Nivea Naturally Good bodylotions met hennepzaadolie en lavendel

Nivea Naturally good bodylotions

Heb jij de Nivea Naturally good bodylotions al eens geprobeerd? Deze smeersels bevatten minder plastic, bestaan voor een groot deel uit natuurlijke ingredienten en hebben een verpakking die je op kunt rollen om ‘m tot de laatste druppel leeg te maken. Sinds kort zijn er twee nieuwe versies, met lavendel en hennepzaadolie, en daar vertel ik je in deze review meer over.

Nivea Naturally Good bodylotions review

De Nivea Naturally Good bodylotions zijn ensich niet nieuw, ze zitten al sinds eind vorig jaar in het assortiment van het merk. In deze duurzame lijn vond je in eerste instantie een bodylotion met Bio Aloë en Bio Avocado. En sinds kort dus ook met Bio Hennepzaadolie en Bio Lavendel. Twee lekkere grote flacons van 350 ml die je dus kunt oprollen. Er zit minder plastic in dan de eerdere verpakkingen, is dunner en lichter en dankzij de inkeping op de bodem kun je de flacon indrukken. Daardoor kun je hem net als een tube tandpasta uitknijpen om de laatste druppel van de inhoud op te maken. En neemt ‘ie minder ruimte in in de afvalbak. En de kosten? Gemiddeld €9,99 per stuk.

Nivea Naturally good bodylotions re

Beide bodylotions bestaan voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en als ik de ingrediëntenlijst bekijk zie ik veel hydraterende bestanddelen. Deze twee smeersels voeden je huid dan ook super goed, plakken niet en trekken bovendien vrij snel in. Wellicht dat dat komt door de alcohol denat, die vrij hoog in de ingrediëntenlijst staat. Parfum staat helemaal onderaan de lijst, de geur is dan ook erg subtiel en fris. Ik vind ze allebei héérlijk!

Mijn favoriet? Hmmm lastig. Als het moet kies ik voor de de Bio Hennepzaadolie maar ook die met lavendel is fijn. Lavendel is een ingrediënt waar niet iedere huid goed op reageert dus ik zou het vooraf wel even uitproberen. Ik vind ‘m in elk geval zalig, vooral voor het slapen gaan. Heerlijk die subtiele lavendelgeur!

natuurlijke bodylotions van NIVEA

Heb jij de bodylotions uit de Naturally Good lijn van Nivea al geprobeerd?

Ik heb deze producten ontvangen. Lees mijn disclaimer.

Volg:
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

  1. 19 juli 2021 / 07:27

    Ik heb volgens mij nog nooit een bodylotion van Nivea geprobeerd. Qua drogisterij merken vind ik dan bijvoorbeeld Weleda altijd fijner! Wel handig trouwens dat je deze verpakking zo makkelijk leeg kunt krijgen.

  2. 19 juli 2021 / 08:23

    Ik ben gek op lavendel, dus daar ben ik erg benieuwd naar!

  3. 24 juli 2021 / 18:04

    Wat geinig dat je de flacons op kunt rollen! Ik draai de hele fijne bodylotion flacons op het einde vaak open om er met mijn vingers alsnog wat uit te krijgen, maar echt handig kun je dat niet noemen 😉