Review | Nivea deodorant zonder aluminiumzouten

0% aluminiumzout deodorant van Nivea review

Mijn zoektocht naar een deodorant zonder aluminiumzouten die écht werkt is een lastige. Afgelopen maand heb ik er twee van Nivea getest die ik vandaag uitgebreid voor je review. Want, lekker makkelijk en algemeen verkrijgbaar. Maar werkt het ook? Hier lees je mijn ervaringen.

0% aluminiumzout deodorant van Nivea

Deodorant van Nivea vind ik over het algemeen fijn én effectief in gebruik dus ik was erg benieuwd of ik over de Nivea deodorant zonder aluminiumzouten net zo enthousiast zou zijn. Ik kocht de Fresh comfort en Fresh flower geuren die beiden 4,39 kosten en 150 ml inhoud bevatten.

Nivea deodorant zonder aluminiumzouten revi

NIVEA Fresh Flower Deodorant Spray review

De NIVEA Fresh Flower Deodorant Spray heeft een frisse bloemengeur waar ik direct van onder de indruk was. Hij is verfijnd en zeker niet te aanwezig. Hij belooft je 48 uur lang bescherming met een aangenaam natuurlijk fris gevoel.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: daar merk ik echt helemaal niets van. Het parfum van deze deodorant is heerlijk maar vermengt zich al naar een paar uur met zweet en geloof me, daar wordt het niet frisser van.

NIVEA Fresh Flower Deodorant Spray review

NIVEA Fresh Comfort Deodorant Spray review

De NIVEA Fresh Comfort Deodorant Spray dan? Deze heeft een meer frisse geur, waardoor ik hoopte dat deze wél zijn belofte van 48 uur lang een fris gevoel waar kan maken. Maar helaas. Het frisse effect blijft wel iets langer dan bij de fresh flower maar 48 uur? Bij lange na niet.

NIVEA Fresh Comfort Deodorant Spray review

Mijn ervaringen met deze deo

Jammer, voor mij is de Nivea deodorant zonder aluminiumzouten echt geen match. Beide flacons hebben nog geen week in mijn badkamer gestaan en zijn daar inmiddels alweer verdwenen. Ze werken gewoon simpelweg niet. En zweetgeur vermengd met parfum? Gadsie! Nee, voorlopig houd ik het weer even bij mijn Borotalco 0%, die werkt wel voor mij.

Heb jij nog een ultieme tip in mijn zoektocht naar een deodorant zonder aluminumzouten?

Ik heb dit product zelf gekocht. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 18 januari 2021 / 09:05

  Ik vond de deo’s van The Ohm collection zonder aluminiumzouten heel fijn. Alleen de verpakking was erg snel leeg. Verder heb ik ook maar weinig deo’s zonder aluminiumzouten geprobeerd die echt werkten. Ik gebruik nu deo van Boratalco en daar ben ik super tevreden over. Ik ben inmiddels aan mijn tweede verpakking bezig en ik ga hem zeker opnieuw kopen.

 2. Willemse
  18 januari 2021 / 09:55

  Ik ben echt lyrisch over Salt of the earth deo’s.
  Hoewel ik er compleet geen vertrouwen in had , maar werd gedwongen naar een alternatief te kijken voor mijn normale anti traspirant na een heftige allergische reactie.
  We zaten toen nog midden in een warme zomer, maar het hield mij de hele dag gewoon fris, zonder bij te werken.
  Ik gebruik het nu nog steeds, en zelfs bij stress of n sportieve uitbarsting blijf ik gewoon proper ruiken.

 3. 20 januari 2021 / 08:38

  Helaas hetzelfde probleem met de deo’s van Nivea. Ontzettend jammer want ik vind ze zo lekker ruiken.

 4. 28 januari 2021 / 12:01

  Jammer dat ze hun belofte niet waar hebben gemaakt . Ik vind de deo’s van Loveli erg fijn en doen goed hun werk voor mij, maar volgens mij was jij daar niet zo enthousiast over.