Snoepig! Nieuwe Treaclemoon handcrèmes

Snoepig! Nieuwe Treaclemoon handcrèmes

Vorige week ontving ik letterlijk een perspakket vol met snoepjes! Ik heb het over de super schattige nieuwe Treaclemoon handcrèmes die ik je vandaag graag laat zien. Kijk je mee?

Nieuwe Treaclemoon handcrèmes

Je hebt het merk Treaclemoon vast wel eens in de schappen zien staan. Ik vind het altijd erg leuk om producten van dit merk cadeau te geven want ze zien er altijd zo vrolijk uit met die leuke teksten. Het assortiment in Nederland wordt binnenkort uitgebreid met drie nieuwe handcrèmes:
Nieuwe Treaclemoon handcrèmes

Treaclemoon ‘Marsmallow Heaven’ Hand Cream

De meest snoepige van de drie is de Treaclemoon ‘Marsmallow Heaven’ Hand Cream. Hij doet me denken aan een snoepwinkel of een zomeravond met geroosterde marshmallows boven het vuur. Als ik kijk naar de ingrediënten zie ik onder andere abrikozenolie, vitamine E, glycerine, druivenpitolie, sheabutter en parfum. Ik vind hem fijn in gebruik, maar wel héél erg zoet. Ben je gek op zoetigheid? Dan is dit jouw ding!
Treaclemoon ‘Marsmallow Heaven’ Hand Cream

Treaclemoon ‘The Raspberry Kiss’ Hand Cream

Iets minder zoet is de Treaclemoon‘The Raspberry Kiss’ Hand Cream. Volgens het merk vertelt deze handcrème het verhaal van romantiek en tedere kussen, met lippen die smaken naar sappige frambozen. Cheesy hoor! Als ik kijk naar de ingrediënten zie ik amandelolie en pitaja-extract (drakenvrucht) maar ook druivenpitolie, sheabutter, glycerine en parfum. Je handen ruiken naar vers geplukte frambozen!
Treaclemoon ‘The Raspberry Kiss’ Hand Cream

Treaclemoon ‘My Coconut Island’ Hand & Nail Balm

Last but not least: the My Coconut Island variant. Dit is mijn favoriet van de drie. Vooral in de zomermaanden ben ik gek op de geur van kokos omdat het me altijd aan vakantie doet denken. Deze handcrème bevat macadamia-olie, zoete kers maar ook druivenpitolie, sheabutter, panthenol en natuurlijk parfum. Lekker!
Treaclemoon ‘My Coconut Island’ Hand & Nail Balm

BeautyOpinie

​Wat zijn deze handcrèmes leuk. Ik vind ze ideaal omdat ze lekker compact zijn met hun 75 ml. Ze zien er mooi uit en de textuur van de crèmes vind ik erg fijn. En voor €2,99 per stuk zijn ze ook nog eens harstikke leuk om cadeau te doen! De nieuwe Treaclemoon handcrèmes zijn vanaf week 14 te koop bij Etos.
Nieuwe Treaclemoon handcrèmes

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 28 maart 2017 / 09:46

  Deze zien er leuk uit! Inderdaad een handig formaatje om mee te nemen.

 2. 28 maart 2017 / 12:56

  Yes! Deze vind ik erg fijn. De geur The Cherry Magic is echt heerlijk, maar die heb ik in Duitsland gekocht. Kokos vind ik ook altijd lekker in verzorgende producten!

 3. 28 maart 2017 / 14:08

  Ik heb de coconut island handcrème en vind hem ook echt heerlijk!

 4. 28 maart 2017 / 15:07

  De douchegels en scrubs heb ik al vaak gekocht maar de handcremes nog niet. Die ga ik volgende keer eens uitproberen

 5. 28 maart 2017 / 17:43

  Ik heb altijd een bodylotion van Treaclemoon staan, zooo onwijs lekker die geuren <3

 6. 28 maart 2017 / 17:47

  Wat zijn ze lekker hè? Ik gebruik ze zelf heel graag hihi. Treaclemoon is sowieso een heel fijn merk.

 7. 28 maart 2017 / 18:15

  Marshmallow Heaven lijkt mij juist heerlijk! Producten van Treaclemoon vind ik ook altijd superleuk om cadeau te doen, maar nog leuker om ze zelf te krijgen :’)

 8. 28 maart 2017 / 18:48

  Ze zijn super leuk! En de geuren lijken me heerlijk!

 9. 29 maart 2017 / 20:43

  De verpakking alleen al is super schattig! Handig formaat om mee te nemen 🙂

 10. 7 april 2017 / 09:32

  aaaah die zien er zo leuk uit!!! Love it! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *