New | Innovatieve haarverzorging met Nivea Micellar shampoo

Review Nivea Micellar shampoo

De micellair-technologie is niet langer alleen voor het reinigen van je gezicht, dankzij Nivea Micellar shampoo is er nu ook een variant voor je haar. Is dit nu innovatieve haarverzorging? Ik heb het uitgebreid voor je getest en vertel je er vandaag meer over.

Nivea Micellar shampoo is niet helemaal nieuw want ik heb het vorig jaar al eens gespot bij onze zuiderburen. Misschien had je er dus wel eens eerder van gehoord? Sinds vorige maand is het dan ook eindelijk in ons landje te koop, super leuk! Toen ik het persbericht van deze producten zag wist ik dan ook dat ik dit zelf eens wilde uitproberen. Is het een hype, gebaseerd op het succes van micellair water? Of werkt het echt?

Review | Nivea Micellar shampoo

Nivea Micellar shampoo is verkrijgbaar in 2 versies; de Nivea Purifying Micellar Shampoo en Nivea Comforting Micellar Shampoo. Beide shampoos zijn gebaseerd op de werking van micellen. Micellen hebben een soort magnetische eigenschap waarmee vuil wordt in gesloten op een super milde manier.

Als er trouwens één reinigingsproduct is waar ik niet meer zonder kan dan is het wel micellair water, ik ben er gek op! Juist omdat het zo mild is. Zelfs collega’s die absoluut niets om beautyproducten geven heb ik inmiddels al omgekregen haha. Heb jij ook altijd een fles in huis?
Nivea Micellar shampoo review

NIVEA Purifying Micellar Shampoo

Nivea Purifying Micellar Shampoo is van deze twee het meest geschikt als je normaal tot vet haar hebt. Deze shampoo bevat citroen-melisse extract, heeft een doorzichtige gelachtige structuur en schuimt lichtjes als je hem op je hoofd inmasseert. Dat komt mede door de SLES in de shampoo. Hij bevat geen siliconen maar dus wel sulfaten. Voor mij is dat geen probleem omdat mijn hoofdhuid goed tegen SLES kan, in tegenstelling tot het wat agressievere SLS.
Ervaringen NIVEA Purifying Micellar Shampoo

NIVEA Comforting Micellar Shampoo

Ben je op zoek naar een shampoo die meer geschikt is voor kwetsbaar haar en een gevoelige hoofdhuid? Dan is daar de Nivea Comforting Micellar Shampoo. Dit is een shampoo met waterlelie-extract, heerlijk fris en wat zoetig tegelijkertijd. Dit is mijn favoriet!
Ervaringen NIVEA Comforting Micellar Shampoo

Mijn ervaringen | Nivea Micellar shampoo

Is dit innovatieve haarverzorging? Misschien, leuk is het zeker wel! Ik vind beide micellar shampoos van Nivea super fijn. Ze ruiken heerlijk en maken mijn haar schoon zonder dat het mijn hoofdhuid irriteert. Én mijn haar is veel luchtiger en valt daardoor mooier en heeft meer volume. De Nivea Micellar shampoos zitten in fijne flacons van 400 ml waar je enorm lang mee doet. Je betaalt voor zo’n fles trouwens €4,99 per stuk dus de shampoo is ook nog eens harstikke betaalbaar. Ik ben fan!
Nivea Micellar shampoo

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 Reacties

 1. 7 februari 2018 / 06:30

  Dit lijkt me misschien wel een goed product voor wanneer je wilt overstappen op siliconen vrije haarverzorging? Ik lees echt in alle reviews dat hij daadwerkelijk heel grondig wast.

 2. 7 februari 2018 / 08:13

  Ik vind ze heel fijn! Mooie foto’s heb je gemaakt!

 3. 7 februari 2018 / 10:41

  Ik ook, mijn review komt vrijdag, ik vind vooral dat mijn haar er erg lekker luchtig van wordt.

 4. 7 februari 2018 / 18:07

  Ik moet er nu dus aan gaan geloven en deze ook eens proberen!

 5. 8 februari 2018 / 05:19

  Vooral het meer volume spreekt me zeer aan. Dat krijgen niet veel merken voor elkaar!

 6. 8 februari 2018 / 18:20

  Klinkt erg goed! Ik ben altijd dol op dat soort producten

 7. 10 februari 2018 / 13:16

  Wat een fijne en duidelijke review, meid! Wat een toppertjes, hè? Ik ben er ook fan van 🙂 Ennuh, Nivea is regelmatig in de aanbieding (1+1).

 8. 13 februari 2018 / 14:31

  Wat leuk, micellar shampoo, dat heb ik nog niet eerder gezien! Micellair water staat hier inderdaad ook standaard in de kast, heerlijk spul (van welk merk dan ook overigens). Naar de shampoo ben ik erg benieuwd!