Back to work make-up look met de nieuwste Catrice producten

Catrice Back to work collectie

Hebben jullie de nieuwste Catrice producten al gespot? Met de herfst in aantocht is het weer tijd voor prachtige, donkere tinten. Catrice heeft met een aantal nieuwe producten een make-up look samengesteld waarmee jij weer back to work kunt!

Catrice Sun Lover Glow Bronzing Powder

Het eerste product dat ik je wil laten zien is een bronzer. Een product dat ik in de zomer graag gebruik maar zéker ook in de winter niet vergeet. Om eerlijk te zijn leek deze bronzer mij op het eerste gezicht veel te shiny maar eenmaal aangebracht viel dat reuze mee! De bronzer is niet oranje en voor mij ook zeker niet te donker. Mooi, en dat voor €4,99!
Fabulous Brown bronzer

Lovely lips met de Ultimate Mat lipstick

Het pronkstuk uit de najaarscollectie vind ik absoluut de Ultimate Mat lipstick in de kleur 030. Deze lipstick zorgt er gegarandeerd voor dat niemand je over het hoofd ziet. Wauw, wat een kleur! Hij is matte maar toch voelt ‘ie zacht en cremig aan. Ik heb maar weinig matte lipsticks omdat ik een enorme hekel heb aan dat stroeve gevoel maar daar heb ik nu gelukkig helemaal geen last van. Yeah! Hij kost €3,99.
Ultimate Mat lipstick

Back to work look met de nieuwste Catrice producten

Naast deze twee prachtige producten heeft Catrice ook de Prime and Fine Contouring DUO Stick waarmee je kunt contouren en highlighten op de markt gebracht. De sticks zijn zacht en romig waardoor ze heel goed in je huid blenden. De donkere kleur is vrij donker maar omdat ‘ie zo goed met je huid mengt geeft ‘ie een heel natuurlijk resultaat. Perfect om naar je werk te dragen dus. De stick kost €4,59 en ook die gebruik ik graag. Wil je je back to work look helemaal afmaken? De nieuwe Brown collection nagellakjes blijven lang zitten en zijn helemaal in stijl voor de herfst. Kom maar op met dat werk!

Wat vind jij van de nieuwste Catrice producten? En durf jij een knalrode lipstick te dragen wanneer je naar school of je werk gaat?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

21 Comments

 1. 22 september 2017 / 05:15

  Ik vind de collectie er mooi uit zien! Ik kan wel knalrode lippen dragen naar mijn werk, maar ik werk in de parfumerie branch haha. Anders zou ik me er niet zo snel aan wagen denk ik..

 2. 22 september 2017 / 07:38

  Wauw mooie collectie. De look staat je geweldig.

  Ik ben meer van de nude tinten dus ik zou ook niet zo snel gaan voor een rode lipstick. Misschien eens uit mijn comfort zone treden 😉

 3. bychristiana
  22 september 2017 / 07:41

  Prachtige look, heel classy, past goed bij je. En nee, ik zou niet zo gauw met knalrode lipstick op kantoor verschijnen, maar gelukkig kan ik het bloggen ook een beetje werken noemen, dus verder draag ik het graag!

 4. 22 september 2017 / 08:16

  GIRL! Die lipstick staat je echt ge-wel-dig! Die moet ik ook echt hebben!

 5. Willemse
  22 september 2017 / 08:19

  Ik vind deze bronzer ook zeker een hele mooie, hij doet vermoeden dat je met een flinke shiny finish eindigd maar gelukkig is hij nog redelijk mat.

 6. 22 september 2017 / 10:02

  Ik dacht even dat je een baan gevonden had 😉 (maar ik heb binnenkort een persbericht met een back to school make-up en haha, nee, dat zit er niet in bij mij)
  Ik durf eerlijk gezegd niet snel met een heel rode lipstick de straat op te gaan, waarschijnlijk ook vanwege de “angst” dat het in mijn rimpels gaat zitten.
  Wat heb je een prachtige look en foto gemaakt van jezelf en als ik werkgever was, zou ik die knappe dame direct in dienst nemen. Zeker als het voor een representatieve functie is!

  • Natascha
   Auteur
   23 september 2017 / 19:11

   hahaha niet terug naar school Babs? Helaas nog geen baan nieuws maar als dat wel zou is laat ik het weten. Super lief in elk geval dat je zo met me meeleeft 🙂

 7. 22 september 2017 / 14:30

  Wat een prachtige foto 🙂 ik draag nooit rode lipstick want ik vind dat het mij niet staat. Ik heb ook maar 1 matte lipstick omdat ik ook niet van het droge gevoel houdt. Toevallig is deze van de Primark, had nog nooit make up bij de Primark gekocht. Mooi kleurtje en hij voelt niet droog op de lippen.

 8. 22 september 2017 / 15:46

  Zo classy lady! Wat zie je er prachtig uit! En als ik directeur was, nam ik je zo aan, je straalt echt een visitekaartje uit!

  • Natascha
   Auteur
   23 september 2017 / 19:10

   Ahhhh wat ontzettend mega, super, super, lief Sonja <3

 9. 23 september 2017 / 09:20

  Mooie look! Je ziet er prachtig uit! Ik houd wel echt van matte lipsticks. Rode lipstick draag ik ook naar werk. Had ik van de week nog op. Net als fel roze haha. Zolang ik er maar verzorgd uit zie op werk is het allemaal prima.

 10. yvonne
  23 september 2017 / 15:51

  Mooi zeg. Zelf draag ik eigenlijk nooit rode lipstick

 11. 26 september 2017 / 19:22

  YYes Catrice heeft zulke goede en budgetproof producten.
  Maar wil je eens wat anders zou ik deze willen aanbevelen:

  All favorite van Laura Geller ; SHINE STICK TRIPLE BENEFIT LIP COLOR in Radiant Red…mmmmmm

  Ben 50 plus en ja wat rimpeltjes met een goede lipliner en primer kan dit perfect “stay put”.

  Ps wie heeft de maansteen ring gewonnen ..maak je dat nog openlijk bekend op je site?

  • Natascha
   Auteur
   27 september 2017 / 06:32

   Dank je wel Elle, leuk dat je dit met ons deelt. Ik ga gelijk kijken, fijn zulke tips! De winnares van de maansteen ring heb ik trouwens bekend gemaakt in het Facebookbericht van de winactie. Niet hier op de site omdat het echt een winactie speciaal gericht op FB was. Mocht je benieuwd zijn wie het is, dat staat dus onder het bericht 🙂

 12. 27 september 2017 / 20:02

  Jammer heb geen facebook en wil het ook niet om persoonlijke redenen.