Nieuw! | NIVEA reinigingsbars voor je gezicht

NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars review

Heb jij de nieuwe NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars al gespot? Een toffe toevoeging aan de duurzame trend in beautyland om minder plastic te gebruiken. Ik heb ze de afgelopen weken getest en vertel je in deze review wat ik ervan vind.

Review | NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars

Allereerst moet ik even kwijt dat ik het echt tof vindt dat zo’n groot en populair merk werkt aan duurzaamheid. Deze nieuwe, plasticvrije gezichtsreinigers, zijn een mooie toevoeging aan het assortiment shampoo bars die al enorm populair zijn. Eerlijk is eerlijk, ik ben nog niet helemaal into de plasticvrije producten. Duurzaamheid vind ik belangrijk en ik probeer echt oprecht mijn steentje bij te dragen maar mijn favoriete shampoo zit nog steeds in een plastic fles.

Toch vind ik het dusdanig belangrijk dat ik waar ik maar kan minder plastic gebruik. Dus toen ik hoorde van de nieuwe NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars wist ik direct: dat ga ik proberen!

review NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars

Plastic vrije verpakkingen voor het reinigen van je gezicht

In het assortiment zitten 4 verschillende reinigingsbars:

 • NIVEA Naturally Clean Verzachtende reinigingsbar – €11,99
 • NIVEA Naturally Clean Verfrissende reinigingsbar – €11,99
 • NIVEA Naturally Clean Zuiverende Scrub reinigingsbar – €12,99
 • NIVEA Naturally Clean Make-up Remover reinigingsbar – €12,99

De meest basic reinigingsbar van NIVEA is de Naturally Clean Verzachtende reinigingsbar. De naam zegt het eigenlijk al, dit is een milde reiniger die geschikt is voor de gevoelige huid. Hij bevat (net als al deze producten!) geen agressieve reinigers of parfum en heeft als extra ingrediënt druivenpitolie. De NIVEA Naturally Clean Verfrissende reinigingsbar is een goede keuze als je een vette huid hebt. Deze bevat wel een kleine hoeveelheid parfum maar is ook erg mild en bevat amandelolie en bosbessen.

Voor een diepere reiniging is er de NIVEA Naturally Clean Zuiverende Scrub reinigingsbar met actieve houtskool. Deze reinigingsbar exfolieert, belooft een matte huid en is zeepvrij. En zoek je een reinigingsbar speciaal om je oogmake-up te verwijderen? Dan is de NIVEA Naturally Clean Make-Up Remover een perfecte match.

Nivea reinigingsbar review

Hoe werkt de NIVEA reinigingsbar?

Nou, dat is dus echt super simpel! Je gebruikt hem als een traditionele zeep. Je maakt je handen nat, wrijft de bar tussen je handen en er ontstaat een licht schuimende substantie. Die masseer je vervolgens over je gezicht heen en je kunt de reinigingsbar weer aan de kant leggen. Het liefst wel op een schaaltje of een bakje zodat hij goed kan drogen. That’s it!

Zo leg ik elke avond mijn NIVEA bars op een schaaltje te drogen

En, is het ook nog fijn in gebruik?

Om maar weer eerlijk te zijn; vooraf had ik nooit gedacht dat ik de NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars in mijn dagelijkse beautyroutine zou omarmen. Maar dat heb ik ABSOLUUT gedaan! De NIVEA reinigingsbars voor je gezicht zijn fijn, lekker makkelijk en snel in gebruik en bovendien heel mild. Ze doen precies wat ze moeten doen en bovendien draag je ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Ik ben groot fan, dit zijn stuk voor stuk aanraders.

Hoe werkt de Nivea reinigingsbar

Heb jij de NIVEA Naturally Clean Gezicht Reinigingsbars al gebruikt? Wat vond je ervan?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5 Reacties

 1. 28 juli 2021 / 07:38

  Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Ik vind ze er heel vrolijk uit zien en ga ze zeker eens proberen. 🙂

 2. 28 juli 2021 / 08:58

  Ik blijf toch de voorkeur geven aan producten in verpakkingen en zeker voor op het gezicht, op de een of andere manier vind ik dat idee toch hygiënischer;-)

 3. 1 augustus 2021 / 07:26

  Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ik ga ze wel kopen!

  Sowieso vond ik de shampoo bars al zo lekker en makkelijk in gebruik. Ik ga denk ik een potje maken met dit soort zeepjes haha.

 4. Tio
  5 mei 2022 / 12:24

  Het zal wel goed zijn maar kost wel duur.

 5. Tio
  5 mei 2022 / 12:29

  Het zullen wel fijne bars zijn en je zult er wel lang mee toe kunnen. Wel wat duur maar er zuilen wel speciale ingredienten in zijn verwerkt. Druivenpitolie en scrub. Met gewone zeep krijg je altijd zo”n glimmende neus.