New! | De compleet vernieuwde producten van VOGUE

Nieuwe VOGUE producten

Ken je het merk VOGUE nog? Je weet wel, die oldschool deodorantsprays met zoete geuren en kleuren? Die hebben dus een complete make-over ondergaan en vandaag vertel ik je wat ik daarvan vind.

VOGUE is een merk dat nogal wat jeugdsentiment bij me oproept. Toen ik een jaar of 16 was had ik zo’n beetje elke deodorant van dit merk op mijn slaapkamertje staan. Met als hoogtepunt de SPICE GIRLS deodorant met vanille geur. Best ernstig he? VOGUE heeft al haar producten onlangs compleet veranderd. Met het idee ook de wat oudere meisjes aan te spreken en dat sprak mij dan weer aan!

Nieuwe VOGUE producten: VOGUE Cosmetics Glow & Shine

Één van de nieuwe lijnen van heet Glow & Shine en bestaat uit producten met diamond dust en ‘golden shimmer’. Ze hebben een lichtzoete mandarijn geur en bevatten bloemige jasmijn en kruidige muskus met een vleugje vanille. De Glow & Shine-lijn bestaat niet alleen uit de oude, vertrouwde deodorant bevat maar ook een cream shower, shower foam en bodylotion spray. En ik heb ze alle nieuwe VOGUE producten voor je getest.
VOGUE Cosmetics Glow & Shine

Glow & Shine Shower Foam

Het eerste product dat ik je laat zien is mijn favoriet, de shower foam. Deze ruikt net als de andere producten naar de kruidige muskus met vanille, ik vind deze geur heerlijk! Ik betrapte me er op dat ik toen ik de foto’s voor deze blogpost maakte steeds aan mijn arm rook hihi. Net zoals de rest van de dag trouwens. Yummie!
Glow & Shine Shower Foam

Aan de ingrediëntenlijst valt me op dat de douche foam onder andere SLES, glycerine, bomboo poeder en een behoorlijke hoeveelheid parfum bevat. Door de SLES schuimt de foam heerlijk, hij is super zacht én bevat een hele subtiele shimmer. Ik kon ‘m met geen mogelijkheid vangen op camera maar juist dat subtiele effect is heel mooi. Geen discobal effect uit de jaren 90 maar een beschaafde glans anno 2017 waar je €4,99 voor betaalt.
review Glow & Shine Showe

Glow & Shine Cream Shower

Gebruik je liever een shower cream? Dan heeft VOGUE ook een nieuw product voor je. De Glow & Shine Cream Shower heeft dezelfde heerlijke geur en bevat ook een subtiele gouden shimmer. Qua ingrediënten komt ‘ie redelijk overeen met de shower foam. Hij bevat SLES met cocamidopropyl betaine wat voor de schuimlaag zorgt. Verder vallen de parfum en het diamant poeder me op. Een tube van 160 ml kost €2,99.
Glow & Shine Cream Shower

Glow & Shine Bodylotion Spray & Go

Het derde product is een bodylotion met een spray & go formule. Dat betekent dat de substantie super snel intrekt en dat werkt absoluut. Ik vind dit ideaal voor de warme zomermaanden. De bodylotion plakt niet, laat een subtiele shimmer achter en ruikt gewoon heul heul lekker. Deze spray met 200 ml inhoud kost €5,99.
Glow & Shine Bodylotion Spray & Go

Als ik kijk naar de ingrediëntenlijst zie ik een kokosolie vetzuur, glycerine en wat me opvalt is dat de bodylotion sorbitol bevat. Dat is een natuurlijke stof die zoet smaakt en ruikt naar karamel. Ook zie ik olus olie, wat siliconen, palmitaten, parfum en helaas alcohol denat. Een verpakking van 200 ml kost €5,99.
Glow & Shine Bodylotion Spray & Go

Glow & Shine Anti-Transpirant

De hekkensluiter van de nieuwe VOGUE producten uit de Glow & Shine lijn is de deodorant. Hij ruikt fijn; aanwezig maar niet té overheersend. Hij laat geen witte strepen achter, bevat geen alcohol of parabenen maar helaas wel aluminium aluminum chlorohydrate. Zoals je misschien weet gebruik ik al een hele tijd geen deodorant met aluminiumzouten meer, jammer want hij ruikt wel heerlijk! Old school maar dan van nu. De Glow & Shine Anti-Transpirant bevat 150 ml inhoud en kost €3,39.
Glow & Shine Anti-Transpirant

BeautyOpinie

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf nogal sceptisch was. De deodorantsprays van vroeger vond ik fijn toen ik 16 was maar nu niet meer hihi. Jammer genoeg kan ik je over de vernieuwde deodorant niet veel vertellen omdat deze aluminium bevat en ik dit ingrediënt skip. Over de drie andere producten ben ik wel erg enthousiast! De producten zijn behoorlijk geparfumeerd maar heerlijk. Ze zijn betaalbaar, bevatten een mooie shimmer voor de zomer en zijn verkrijgbaar bij diverse drogisterijen en supermarkten. Well done VOGUE!

Als je meer wilt weten over de andere geurlijnen vind je op de website van VOGUE een overzicht.

Wat vind jij van de relaunch van VOGUE? Ga je de nieuwe VOGUE producten kopen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 Reacties

 1. 4 juli 2017 / 04:29

  Ik ken Vogue idd ook uit mijn tienerjaren. De geurnoten van deze lijn spreken mij wel aan. Binnenkort eens gaan snuffelen

 2. 4 juli 2017 / 07:50

  Ha, ik herken dat! Steeds ruiken aan je arm als er een lekkere geur op zit! Deze lijn lijkt mij ook heerlijk! En die sprays to go vind ik ideaal!

 3. 4 juli 2017 / 09:21

  Ik zie ze steeds meer voorbij komen. Word er nu wel erg nieuwsgierig naar haha!

 4. 4 juli 2017 / 16:31

  Het zijn heerlijke geuren, echter ik heb het aan mijn moeder gegeven. Omdat ik ook liever geen ’troep’ gebruik. Mijn moeder trekt zich er niks van aan.

 5. 5 juli 2017 / 14:05

  Ah ik lees en zie zo veel over dit nieuwe product en ik vind het er heel mooi uit zien. De douchefoam lijkt me vooral ontzettend fijn!

 6. 5 juli 2017 / 15:48

  Ik vond de geuren altijd heerlijk van Vogue, leuk dat ze met een hele nieuwe lijn producten komen.