bij zijn!

Hoe cute is deze tender care?
Oriflame Tender Care Cinnamon

Het potje met 15 milliliter inhoud oogt in eerste instantie wel héél erg klein maar gelukkig heb je niet zo veel van de balsem nodig waardoor je alsnog lang met een potje doet. Deze verpakking kost trouwens €10,00. Ben je zoals ik erg slordig? Let er dan wel op dat je hem niet kwijt raakt haha 😉 En zorg ervoor dat je nagels niet te lang worden want dan blijft het product onder je nagels zitten….
Oriflame Tender Care Cinnamon

Dit was mijn eerste kennismaking met het wonder potje en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben! Met de wintermaanden in het vooruitzicht is het altijd handig om een tender care bij je te hebben dat je zowel voor je handen als bijvoorbeeld je lippen kunt gebruiken. En hoewel ik eigenlijk geen fan ben van kaneel, deze uitvoering vind ik super lekker! De geur is namelijk warm maar heeft absoluut geen overheersende kaneel smaak.
Oriflame Tender Care Cinnamon

De nieuwe star products van Oriflame zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van Oriflame of via een Oriflame adviseur. Heb jij wel eens producten van Oriflame gebruikt? Wat vind je van deze star products?

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

19 Reacties

 1. 3 november 2016 / 05:06

  Ik vind de olie capsules geweldig, mijn huid heeft er echt baat bij!

 2. 3 november 2016 / 05:46

  Ik heb ook helemaal weg van de capsules. Gebruik ze ook alleen ’s avonds omdat het zo lekker licht is maar toch voedend is

 3. Babs
  3 november 2016 / 10:24

  Ik ben helemaal weg van ze! Ik begrijp nu waarom het star products zijn, zo goed zijn ze!

 4. 3 november 2016 / 17:54

  Hey Natascha,

  Wat een mooie luxe producten zeg. Ik ben wel erg benieuwd naar de capsules! Lijken me echt heerlijk. Jammer van de oogmakupremover, het is voor mij wel een must dat de waterproof mascara er ook gemakkelijk af gaat.

  Liefs!

  • Natascha
   Auteur
   4 november 2016 / 08:10

   Het zijn inderdaad heerlijke luxe producten Astrid! Ik gebruik nauwelijks waterproof mascara dus voor mij maakt het niet uit maar ik kan me voorstellen dat als je dit wel gebruikt je inderdaad een product wilt waarmee je het ook kan verwijderen 😉

 5. 3 november 2016 / 18:13

  Mooie producten, ik heb ook wel een van die capsules gehad, mooi ook als het zo per stuk verpakt is heb je altijd het idee dat het en hygienisch is en je pakt genoeg voor 1 keer.

  • Natascha
   Auteur
   4 november 2016 / 08:09

   Inderdaad Annette, anders gebruik ik altijd al snel te veel hihi

 6. Lisa
  4 november 2016 / 07:55

  Haha ik vind het altijd zo raar om capsules kapot te knijpen om zo het product eruit te krijgen… geef mij maar liever een potje met een crème erin! Mooie foto’s heb je ervan gemaakt trouwens. Liefs

  • Natascha
   Auteur
   4 november 2016 / 08:09

   Het voelt inderdaad wel een beetje gek ja 😉 maar qua werking van de ingrediënten is het wel ideaal. Dank je wel trouwens voor je lieve compliment, en dat alles met een smartphone omdat mijn camera kapot is 😉

 7. 4 november 2016 / 09:02

  Wauw, wat tof. Die oliecapsules! Ik zou het leuk vinden om die een keertje te proberen, erg benieuwd wat ze gaan doen voor mijn huid.

 8. DisneyChicks.nl
  4 november 2016 / 09:15

  Wat een mooie producten! Ik zou de capsules ook wel eens willen proberen. 🙂

 9. Marjolein
  4 november 2016 / 11:14

  Oriflame is sowieso een super fijn merk! Fijne review x

 10. 4 november 2016 / 14:39

  Fijne review. Wat zien die capsules er ook leuk uit zeg. Ik heb eigenlijk nog nooit wat geprobeerd van dit merk alhoewel ik het er wel altijd goed uit vind zien.

 11. foryourstyle
  4 november 2016 / 19:12

  Wauw die capsules zien er behoorlijk fancy uit, echt een verwenmomentje!

 12. 4 november 2016 / 21:00

  De capsules moet ik nog testen, maar ik kan niet wachten!