Mijn nieuwe zilveren ring + winactie!

Mijn nieuwe zilveren ring + winactie!

Ben jij gek op mooie sieraden die ook nog eens betaalbaar zijn? Lees dan zeker mijn blogpost van vandaag want ik laat je niet alleen mijn nieuwe beauty zien, ik geef ook een prachtige, zilveren ring weg!

Less is more

Ik heb al best vaak verteld dat ik steeds meer into the ‘minder maar mooier’ modus ben. Dat geldt voor kleding en tassen maar eigenlijk ook voor sieraden. Zo draag ik vrijwel elke dag mijn minimalistische oorbellen, draag ik een echt goud/zilveren ring die ik van Jarno kreeg en ben ik gek op mijn Daniel Wellington horloge. Natuurlijk draag ik ook wel eens een statementketting hoor maar meestal vind ik less is more als het om sieraden gaat.

Rosafier

Een tijdje geleden ontdekte ik de webshop Rosafier en ik was eigenlijk direct enthousiast! Rosafier verkoopt namelijk echt zilveren ringen, oorbellen en kettingen die prima geprijsd zijn. Deze juweeltjes zijn met de hand gemaakt, worden gratis verzonden en ik vond ze gewoon heel erg mooi. That’s the way I like it!

Van Rosafier mocht ik een item uit zoeken voor BeautyOpinie en daar was ik héél blij mee. Al snel viel mijn oog op de ‘Baarish’ ring, een minimalistische ring met regenboog maansteen. Vind je ‘m niet mooi? Ik wel!
Winactie Rosafier
Winactie
Sinds ik hem ontving draag ik hem dagelijks want hij staat overal bij. Ik match ‘m trouwens ook wel eens met mijn andere zilveren ringen. Zo heeft de ring net wat meer body maar blijft ‘ie elegant.
Rosafier

Wil jij ook zo’n ring winnen?

Dat kan! Ik mag namelijk een ‘Baarish’ ring weggeven en meedoen is super simpel:

  •  Volg BeautyOpinie en Rosafier op Facebook
  •  Tag  onder het Facebook bericht van deze winactie iemand die ook heel  blij wordt van mooie sieraden.

That’s it! En wie weet win jij deze mooie  zilveren ring in jouw maat. Liken en delen hoeft trouwens niet maar wordt wel gewaardeerd. Good luck!

Meedoen kan t/m zaterdag 16 september. Op zondag 17 september krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Volg:
Share:

14 Reacties

  1. 6 september 2017 / 08:10

    Ohhh wat een mooie ring! Heel tof. Helaas staan zulke ringen mij nooit zo goed 🙁 Ik sla hem over!

  2. 6 september 2017 / 08:49

    Wat een prachtige ring, ik heb alleen altijd mijn standaard ringen om en draag nooit iets anders. Je kunt er vast iemand anders heel blij mee maken !

  3. 6 september 2017 / 09:47

    Wat een mooie ring, heel bijzonder ook met die steen. Mijn vingers zijn al permanent gevuld met mijn ‘vaste ringen’ haha, dus de winactie sla ik over. Meer kans voor degenen die hem echt heel graag willen hebben!

  4. 6 september 2017 / 17:25

    Ik vind de sieraden van Rosafier zo tof! Dit is ook helemaal mijn stijl qua sieraden! Ik ga meedoen in ieder geval!

  5. 6 september 2017 / 19:47

    Ik zie dat je echt al veel reacties hebt dus ik twijfel nog even of ik mee ga doen, haha! Leuke winactie, dit is echt een ring die mijn moeder super mooi zou vinden 🙂

  6. 6 september 2017 / 19:47

    Ik hou van prachtige stenen! En dan ook nog een maansteen… kwijl!

  7. 7 september 2017 / 07:09

    Erg mooi, wat sieraden betreft ga ik de laatste jaren ook voor minimalistisch. Ik heb jaren lang in een sieraden winkel gewerkt en toen droeg ik zo veel mogelijk haha, nu is het echt less is more. (Ik laat de winactie aan me voorbij gaan trouwens, ik draag eigenlijk altijd de ring die ik van mijn vriend gekregen heb;-))

  8. yvonne
    7 september 2017 / 20:05

    Mooi zeg! Ik doe graag mee. Op fb heb ik jullie geliked met de naam Mini On.

  9. 8 september 2017 / 11:45

    Mooie ring!Ik doe ook mee, de laatste tijd vind ik mooie sieraden steeds leuker om te dragen.
    (en haha, zo toevallig, wij cross-ten elkaar tegelijk met de reacties op elkaars blog)

  10. Gonny
    8 september 2017 / 12:48

    Wat een pracht ring! Die Maansteen is echt geweldig mooi.

  11. 9 september 2017 / 22:52

    Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Fysiek werkt maansteen ontgiftend en activeert de pijnappelklier en zorgt hij voor evenwicht in het hormonale stelsel. De steen heeft een positieve invloed op de spijsvertering en de voortplantingsorganen en vermindert vochtophoping.

    Ben mama 50 plus….zou hem zo graag dragen om overgangsklachten te verminderen.
    Ja ik weet dat je gericht bent op een jonger publiek maar je zou mij er heel erg blij mee maken.

    • 11 september 2017 / 09:48

      Wat een goede opmerking Elle, dank je! En natuurlijk doe je mee met de winactie. Je maakt net zoveel kans als ieder ander, hoe oud of jong ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *